reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - no to brykaj:-D:-D:-D
MARYLKA - ja na początku ciąży z Pati też nie miałam żadnych objawów:tak: wiesz że trzymam kciuki:-):-)

reklama
mama no to mam nadzieje ze sie udało :) dziś całą droge do pracy opowiadałam kamilowi o wuzkach :) który napewno nie a który tak :) a w pracy pytałam sie go o kolory :) no mam odbijke trochę no ale testu wczesniej robić nie będe choć korci ale chyba wolała bym nie zobaczyć 1 kreski a z tym bieganiem do wc to tez tak mam niby wiem ze zawcześnie ale sprawdzam czy czasem @ nie przszła :)

nika witaj :) jak humorek ?? ja mam dziś małą odbijke na dzidzie :) i oprowadzam męża po sklepie i mówie to będziemy miel to będziemy mieli :):):):):):)

nika wiem i dziękuje za kciuki

mama powodzenia w ogrodniczym :)

MARYLKA- ja tez trzymam kciuki i ten tydzien wytrzymamy i poczekamy z Toba do testowania choc tez jestem juz mega ciekawa:tak:
a ja skonczylam sniadanko,maluje oko i ruszam ku przygodzie!!!!!!!!!!:-D:-D

mama a pamiętasz ten wózek co mi wysłałaś mam go na sklepie fajny ale sztywne ma zawieszenie to na dzióry sie nie nadaje raczej :( ten vector air z espiro

MARYLKA - a dziękuję humorek dopisuje:tak::tak: a Kamil też taki nakręcony jak Ty na dzidzię?

mama dobrze że dbacie tak o te wasze urozmaicenia ;) najgorzej jak się rutyna pojawia.
nika32 no ja mam nadzieje że ma tu żadnych podziałów wiekowych! :-D:-p

3mam mocno kciuki za niebawem testujące dziewczyny! :-)

No i witam się tak wogóle z wami!
Miłego dnia

no i ja sie witam z rana, ale Alicja mi tu krzesło zabiera bo ono jeździ i biega z nim po pokoju a ja klecze przek biurkiem... ;)
mama udanych zakupków krzewów :)
ja na poczatku ciązy też miałam podwyższoną temperaturę i strasznego doła... tak na mnie hormony zadziałały, że tylko ryczałam, choć jeszcze nie wiedziałam, że juz w ciązy jestem...

Ostatnia edycja:
tak w ogóle powiem wam że odczuwam jak moje jajniki zaczynają pracować...
w tygodniu usg... no ciekawe co mi powie ginekolog :) mam nadzieje że coś pozytywnego.

dziś 14d.c.
szkoda że mężowi teraz urlop się kończy :/ bo maksymalna płodność u mnie bedzie mniej wiecej pod koniec przyszłego tygodnia no ale jakoś to bedzie ;)

MARYLKA - a dziękuję humorek dopisuje:tak::tak: a Kamil też taki nakręcony jak Ty na dzidzię?
no on tez chce mieć bardzo dzidzie i powiedział że jak ja wybieram wózek to on kolor chociaz i chce pomarańczowo siwy - ja wczesniej takiego wogule nie chciałam ale akurat ładny odcień jest to sie zgodziłam ale zastrzegł sobie że robi sie jak ja i za tydzien może zmienić zdanie :):):) a jak kombinuje co do łużeczka mówi że jak drewniane to on sam płozy dorobi do bujania :):) i że komode z przewijakiem też zrobi :):) więc tak tez się chłopina mi nakręca :):) tylko ja mu nic nie mówie o pobolewaniach żeby mu nadzieji nie robic zbytnio :) a on dziś choć choć musimy trenowac przed następnymi płodnymi dniami :):) - kurde czy on myśli że to odrazu po płodnych wiadomo ??

maran-atha witaj :):):)

kinga no szkoda że płodne będą po urlopie męża :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
szkoda ale na pewno tego nie zaniedbamy przez pracę męża! :) 3razy dziennie to już nie bedzie ale na pewno bedzie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry