reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA witka:-):-)
PYSIA jak to dooopa:baffled: to co się stało?
SOL dobranoc;-)
JEŻYNKA tak jest najlepiej - nie nastawiać się bo potem rozczarowanie bardziej boli, choć my kobiety i tak myślimy:sorry2::sorry2: Ale życzę powodzenia:tak::tak:

reklama
Dobry wieczór :-)
Pewnie mnie nie pamiętacie:-p Chciałam tylko zameldować, że @ przylazła wczoraj:dry: Ale nie tracę nadziei, w końcu przyjdzie ten wymarzony, wspaniały dzień:tak: Czego życzę i Wam i sobie;-)
Dziewczynki, nie zdołam Was nadrobić, kilka dni mnie nie było, a widzę, że produkcja spora:-) Super. Będę do Was zaglądała.

Pozdrawiam Was Wszystkie baaardzo serdecznie i życzę szybkiego zafasolkowania;-)

mama a bo się zdenerwowałam chwilowo ale mi już przeszło
Listę gości mam, teraz zaproszenia zamówic i liste przepisac na kompie, żeby wydrukowane były imionami i nazwiskami zaproszonka... ale to jutro...

Dziewczyny a przygotowujecie się do staranek jakoś specjalnie? Ja biorę na razie tylko kwas foliowy z metafolinem, a jak zaciążę to prawdopodobnie będę brała duphaston.

Dziewczyny a przygotowujecie się do staranek jakoś specjalnie? Ja biorę na razie tylko kwas foliowy z metafolinem, a jak zaciążę to prawdopodobnie będę brała duphaston.

To tak, jak ja...biorę kwas foliowy i też pewnie w ciąży będę brała duphaston:tak:
A od poniedziałku postaram się zmienić dietę, muszę się po prostu zdrowiej odżywiać.

NIKA- witaj slonko,nerwy z walizka troche przeszly??? :)
IWONKA- pamietamy i zagladaj w miare mozliwosci,kiedys sie uda- a moze toostatnia @???tego zycze..
JEZYNKA- ja tez biore tylko kwas a jak odstawie hormony to bede lykac FemiFertil takie tabletki ziolowe-wplywaja na lepsza jakosc sluzu a czy dzialaja to sie okaze:))
PYSIA- dobrze ze masz liste:)

wróciłam dziewczyny, juz czuje się lepiej,brzuch mnie narazie nie boli:-)

Sol ciesze się że Karoli podoba się w przedszkolu, tak ma być:tak:

Iwonka szkoda że @ przyszła,ale moze następnym razem:tak:

A kto teraz najszybciej testuje????

hejka wieczorkiem:-)

Wisienka a ja na to jak na lato:-D kawe luuuuubie bardzo więc jestem otwarta na propozycję;-) jak tam fryzjerki? musisz koniecznie sie pokazac w nowym wykonaniu;-)

Magyy ano dziś jakiś kiepski dzionek był, poddenerwowanie szczytowe... szok po prostu. na szczescie na razie mi przejszło, wypiliśmy sobie z K piwko - poki jeszcze mogę ;-) i zjadłam słonecznik, bardziej zdrowy niż chipsy;-)

ja byłam dziś wymienić prostownicę, ta co kupiłam badziewna(płytki się nie stykały i cieżko się prostowało) dopłaciłam i kupiłam lepsiejszą za to z suszarką:tak: jak to niewiele do szczęścia czasem człowiekowi potrzeba :-D
Kasia mnie na początku pobolewał brzuch i mówiono mi że tak ma być.

MAMA tyle nerwów co wczoraj to ja nie pamiętam kiedy straciłam:no: Ale najważniejsze że nic się nie zmarnowało bo rodzice walizkę odebrali z lotniska:tak::tak: Więc już jest luzik;-)
Ja też łykam kwas foliowy i na razie tylko to:tak:

reklama
dziewczyki moje kochane ja sie pozegnam-czekalam az sie pojawi nasza miss Wisieńka,ale chyba niezle zabalowala u fryzjera:tak:Wisieńka-podkrecasz atmosfere oj podkrecasz:-D
takze wszystkim starajacym sie POWODZENIA!!!:tak:niech zolnierze gnaja przed siebie:-D:-D:-D a pozostalym spokojnej nocki bez glupich snow tylko same przyjemnosci:tak::-pno i Zapmartusia- karaluchy!!!!
pa,pa,do jutra z kawką:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry