reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Najpierw wam napiszę a potem nadrobię. Mąż mnie nie poznał:-) Z długowłosej blondynki zmieniłam sie w półdługą jasną szatynkę. Przeżył szok. Ale już doszedł do siebie. Jutro wrzucę zdjęcie. To ocenicie. Na razie nie żałuję. Zobaczymy jak to będzie.:szok::szok::szok::szok:

reklama
hmmmm gdzie ta wisienka w nowej fryzurze??
ja biore kwas foliowy jak na razie a jak zaciąże to się zobaczy... ale pewnie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży, chyba że będą wskazania do brania czegoś tam jeszcze innago, ale mam nadzieje, że takowych nie będzie...
ja już wykapana siedze przed kompikiem a mój mąż w pracy do 23:00 więc pewnie około 23;30 do domku zląduje...
a tak poza tym to ostatnio mam wrażenie, ze wszystkie babeczki staraja sie o dzidzie bo jak tak rozmawiam czasem z moimi znajomymi to wychodzi na to, że chcą w następnym roku rodzić... baby boom sie szykuje czy co??
No i nie wiem czy to moje wyczulenie czy naprawde tyle kobiet w ciąży bo gdzie nie pójde tam brzuchatki i tak mnie ten widok rozczula, że już sie nie mogę doczekać swojego brzuszka...chyba mi sie na głowe rzuca to pragnienie drugiego ludzika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tez tak czasem macie??

Odnośnie testów owulacyjnych to ja sie nie znam bo nigdy nie stosowałam, ale chciałam Was zapytać czy warto jest zakupić?? czy są wiarygodnie?? Napiszcie mi coś w tym temacie prosze :)

Ja tez sie żegnam, bo małż chce kompa,więc juz mu usąpie:-)
Dobranoc dziewczyny no i....działajcie...:-):-):-):-)

hmmmm no to nieźle jak Cię nie poznał. Dobrze, że miałaś klucze od domu bo by jeszcze Cie przegonił ;) hihihi czekam na zdjęcie. dobrej nocki mama :)

maran-atha no znowu wyż nam się widoć szykuje w kraju ;) niech się rodzą dzieci a co. Ja tam z wyżu jestem, i jak widzę wiele z mojego rocznika, albo urodziło w tym roku, albo już w ciąży, także szał...

Ostatnia edycja:
No dobra. Macie. To tak na szybko! Dla mnie to totalna zmiana. Ja miałam blond włosy do połowy pleców!!!!!!!! Dzięki kochane, ze czekałyście na mnie, az się wzruszyłam.:-)

Załączniki

• 20100506173.jpg
    20100506173.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
mama, Kasiawie, Sol dobranoc:-)
maranatha, tez tak mam, wszędzie widzę ciężarne, :-) może rzeczywiście jest ich więcej. U mnie testy 2 razy pokazały owulację, więc już nie chcę nowych kupować, ale może miałam ze złej firmy.:dry:
Wisienka nono, jaka zmiana kolorów, Na pewno wyglądasz super:tak:

Teraz na tym ciemnym mam jasne pasemeczka ale nie widac bo to zdjęcie komórką. I takie jest sobie a nie mam kabla do aparatu!

WISIENKA ładnej kobietce w każdej fryzurze i kolorze do twarzy:tak::tak::tak: Zaszalałaś aż mąż Cię nie poznał - ale musiał mieć minę:-D:-D:-D
Dziewczynki ja też już uciekam DOBRANOC;-)

i w dupę jeża nigdzie nie pojedziemy pogoda do dupska za przeproszeniem zimno i ciągle pada. nad morze nie ma sensu wogóle jechać tak samo do parku jurajskiego! :-( innym razem.. trudno... takie życie.

teraz zmykam jeszcze do męża bo siedzimy sobie razem..wypiliśmy piwko pojedliśmy oliwki i oglądamy tv :) miło jest.
Mam nadzieje że nie zasne i jeszcze tu pozniej zaglądnę!
narazie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry