reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A jeśli chodzi o głęboki to Roan Marita jest super, to znaczy nie wiem, ale tak wygląda ... he he

reklama
Nie testuje, to bez sensu, @ i tak zaraz przyjdzie ...
Ps. Co do wózka to mi się podoba city elite Firstwheels - city elite
fajnie wygląda ale ja jakoś osobiście nie mam przekonania do takiej spacerówki jakos mi sie wydaje że mało miejsca ma dziecko , ale tez nie widziałam na żywo także do końca sie nie wypowiadam :) ale wygląda fajnie- tak troche inaczaj jak wszystkie :)

Moje nogi no w miarę ok.Troszkę są zdrętwiałe i widać ukucia od laseru bo troszkę spuchło gdzie nie gdzie ale to podobno normalna reakcja także się nie martwię.Kolejna wizyty pod koniec września.Za 6 tygodni zaczynam już opalanie aby nie wyglądać blada jak ściana.No i od pierwszego września koniec opalania a pod koniec ponownie na laser bo muszę 4 tygodnie przed laserem przestać korzystać z solarium czy nie opalać się na słońcu.A no i mam siedzieć lub leżeć przez najbliższe 2 dni,nie przemęczać nóg itd.:))

Mi po pierwszej wizycie zbladły naczynka ale to tylko próba była więc efekt będę widziała dopiero za jakiś czas bo tym co robiłam dziś.
Nie wiem jak wygląda usuwanie włosków ale pewnie mowa tu jest o miesiącach bo Ja między jednym laserem a drugim muszę odczekać 4-5 miesięcy.Nawet 2 miesiące po zabiegu naczynka jeszcze się zamykają.

W przyszłości będę szukała czegoś takiego dla maleństwa tylko że jeszcze o wyższym standardzie:)
WÓZKI SPACEROWE CONECO JUUPI SKLEP BOCIEK ZABRZE (1020040291) - Aukcje internetowe Allegro
ten wózek jest super jeden taki już sprzedałam i pani jest mega zadowolona i super sie składa rozkłada złożony sobie super sam stoi ma rączke do noszenia jest super

Nika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Sto lat!!!!!!!!
mama, miłego wypadu życzę i smacznego !
lorelain, wózek fajny.
mnie się podoba WÓZEK ESPIRO ENZO G/S+2 FOLIE+WYS.0zł +PARASOLKA (1025866399) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam na żywo i fajnie amortyzowany, duże koła.

Jak urodził się Karol kupiliśmy chicco WÓZEK TRIO TOUR 4 - 3 CZĘŚCIOWY CHICCO 2010 !!! (1017229350) - Aukcje internetowe Allegro
ale trzęsło Karolem,bo mam takie chodniki, że płakać się chce. Na plus było to, że gondola podnoszona, szeroka spacerówka. Nie cieszyliśmy się nim długo bo nam ukradli :((((
ja niewiem ale jak boejżałam filmik że foteliki chico - nie pamiętam który model jes bardzo niebezpieczny w razie wypadku to straciłam do niego zaufanie, a espiro enzo sprzedałam i jest super u nas chodniki i wogule ścieszki są w masakrycznym stanie i taki wózek jest super tylko ciut cięzszy przez koła ale to zalezy czy ktoś go musi tachac ale zwrotny jest i pani bardzo zadowolona z męzem :) dziecko też nie nażeka :):):)

marylko objawy masz jak narazie fantastyczne:-)oby się udało:tak:

ja juz mam posprzątane,mamy teraz burzee więc siedzimy w domy,rano był upał jak latem,posadzilam sobie kwiatki,a tera zmysle co mam robić. Powiedziałam dzis tesciom
i szwagierce o ciąży,tzn tesciowa tak cos powiedziala ze smao wyszło i dobrze,mam to z głowy:-)fajnie że dzis sobota bo jutro niedziele,potem poniedz i juz wtorek:-):-):-):-):-):-)

oj tak bym chciała zeby sie udało ale boje sie nastawiac dlatego wole myślec że nie wiadomo bo potem nie bedzie takiego rozczarowania no zobaczymy za tydzień :):)

ja też jestem za chicco , dla mnie super , ma wszystko , i ja mam mniejsce na niego już gotowe hihi :-D:-D

a co do testu to jakoś się boję pozbawiać nadziej , bo jak się teraz już nie udało to koniec ze starankami bo szlagggg mnie trafi .
kochana nie poddawaj sie , ale jak mówisz że masz sie załamac to nie rób na wszelki wypadek bo może być za wcześnie np i niepotrzebnie sie zdenerwójesz

:-) marylka ja też ten filmik o tych fotelikach oglądałam , trochę mam wątpliwości ale to były foteliki dla starszych dzieci , . jak moja córcia była mała to miałam graco , byłam zadowolona ,ale kumpela miała chico i czasem zostawiała u mnie Tobiasza ( dopóki niani nie znalazła odpowiedniej ) więc wypróbowałam ten i podobał mi się . ja lubię wózki z małymi kołami , bo te duże jakoś mi nie leżą ...

Ja też wolę małe koła, ale to naprawdę zależy gdzie kto mieszka i po czym będzie wózeczkiem jeździł:tak:
bb77 super, że testujesz już niedługo. Ja jak coś to dopiero za ponad 2 tygodnie:dry:

jeżynka - no super , ale co potem ??/ . ja mam równe chodniki i park niedaleko domu , nie muszę go dżwigać na górę ,

ten wózek jest super jeden taki już sprzedałam i pani jest mega zadowolona i super sie składa rozkłada złożony sobie super sam stoi ma rączke do noszenia jest super

Marylka po ile stoją u Ciebie na sklepie takie wózki?
Pytam tam z ciekawości,chodzi mi o ten który mi się podoba,linka podałam wcześniej:)

bb77, miejmy nadzieję, że po teście będzie radość i zobaczysz dwie kreseczki:)

bb77 przepraszam,nie doczytałam kiedy testujesz?

...widzę że dziewczyny odpoczywają,coś mały dziś ruch.
U nas ciekawie zapowiada się wieczór,będzie romantycznie bo mąż ma w poniedziałek urodziny więc dziś chcemy sobie to uczcić.Mam dla niego niespodziankę o której nie wie,ostatnio na zakupach kupiłam sexi bieliznę tym razem w kolorze fioletowym z cekinami więc pewnie będzie pod wrażeniem :-p:tak:;-):-D

reklama
no mnie mało bo siedzimy sobie z mężem i oglądamy tv:)
a wieczorem to na pewno mnie nie bedzie!!! :cool2::-p;-)

widzę że się tu na maksa rozpisałyście już o wózkach dla dzieci :D heh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry