reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-) fajnie tak powspominać jest!

całe te przygotowania fajne były... :))

no u nas teraz bedzie trzecia rocznica ślubu. Szybko mi leci czas żeniaczki

mama, napiszę b.szczerze !!! dzieci piękne, a Zunia to skóra zdjęta z Ciebie, jaki ona ma uśmiech. Szykuj już teraz kasę na weselicho, bo kandydaci będą walić drzwiami i oknami. !!! Domi wydaje mi się mieszany, ale Zunia to TY !!!
Nika witaj i przesyłaj słoneczko, u nas lało cały dzień.
ZAPMARTA- bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!;-)to mile:sorry2:
NIKA- Tobie rowniez bardzo dziekuje za komplementy-udaly mi sie dzieci( to znaczy mi i Tomowi:tak:)
PYSIA- ja podzielam zdanie Zapmarty na temat zproszen-te z brązem bardziej mi sie podobaja:tak:

a ja zniknelam nagle bo mąż zabral mnie na randke i probowalismy nowa pozycje:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2: a teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)

a ja zniknelam nagle bo mąż zabral mnie na randke i probowalismy nowa pozycje:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2: a teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)
:-D nowe pozycje są jak najbardziej na plus heh
U nas ostatnio fajna akcja była bo syn grał w gierkę a my z mężem zaszyliśmy się w łazience :p
Lubię takie spontany i to bardzo!!!!!! :D

ZAPMARTA,PYSIA- kolorowych snow i spokojnej nocki i co by Karolek ladnie spal:tak:

karaluchy moje kochane:-D

MARAN- jak tam idzie nadrabianie???

KINGA - a u mnie bedzie 7 rocznica slubu:))

MAMA - to już próby trwają:-D:-D a chociaż ciekawa ta pozycja:rolleyes::rolleyes:

KINGA - ty 3 a ja w sierpniu 8 latek jak jesteśmy po ślubie:cool2:

KINGA - a u mnie bedzie 7 rocznica slubu:))
no u ciebie już 7 widzisz! :) tylko że Ty też starsza jesteś wiec i staż większy wiadomo
ja wychodziłam za mąż w wieku 22 lat
:-)

nika Ty też starsza :)

ja jak bede miała 30 latek to bedziemy z M też 8 lat po ślubie wtedy... :)

reklama
Hehe - jak ja będę miała 30 to będę miała 9 rocznicę :-D

mama - Zuzia - skóra zdjęta z Ciebie :-D No to jaka ta pozycja? :-D

KasiaWie - powiem Ci za parę dni - jak na razie się drinkuję :-p bo mam wrażenie ze nikt nie zamieszkał - bymajmniej - nikt jeszcze nie pukał więc chyba pusto :-p

pysia - pierwszy naprawdę jest ładniejszy :tak: A bielizna - czerwona i z latexu :-D

A my mieliśmy gościa - dziewczyna mojego byłego miała u Marcina korepetycje z Delphi :-p Właśnie ją odprowadziłam :tak: Zaraz idę lulać Karolę - niech tylko ząbki umyją :tak: Oj słyszę że mój małż nie ma do niej cierpliwości w kwestii mycia ząbków :-p A ... zapomniałam - jak uśpię Karolcię to obiecałam małżowi horror że obejrzymy - to sobie nie pośpię :-( Karola się właśnie przytuliła więc mam utrudnione pisanie więc kończę - jutro wieczorkiem dopiero zajrzę bo idziemy na tą komunię :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry