reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka- slicznie wygladasz! maz na pewno w szoku, szczegolnie jak obcielas takie dlugie wlosy :) ale sie przyzwyczai..zreszta, nie ma wyboru :D

jesli chodzi o ciaze, to przygotowuje sie do niej.. a jakze :).. swoje lata juz mam.. wiec... zrobilam wszystkie badania krwi na toxo, bakterie, hormony, watrobe itp 6 probowek krwi mi pobrali :).. czekam na wyniki jeszcze ponad tydzien.. biore folik ze wszystkimi witaminami.. ten sam bede brac jak juz bede w ciazy (oby jak najszybciej) :)
na razie czekam na @ i wlasciwie juz powinna przyjsc moze dzisiaj.. jutro... od 2 miesiecy nie biore tabletek anty.. niby lekarz mowil, ze nie musze wczesniej odstawiac bo bralam yasminelle, ale ja jestem bardzo zapobiegliwa ;)

dzisiaj ide na wesele wiec sie trzeba przygotowac.. dobrze, ze tylko pol dnia jestem w pracy :)

reklama
Ja jestem ciekawa czy mi we wtorek zrobi usg,muuuusi!!!!ja mu powiem ze nie wytrzymam :-)
a te badania wszytskie to szok,najabrdziej mnie wkurzaja stare babcie które mają problemm jak kobieta w ciąży wchodzi bez kolejki,one mają cały dzien i cąły dzien moga sobie siedziec i czekac:angry::-)

a głona to ja też cały czas jestem,az sie boje bo nie chce tyle przytyc,jesczze po pierwszej ciąży zostało mi kilka kg a tu juz nowe idą :-(
Nioo mnie też te stare babusie drażnią tym bardziej że właśnie one maja na to cały dzien.....wczoraj miałam sytuacje w tramwaju wiesz poczułam sie zle zemdliło mnie konkretnie i usiadłam i zaraz szepty eee młoda a musi siedziec a stare stoja co to za młodzież w dzisiejszych czasach ...wiesz co zbulwersowało mnie to strasznie wstałam i powiedziałam jej że jestem w ciąży a po drugie płace tak samo za bilet jak każdy inny i mam prawo siedziec ....widac było że zrobiło jej sie głupio ....

Szczęśliwa i bardzo dobrze zrobiłas,one nazekazają ze młodziez teraz jest zła,a one wcale nie są lepsze,szok normalnie:wściekła/y:
zaraz musze isc sie szykowac do pracy,juz ostatnio jakos mi sie nie chce,tak duzo dzieci chodzi do przedszkola,ze czasem mam juz dosc tego hałasu i wszystkiego:baffled:

SZCZESLIWA,KASIAWIE- no niestety teraz sie nasluchacie od tych babć:sorry2: :dry:a w tramwaju czy autobusie to tez bedzie porazka bo tak to 2 kroków nie moga zrobic a jak widza wolne miejsce to przed pol autobusu gnaja:dry: no nic musicie dac sobie rade i walczyc o swoje...lepiej niech krzywo patrza niz mialaby ktoras z Was upasc na podloge....bo mogloby sie dopiero narobic....NIE DAJCIE SIE DZIEWCZYNY!!!!!!!

JOL a Ty jakiego komputreka uzywasz taki nazwa na P...Persena chyba czy jakos tak?????????

Szczęśliwa i bardzo dobrze zrobiłas,one nazekazają ze młodziez teraz jest zła,a one wcale nie są lepsze,szok normalnie:wściekła/y:
zaraz musze isc sie szykowac do pracy,juz ostatnio jakos mi sie nie chce,tak duzo dzieci chodzi do przedszkola,ze czasem mam juz dosc tego hałasu i wszystkiego:baffled:
One są gorsze niż dzisiejsza młodzież ..... Ja sobie jeszcze leże :):) laptop to jednak doba rzecz eh eh .... to życze ci miłego dzionka w pracy :):)
ja mam dzisiaj mega lenia :):) ale czasami można poleniuchowac :):)

szczęsliwa leniuchu leniu**** ile mozesz,bo potem to cięzko będzie:-)
mama no niestety trzeba walczyc o swoje,ja na sczzescie nie jezze autobusami,tylko autkiem wiec mi tu odpada,ale u lekarza sa najbardziej wkurzajace,a jeszcze marudzenie ile one chorób maja:szok::szok:
dobra dziewczyny miłego dnia życzę,ja będe wieczorem,oczywiscie znowu z 30 stron napiszecie,a ja znowu nie bede umiala nadrobic:szok::-)

szczęsliwa leniuchu leniu**** ile mozesz,bo potem to cięzko będzie:-)
mama no niestety trzeba walczyc o swoje,ja na sczzescie nie jezze autobusami,tylko autkiem wiec mi tu odpada,ale u lekarza sa najbardziej wkurzajace,a jeszcze marudzenie ile one chorób maja:szok::szok:
dobra dziewczyny miłego dnia życzę,ja będe wieczorem,oczywiscie znowu z 30 stron napiszecie,a ja znowu nie bede umiala nadrobic:szok::-)
niooo w przychodni to na pewno się dowiesz tego na co która choruje ja współczuje tym lekarzom co muszą tego wysłuchiwać heheh
ja na ogół nie jestem wredna ale takie babunie mnie wyprowadzaja z równowagi MAMA tak jak właśnie napisałaś ze tak ledwo chodzą a jak jest wolne miejsce to one pierwsze ale wiesz co mnie wkurza że właśnie w autobusie musza siedziec bo niby starsze są zchorowane a przed kościołem po mszy potrafia stac pół dnia i obgadywać całą dzielnice że ta taka i owaka to nóżki nie bolą ....

:-) zgodzę się z koleżanką te stare mohery jak to mówi mój m ,, nikogo nie obrażając mają jak zwykle najwięcej do powiedzenia tylko nie zawsze na temat , i zawsze są chore bidulki ( no czasem się zdarza ) ,

reklama
czesc!
ja dopiero wstałam z łóżka
ale miałam przemiły wczoraj wieczór no i dziś poranek!:tak::-p
mam nadzieje że to nie jednorazowo tak heh

idę kawkę pić z mężem
pogoda taka jak zwykle szarówa i deszczowo ale troche cieplej dziś u nas 12stop

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry