reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie no porażka, następnym razem musicie pilnować wózeczka. Przykre to jest, że ludzie nie szanują cudzej własności. Wózki to jest spory wydatek dla rodziców przecież.

reklama
My już po obiedzie:)
Moi Panowie przycieli komara :-D

Wszystkie wózki mają w sobie to coś ale mi jednak najbardziej podoba się ten co wam pokazałam i nawet jak będę szukała w przyszłości podobnego ale w lepszym standardzie to i tak cena wózka na pewno nie przekroczy 2500zł bo dla mnie to przesada płacić tyle za wózek no chyba że ktoś takie pieniądze wydaje o tak po prostu...wolałabym dziecku kupić dodatkowo coś innego ale to sprawa indywidualna każdego z nas.

nika najlepszego z okazji urodzin!!!! :-)

Czuję że mamy z mężem urlop!
obiady poza domem podawane pod nos :-):-p tak to można żyć heh
Wróciliśmy niedawno. Fajnie spedziliśmy czas:) pogoda bardzo ładna dziś się zrobiło sympatycznie! :tak:

teraz kawusia z mężem
do pozniej!!! ;-)

Ja już też po obiadku;-) Niedługo kawkę wypiję:-p Co do wózków to nie chciałabym więcej zapłacić niż 2000zl. Więc będę szukała do tej ceny.

Ja już też po obiadku;-) Niedługo kawkę wypiję:-p Co do wózków to nie chciałabym więcej zapłacić niż 2000zl. Więc będę szukała do tej ceny.

Ja tak do 1500 więcej nie dam i jak rozmawiałam z mężem,jak tylko uda się nam począć fasolkę i przyjdzie czas na kupno wózka to przywiozę sobie go z Pl :)

mama zaraz zerkne na fotki wiesz mi sie czasem zdaje że jest fasolka bo mnie czasem podbrzusze ale krutko pobolewa i wtedy myśle że się udało ale tak to nic nie mam żadnych objawów ani nic tylko mam więcej wydzieliny że zdaje mi sie że to już @ przyszła - ale to duzo za wcześnie na nia no niewiem czasem mi sie zdaje ze jest czasem że jej nie ma niewiem sama :(

marylko objawy masz jak narazie fantastyczne:-)oby się udało:tak:

ja juz mam posprzątane,mamy teraz burzee więc siedzimy w domy,rano był upał jak latem,posadzilam sobie kwiatki,a tera zmysle co mam robić. Powiedziałam dzis tesciom
i szwagierce o ciąży,tzn tesciowa tak cos powiedziala ze smao wyszło i dobrze,mam to z głowy:-)fajnie że dzis sobota bo jutro niedziele,potem poniedz i juz wtorek:-):-):-):-):-):-)

No dokładnie, ja do 2000zl to chciałbym już ze wszystkim, łącznie z fotelikiem samochodowym. Ale też kupimy jak coś w pl, bo taniej i większy wybór:) Kasia, no właśnie kiedy suwaczek? Pewnie czekasz na wizytę u ginekologa?:tak:
Ja się właśnie dowiedziałam, że będę miała gości dziś wieczorem:-p Hmm tak więc trzeba coś uszykować. :dry:

reklama
Nika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Sto lat!!!!!!!!
mama, miłego wypadu życzę i smacznego !
lorelain, wózek fajny.
mnie się podoba WÓZEK ESPIRO ENZO G/S+2 FOLIE+WYS.0zł +PARASOLKA (1025866399) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam na żywo i fajnie amortyzowany, duże koła.

Jak urodził się Karol kupiliśmy chicco WÓZEK TRIO TOUR 4 - 3 CZĘŚCIOWY CHICCO 2010 !!! (1017229350) - Aukcje internetowe Allegro
ale trzęsło Karolem,bo mam takie chodniki, że płakać się chce. Na plus było to, że gondola podnoszona, szeroka spacerówka. Nie cieszyliśmy się nim długo bo nam ukradli :((((

ja też jestem za chicco , dla mnie super , ma wszystko , i ja mam mniejsce na niego już gotowe hihi :-D:-D

a co do testu to jakoś się boję pozbawiać nadziej , bo jak się teraz już nie udało to koniec ze starankami bo szlagggg mnie trafi .

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry