reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta no może odpocznę w ten weekend nie wiadomo bo u nas wiele sie dzieje spontanicznie.
wiesz ta pogoda też źle na mnie wpływa :/ słonka mi brakuje i chyba nie tylko mi...

reklama
a ja myślę co by tu zabrac ze sobą na calutki tydzień bycia poza domem :-D

pysia, przede wszystkim seksowną bieliznę :))))

a zaproszenia fajne, mnie się podobają te z brązem, ten szary nie pasi do kokardki.

Zapmarta eeee a mi się i jedno i drugie zaproszenie podoba :-D:-D:-D
No ba. Bielizny to ja zawsze pełno biorę na wyjazdy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Muszę jeszcze kilka bluzek spakowac piknych :-):-)

nika, też się cieszę że już ok miedzy nami :-):-)
zapmarta wpadłam w szał zakupów przedślubnych :-D:-D:-D Kupiłam dziś te zaproszenia, podwiązkę i welon. łoł :-):-):-)
A zaproszenia takie o Zobacz załącznik 243169 tylko nie wiem jeszcze który kolor no ale oliwkowa tasiemka na pewno i zaproszenia jedno z tych dwóch :-):-):-)
ładne zaproszonka! :)))
ah zaraz mnie na wspomnienia bierze jak to było przed moim ślubem.... ;))

pysia, pakuj się i śmigaj do tego swojego ukochanego.

a ja zmykam spać, bo Karollo pewnie przypomni o sobie w nocy !!!

pa dziewczynki.

ZAPMARTA dobrej nocki:-D:-D:-D
PYSIA zaproszenia bardzo ładne:tak:
KINGA mnie też wzięło na wspominki;-) Fajny czas - przygotowania przed ślubem:-)

reklama
Kinga to ja wprowadzam taki nastrój do wspomnień tutaj o ślubie :-D:-D:-D

Zapmarta najpierw muszę przeżyc 8 godzin w pracy, a później do Ukochanego :-D:-D i tak dam radę myślę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc kobietki. JA też lecę pomału. Muszę spakowac moje rzeczy i żebym o niczym nie zapomniala :-):-):-)
Kinga, Nika fajnie, że zaproszonka się podobają :]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry