reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga - a może spróbuj raz zrobić tak, że intensywne staranka od końca @ do np. 14 dc a później już spokojniej?
No a zresztą co ja tam Ci będę dawać rady, w końcu twój organizm i ty najlepiej będziesz wiedzieć:-):-):-);-)
dziś mam 14d.c. mąż miał urlopik i wykorzystujemy to bardzo :)
wiesz ja nie mogę tego robić mechanicznie i ustalać sobie kiedy i jak sie kochać. Robię to zawsze gdy mamy ochotę i tyle :-) ;)
W końcu musi się udać!
:tak:

reklama
Podnoszenie w gondoli jest dość ważne, bo dziecko szybko chce oglądać świat i te bardziej ciekawskie się wkurzają jak muszą leżeć i oglądać niebo i wtedy babeczki szybko przechodzą na spacerówki. Moim zdaniem teraz bym szukała gondoli z oparciem tak żebym mogla z niej wmiare dlugo korzystac. No i broń Boże żadne oparcia na paski.

Nika - robicie dzisiaj urodzinki Patrycji? :)

yyyy nie umiem usunąć posta, żeby nie był jeden pod drugim :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
usunąć się raczej nie da... Chyba że Sol wkroczy ;]

ok dziewczyny ja znikam
mam trochę zajęć i potem ruszamy na miasto.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę wam! baj :)

bb77 i Sol wy niedługo testujecie!!!! :-) jak samopoczucie? 3mam kciuki mocno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain: no jak dla mnie po przemyślniu to x-lander jest za sztywny i ma spacerówke tylko w jedną strone a ja wolała bym miec wybór ja mieszkam w bliźniaku i nie będe miała problemu z wnoszeniem dlatego też wybieram pompowane koła bo u mnie są chodniki w tragicznym stanie a jedna droga którą czesto na spacery chodzimy jest z bruku więc musza być pompowane koła i dobre amortyzatory , ale wiadomo kazdy ma inne potrzeby tak jak pisałaś , a poza tym jakby mi sie teraz udało to gondole bym w zimie używała głównie a w lato mogła bym przejść na spacerówke - rozkłada się na płasko i nie jest na pasek :) no ale pewno jeszcze 10 razy zmienie zdanie a narazie ten jest faworytem :)

Kasiawie a wiesz że o tym w ogóle nie pomyślałąm - obie z Majcią mamy zawsze niższą temperaturę niż 36.6 a od dwóch dni książkowo - na wszelki wypadek działąliśmy :-D

Sol a w takim przypadku to co innego - to nie ma sensu rzeczywiście

Mama śliczne masz dzieciaki i bardzo do ciebie podobne - jak mama śliczna to i dzieci łądne :-) - i dzięki za pomoc

Dzisiaj jedziemy do kina się trochę odstresować bo ciągle o tej ciąży myślę :baffled:

Kiedy od poczęcia najlepiej zrobić 1 test ??? Myślicie, że 2 tyg po będzie OK ??

Pysia
zaproszenia bardzo ładne i welon też zdecydowanie tej pierwszy

Ostatnia edycja:
Kasiawie a wiesz że o tym w ogóle nie pomyślałąm - obie z Majcią mamy zawsze niższą temperaturę niż 36.6 a od dwóch dni książkowo - na wszelki wypadek działąliśmy :-D

Sol a w takim przypadku to co innego - to nie ma sensu rzeczywiście

Mama śliczne masz dzieciaki i bardzo do ciebie podobne - jak mama śliczna to i dzieci łądne :-) - i dzięki za pomoc

Dzisiaj jedziemy do kina się trochę odstresować bo ciągle o tej ciąży myślę :baffled:

Kiedy od poczęcia najlepiej zrobić 1 test ???

Pysia
zaproszenia bardzo ładne i welon też zdecydowanie tej pierwszy

Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej @, ale ja sie już niecierpliwie i zrobię jutro bo od trzech dni jest mi niedobrze, chce mi sie spać, jestem słaba i generalnie czuje się do bani. Objawy niby dośc szybko by byly no ale niby każda ciąża jest inna. Z Mateuszem objawy mialam dopiero w 7 tygodniu.
Wolalabym teraz nie być w ciaży :sorry2:

Marylka
- a pochwalisz isę co to za wozeczke? bo mnei zainteresowałas i tak z ciekawości chcialabym go zobaczyc :happy:

Dziewczyny właśnie pisze odpowiedzi do pytań na obronę pracy magisterskiej i dosłownie mózg mi uszami wychodzi :-D:-D:-D

:-) hej gadułki .... nadrobiłam ,
:-) welonik --- mi podoba się ten z tasiemką ..
:-)testować będę chyba jutro - bo nie wytrzymam ,,, a wizytę mam w poniedziałek 0 14 stej ,,, ciekawe i właśnie nie wiem czy zaczekać czy testować bo jak nic z tego to szkoda dać aptece zarobić :-D:-D:-D,, żartuję .
:-) samopoczucie kiepskie wszystko mnie boli a cycuny są super wielkie :-D bolą . może to ten CASTAGNUS wyregulował mnie :-D , i dlatego tak żle się czuję .

Nika - robicie dzisiaj urodzinki Patrycji? :)

LORELAIN - ja mam dziś urodziny:sorry2: tak się porobiło że najpierw ja a potem córka:-D
Ale dziś sami sobie posiedzimy a goście się zejdą na Pati imprezkę;-);-)

BB77 - zatestuj:tak: będziesz wiedziała na czym stoisz;-)

hej ten wózek to kadex elipse a taki prawie sam to karex twing tylko tam jest oparcie na pasek -a ty nie lubisz :)

bb77 trzymam kciuki za teścik

chociaz w tej nowej wersji elipse chyba jest już podnoszone oparcie w gondoli ale nie mozna tak szalec z kolorami :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana:-) Spałam jak suseł i nie mogłam się dobudzić:-p Ja nie wiem co to będzie w poniedziałek, gdy będę szła do pracy:sorry2:
nika Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin. Spełnienia wszystkich marzeń:-)
pysia brązowe zaproszenie ładniejsze.
Oj dziewczynki fasolki się ujawniają i niedługo będziemy oglądać pozytywne teściki:tak:
Jeśli chodzi o wózki to mi się podobają firmy Jane, zwłaszcza Solo. Lekki, łatwo się prowadzi, gondolka z podnoszonym oparciem i dużo innych.Mimo iż będę mieć windę, zależy na lekkości wózka:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry