reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nika i Tobie dobrej nocki :)
a Kinga jak zajży to sie z nią jeszcze nie żegnam ;)

maranatha czekasz na męża widzę, mój K. w pracy, wróci dopiero rano... ehhh nie lubię sama spać:sorry2:
Wisienka czekamy na więcej zdjęć:tak:

Jezynka, ja biore feminatal :)))

Nika,chwilowe zdenerwowanie, ktore przeszlo

mama, poryczalam sie znow. ja to tak mam przed @ bo to juz w sobote...Mama mi cos powiedziala, nie na mnie ale normalnie az sie poplakalam, gdy wyszlam od niej. :((( biedna moja...czasem mnie denerwuje, a i tez nierz mi Mamy naprawde szkoda :(((

Ja to jus placzka jestem.

Wisienka, ale slicznotka z Ciebie ho ho ho :)) buzke masz bardzo mila, jak nastolatka. sympatycznie wygladasz. o fryzurce to juz nie mowie bo to juz calkiem odlot

Sol, Ty cos pisalas ostatnio o PLACE Z ALLEGRO. to allegro samo zaznaczylo taka opcje? jutro jednak bede zamawiac i chce to odznaczyc w razie czego

dobranoc

Wisienka łandnieeee :) odmiana że hej. czasem my kobitki potrzebujemy takiej zmiany. czekam na zdjątko aparatem :) a kiedyś to moze sama popykam Ci foty jak się pogoda poprawi u nas :) ja to lubieeee robić zdjątka
DOBREJ NOCKI Wisienka :)
ja też brykam psić. o 6 budzenie, bo na 7 do pracki. slodkich senków...

Ostatnia edycja:
reklama
ja też jeszcze nie śpie, ale już chyba idę sie położyć, jeszcze z pół godziny i mój mężuś wróci...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry