reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama aż mi wstyd normalnie bo stara baba jestem a taka zielona:baffled::baffled::baffled:
JSORBEK- nie ma co sie wstydzic-pytaj a ja jak wiem to odpowiem:tak:
hej, dziewczyny

nadrobiłam...
mama, gdzie zdjęcie biedroneczki ???? halo, obiecanki-cacanki. A za karaluchy dziękuję, bo bez tego źle śpię:-D:-D:-D
ZAPMARTA- prosze wstawione-jak klikniecie to wychodza wyrazne:tak:PIEKNA mam córcie prawda;-):-)
Laski, pomocy mam dylemat :-):-):-)
Miałam już kupic konkretny welon ale znalazłam drugi, podobny tylko bez lamówki i ten bez lamówki ma 110/70 a drugi z lamówką 100/80
Który Wam się bardziej podoba? Typujcie, a ja później Wam napiszę który mi bardziej :-D:-D

Zobacz załącznik 243142Zobacz załącznik 243140
PYSIA- ja bralabym pierwszy:tak::tak:
KINGA- witaJOSEPHINE- dziekuje-bedzie kolejka facetów pod moim domem:-D:-D:-D

reklama
mama no bedzie kolejna na pewno ;D
a u mnie niedługo pewnie jak młody do przedszkola teraz pójdzie to dziewczynki beda sie sznurkiem ustawiały hehe (już go zaczepiają ale on zlewa) :D

Biorę jednak ten pierwszy a co :-D:-D:-D
Zaproszenia już zamówiłam w końcu. Teraz welonik :-D:-D:-D

pysia, widzę, że przygotowania idą pełna parą:tak:
Ja uciekam, będę jutro. Pozdrawiam Was wszystkie. Miłej nocki:-)

JSORBEK- nie ma co sie wstydzic-pytaj a ja jak wiem to odpowiem:tak:

ZAPMARTA- prosze wstawione-jak klikniecie to wychodza wyrazne:tak:PIEKNA mam córcie prawda;-):-)

PYSIA- ja bralabym pierwszy:tak::tak:
KINGA- witaJOSEPHINE- dziekuje-bedzie kolejka facetów pod moim domem:-D:-D:-D
, z

bedzie bedzie! ty bedziesz z ulga czekac na dobrego ziecia, a tata bedzie szalal i fochy strzelal :) jesli nie wlosy z glowy rwal :)

Jezynka oj dokładnie. Czas najwyższy. Jak tylko zaproszenia przyjdą to autko i ruszamy prosic :-):-):-)
Eh, zamówię jeszcze welon i bluzkę i chyba muszę się pomału zacząc pakowac na cudowny tydzień bycia razem. A i jutro jeszcze do pracy idę z rana ale to spoko loko, dam radę.

A z Mamą super się dogaduję! Aż szok :tak::tak: Dziś przegadałam z nią ho ho jak wróciłam z pracy, wiec okejos ;-);-);-)

Pysia, dobrze wybrałaś, wzięłabym ten pierwszy, ładniej się układa, ten drugi wygląda trochę jak "psu z gardła"
a pokazuj jakie zaproszenia wybrałaś

mama, napiszę b.szczerze !!! dzieci piękne, a Zunia to skóra zdjęta z Ciebie, jaki ona ma uśmiech. Szykuj już teraz kasę na weselicho, bo kandydaci będą walić drzwiami i oknami. !!! Domi wydaje mi się mieszany, ale Zunia to TY !!!
Kinga, może odpoczniesz przez weekend ? i zmęczenie minie.
Nika witaj i przesyłaj słoneczko, u nas lało cały dzień.

MAMA - najpierw się ustawi kolejka kawalerów do Zuni a potem następna panienek do Domisia:tak::tak::tak:
PYSIA - dobrze że się dogadałyście z mamą:happy: No i jutro już sobota:-D:-D:-D
ZAPMARTA witaj:-) a Promyczki słoneczka mogę wam codziennie wysyłać bo u mnie cudowna pogoda się zapowiada:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
bibinka - nie wiem :-p mam humory ajk nie wiem co, pobolewają mnie jajnki, temp mam 37.4 - 37-6 od kilku dni a było ok wcześniej. Śluzik biały bezzapachu. Po za tym mogę to zwalić na torbiele i alergię :-D

No kochana myśle ze Fasolinka się wprowadziła:-)

Sol ty nie gadaj tylko działaj dzisiaj :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
no widzisz czyli dobrze prawie w najmniej odpowiednim momencie

mama Mam temperaturę 36.6 czyli nic z tego :-:)-:)-(
Czyli w ciąży też nie mogę być czy we wczesnej nie ma znaczenia temperatura ??

jsorbek a jaką masz zazwyczaj temp?bo 36.6 tez moze oznaczac ze jestes w ciazy jesli zazwyczaj masz niższa,jesli temp wzrosnie o 0,2 i się tak utrzymuje to mozna podejrzewac ciążę,nie musi ona przekraczac 37.
ja zwsze rano miałam 35.9 36.1 a teraz mam 36.6 36.7 czyli duzo wyzsza (a niby prawidłową) tylko ze ja nigdy nie miałam temp 36,6 ja to taka dziwna jestem:-)

mama piękne zdjęcia!!!córcia będzie podbijać serca facetów jak nic!!

Ciesze sie ze w koncu weekend,ale ja chce juz po weekendzie,bo chce do ginka!!!!!!!
Dzis mnie moja córa zdenerwowała :-( spokojnie i stanowczo pozabierałam jej kilka ulubionych zabawek,w koncu ustąpiła,potemm było mi jej żal,no ale musiałam,robi się coraz bardziej niegrzeczna,a jak bedzie druge to nie bede mogła jej tak ukrucac zeby nie czuła się odtrącona,dlatego musze działac juz teraz:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry