reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny ja narazie zniknę do mojego mężyka dobra! ;))
do pozniej! bo pewnie zajrzę jeszcze

SOL widzisz jakie my jeszcze młode jesteśmy!!!!!! :-D

reklama
Dziewczyny prosze mi nie dokuczac w sprawie wieku bo bede miala focha:dry:.....żartuje-ja mam 31 ale czuje sie na 23 najwyzej:tak:;-)SOL- po 30 zycie erotyczne trzeba urozmaicic to raz a dwa dzikus sie we mnie obudzil:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D i dziekuje za komplement -zgadzam sie Zuza cala ja i z charakteru tez :dry: niestety:-):-D
NIKA- zgadza sie ,spontan to jest to-i Tom wie o tym dlatego tylko na siebie spojzymy i juz wiadomo-szybko dzieci do spania i .......

Ostatnia edycja:
MAMA a co ja mam powiedzieć:sorry2: Ja to dopiero powinnam mieć focha:tak:

no to dotarłam do kocna i... z tego co pamietam to
pysia zaproszenie z brązem jak dla mnie ładniejsze
mama zuzia to Twja córunia - podobne jakby skóre zdjeła z Ciebie
ja też już bliska 30 jestem i tego samego zdania, że życie erotyczne trzeba urozmaicać, ale też co zauaważyłam czasem nawet nie chce sie chcieć... :( a przydało by sie jakieś ładne fatałaszki ubrać i coś nowego zrobić:zawstydzona/y:
kurcze pamiec u mnie jak u 70 latki nim doczytam do koca to zapominam co chciałam komu odpisać i tylko na ostatnie posty zwykle odpisuje :zawstydzona/y: ehhhh starość nie radość

Sol Ty sie tak nie drinkuj!!!:szok:czekaj na testowanko grzecznie:-p
mama no nie moge z wami:-)próbujcie próbujcie:-)a duzo sie slyszy ze po 30 w kobiecie demon sie ujawnia:-)u mnie tez mógłby bo mi sie to chce to nie chce:baffled:

ja jestem cały czas głodna!!!!!!juz staram sie opanowac,ale ciagle w brzuchu mi burczy:szok::szok::szok:

MARANATHA najważniejsze że przeczytalaś:-D:-D
KASIAWIE - to jakaś mała przekąska na dobranoc :tak::tak:

Kochane ide do łóżeczka bo dziś mam mężusia :) to do jutra dobrej nocki wszystkim :)

MARAN- mi tez sie czasem chce a czasem..:sorry2: ale "najtrudniej" zaczac jak sie nie bardzo ma ochote a pozniej to juz póóóóóójdzie:-D:-D:-D:-D
NIKA- Ty rok starsza ode mnie tak??musimy sie trzymac razem bo ta dzisiejsz mlodziez:crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
KASIAWIE- na poczatku ciazy taki apetyt to norma wiec nie katuj sie tylko jedz:tak:smacznego!!

kochane moje ja padam wiec mowie dobranoc,spokojnych snow i karaluchy- haha:tak:
ja
jutro bede miala cudowny dzien bo jade do sklepu ogrodniczego po tuje i krzewy:yes::biggrin2: i jestem cala szczesliwa!!! Tomi mniej bo jak wyplacal kase z bankomatu to mial taka mine :oo2: i patrzyl gdzie by tu uciec z kasą:unsure: ale ma gps'a znalazlabym Go wiec oddal kaske po dobroci:tak:
a teraz padam-tęsknijcie!!!

Ostatnia edycja:
Ja tez będę się zegnać,a wy tam działajcie!!!!!

do jutra dziewczyny!:-)

reklama
MAMA - jestem 2 lata starsza:sorry2: i masz rację trzymajmy się razem - jeszcze jest WISIENKA po 30:tak::tak:
Dobranoc dziewczyny:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry