reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka.kk no dziś powinnam dostać ... Ale w tym miesiącu marne szanse, pozatym zero objawów, poza jednym, czuje , ze zaraz dostane @ hahahha
Wracając do tematu wózków, podobno lepiej kupic tylko głęboki, a potem dobrą spacerówkę, co o tym sądzicie dziewczyny ? Słyszałam, ze wózki wielofunkcyjne nigdy nie sa idealne, własnie ze wzlędu na ich uniwersalność ...

jakby było drugie dziecko to na pewno bym teraz tak zrobiła. Zresztą u mnie w śród znajomych jest już taki system, jest jeden głęboki wózek przechodni w którym dziecko jest tylko pare miesiecy ok 4,5 a potem kazda sobie kupuje fajną spacerowke.
Ja juz bym w ogole wozka nie kupowała bo po Mateuszu zstal peg perego pliko p3 w idelanym stanie.

reklama
AGNIESZKA- JAK NOGI???;-)
Moje nogi no w miarę ok.Troszkę są zdrętwiałe i widać ukucia od laseru bo troszkę spuchło gdzie nie gdzie ale to podobno normalna reakcja także się nie martwię.Kolejna wizyty pod koniec września.Za 6 tygodni zaczynam już opalanie aby nie wyglądać blada jak ściana.No i od pierwszego września koniec opalania a pod koniec ponownie na laser bo muszę 4 tygodnie przed laserem przestać korzystać z solarium czy nie opalać się na słońcu.A no i mam siedzieć lub leżeć przez najbliższe 2 dni,nie przemęczać nóg itd.:))
agnieszka a jakie są odstępy w laserze, chciałam sobie usunąć włoski, ale nie wiem jaki musi być odstęp pomiędzy zabiegami.
Mi po pierwszej wizycie zbladły naczynka ale to tylko próba była więc efekt będę widziała dopiero za jakiś czas bo tym co robiłam dziś.
Nie wiem jak wygląda usuwanie włosków ale pewnie mowa tu jest o miesiącach bo Ja między jednym laserem a drugim muszę odczekać 4-5 miesięcy.Nawet 2 miesiące po zabiegu naczynka jeszcze się zamykają.

W przyszłości będę szukała czegoś takiego dla maleństwa tylko że jeszcze o wyższym standardzie:)
WÓZKI SPACEROWE CONECO JUUPI SKLEP BOCIEK ZABRZE (1020040291) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Moje nogi no w miarę ok.Troszkę są zdrętwiałe i widać ukucia od laseru bo troszkę spuchło gdzie nie gdzie ale to podobno normalna reakcja także się nie martwię.Kolejna wizyty pod koniec września.Za 6 tygodni zaczynam już opalanie aby nie wyglądać blada jak ściana.No i od pierwszego września koniec opalania a pod koniec ponownie na laser bo muszę 4 tygodnie przed laserem przestać korzystać z solarium czy nie opalać się na słońcu.A no i mam siedzieć lub leżej przez najbliższe 2 dni,nie przemęczać nóg itd.:))

Mi po pierwszej wizycie zbladły naczynka ale to tylko próba była więc efekt będę widziała dopiero za jakiś czas bo tym co robiłam dziś.
Nie wiem jak wygląda usuwanie włosków ale pewnie mowa tu jest o miesiącach bo Ja między jednym laserem a drugim muszę odczekać 4-5 miesięcy.Nawet 2 miesiące po zabiegu naczynka jeszcze się zamykają.

W przyszłości będę szukała czegoś takiego dla maleństwa tylko że jeszcze o wyższym standardzie:)
WÓZKI SPACEROWE CONECO JUUPI SKLEP BOCIEK ZABRZE (1020040291) - Aukcje internetowe Allegro

No to właśnie mój jest trochę podobny , dokładnie mam taki, tylko to jest model gdzie dziecko może być przodem i tyłem do kierunku jazdy a w moim tego nei było. Na dole strony są rożne kolory. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO SWITCH - 2010 przekładane siedzisko przód/tyłdostawa w Polsce 0zł

Mama - udanego grilowania!

Ja tez sie juz zbieram, ide do rodziców na obiad, młody u nich zostanie a ja z mężem jedziemy do Leroy Merlin oglądac tapety do sypialni

Ostatnia edycja:
No to właśnie mój jest trochę podobny , dokładnie mam taki, tylko to jest model gdzie dziecko może być przodem i tyłem do kierunku jazdy a w moim tego nei było. Na dole strony są rożne kolory. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO SWITCH - 2010 przekładane siedzisko przód/tyłdostawa w Polsce 0zł
Mi bardzo się podobają ale będę chciała czegoś w większym standardzie z fotelikiem samochodowym itd.

mama ,lorelain miłego popołudnia,grillowania,oglądania tapet itd.:)

Ja też uciekam obiadek robić.Zajrzę do was później:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziękuję za życzenia !!!!!!!

Mnie wywiało bo zadzwoniła siostra że potrzebują przewieź sofę i do ich samochodu się nie zmieści i musieliśmy podjechać autem M;-) Dobrze mieć takie duże auto:-D:-D

Nika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Sto lat!!!!!!!!
mama, miłego wypadu życzę i smacznego !
lorelain, wózek fajny.
mnie się podoba WÓZEK ESPIRO ENZO G/S+2 FOLIE+WYS.0zł +PARASOLKA (1025866399) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam na żywo i fajnie amortyzowany, duże koła.

Jak urodził się Karol kupiliśmy chicco WÓZEK TRIO TOUR 4 - 3 CZĘŚCIOWY CHICCO 2010 !!! (1017229350) - Aukcje internetowe Allegro
ale trzęsło Karolem,bo mam takie chodniki, że płakać się chce. Na plus było to, że gondola podnoszona, szeroka spacerówka. Nie cieszyliśmy się nim długo bo nam ukradli :((((

zapmarta, ukradli wam wózek?? :szok: nie no to już przesada, co niektórzy ludzie wyprawiają:crazy:

reklama
tak, tydzień po założeniu spacerówki. Ukradli z klatki schodowej. Ja mieszkam na 2,5 piętrze bez windy i nie wnosiłam wózka.
Stało ich wtedy sześć, dwa ukradli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry