reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no no tylko się nie dzielić na grupy tu starsze- młodsze okej :no: wariatki :-D

a co do urozmaiceń w seksie to bez względu na wiek trzeba sobie co nieco czasami po urozmaicać :tak::-) Jestem z moim mężem już od prawie 6 lat i w tej kwestii rozumiemy się bez słów przeważnie :blink:
seks to sama przyjemność!

maranatha widzę że wyszłaś za mąż miesiąc po mnie ;)

Dobrej nocy
Do jutra! ;-)

reklama
Cześć:-)

Wszystkim życzę miłego dnia:happy2:

Mama - super dzieciaki;-)

nie umiem się do was wbijać w rozmowę :sorry2:

Lorelain witaj kochana :) no tu trzeba się czasem wbić w rozmowe i nie ma sie czego bać :):) lece was troszke nadrobić bo całości to nie dam rady pewno :)

kurcze jeszcze tydzień do testowania ciekawe co wyjdzie??

WITAM SIE Z RANA:-D z pachnącą kawką, wyspana bo dopiero wstalam;-)zaraz jade po drzewka:-):-):-):-):-)
NIKA-takich lasek po 30 to tu jest sporo;-)-Ty ,ja,Wisieńka,bb77,Zapmarta,KPI,Bibinka i pewnie jeszcze kilka sie znajdzie:tak:no ale dobra nie bedziemy sie tu dzieli bo nie o to chodzi:-p
LORELAIN- dziekuje i wystarczy ze sie odezwiesz ze jestes to my Cie wciagniemy:tak:dzis pewnie troche czasu minie zanim sie dziewczyny pobudza:-D:-D:-DMARYLKA- witaj kochana i nadrabiaj:))

MILEGO DNIA SLONKA KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do urozmaiceń w seksie to bez względu na wiek trzeba sobie co nieco czasami po urozmaicać :tak::-) Jestem z moim mężem już od prawie 6 lat i w tej kwestii rozumiemy się bez słów przeważnie :blink:
seks to sama przyjemność!
KINGA- ja jestem z moim Tomusiem juz 11,5 roku wiec tymbardziej trzeba dbac o urozmaicenie :):):)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jezynka oj dokładnie. Czas najwyższy. Jak tylko zaproszenia przyjdą to autko i ruszamy prosic :-):-):-)
Eh, zamówię jeszcze welon i bluzkę i chyba muszę się pomału zacząc pakowac na cudowny tydzień bycia razem. A i jutro jeszcze do pracy idę z rana ale to spoko loko, dam radę.

A z Mamą super się dogaduję! Aż szok :tak::tak: Dziś przegadałam z nią ho ho jak wróciłam z pracy, wiec okejos ;-);-);-)
to super ze udało się z mamą dogadac i zaproszenia tez super widze że jesteś w wirze przygotowań :):)

Sol Ty sie tak nie drinkuj!!!:szok:czekaj na testowanko grzecznie:-p
mama no nie moge z wami:-)próbujcie próbujcie:-)a duzo sie slyszy ze po 30 w kobiecie demon sie ujawnia:-)u mnie tez mógłby bo mi sie to chce to nie chce:baffled:

ja jestem cały czas głodna!!!!!!juz staram sie opanowac,ale ciagle w brzuchu mi burczy:szok::szok::szok:
kochana mam nadzieje że fasolka rozgościła sie na dobre :) a jaak burczy w brzuchu to znaczy że dziecie chce jeść więc się nie głodź nam :) i wcinaj :):)

Witaj mama a ja właśnie herbatke popijam sobie :) kurcze chciała bym już wiedzieć :):) a mnie mąż dziś znuw z rana zaatakował :):)

MARYLKA- u nas rano sie nie udalo bo Zuza wstala o 7.30 to Tomi daj mi spac i zszedl z Nia na dol-cofnij sie ze 4 strony wstecz wstawilam (Tomi wtawil) fotki Zuzy biedronki z przedstawienia:tak:

mama zaraz zerkne na fotki wiesz mi sie czasem zdaje że jest fasolka bo mnie czasem podbrzusze ale krutko pobolewa i wtedy myśle że się udało ale tak to nic nie mam żadnych objawów ani nic tylko mam więcej wydzieliny że zdaje mi sie że to już @ przyszła - ale to duzo za wcześnie na nia no niewiem czasem mi sie zdaje ze jest czasem że jej nie ma niewiem sama :(

mama ta biedrona (Zuzia) :):):) to mała kopia Ciebie więc juz chyba nie musze ale dodam że jest sliczna Domino też super facet rośnie ale bardziej do taty jak do mamy :)

Ostatnia edycja:
MARYLKA- to wydzielina to dobrze i pobolewania tez ja z Zuza w ciazy nie mialam zadnych objawow tylko moglam pocichu liczyc ,ze sie udalo bo temp.byla podwyzszona a z Domisiem to na tydzien przed@ czulam mrowienie w piersiach i ze sa napiete i brodawki mialam prawie fioletowe:szok: i tu mi cos nie pasowalo i ...ciaza,pobolewania tez byly i wydzielina tymbardziej do tego stopnia ze latalam do wc bo myslalam ze @:tak:
LORELAIN JESTES???????????????

Witam się porannie:-):-):-)
My dopiero wstałyśmy i wcinamy śniadanko:tak: Za oknem słonko świeci więc zapowiada się cudny dzień:happy::happy:
MAMA - no masz rację jest tu więcej dziewczyn po 30 a ja gapa zapomniałam o nich:-( Baw się dobrze w ogrodniczym:tak::tak::-D:-D
MARYLKA, LORELAIN - witajcie:-):-)
KINGA - nikt tu nie dzieli na grupy przed i po 30;-);-):-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry