reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja wysprzątałam kuchnię i salon, a teraz kombinuję, czy by pączków nie zrobić...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo jakos jak o nich pomyśłałam to ślinka mi poleciała....hmm...

reklama
aga jak poszło na zabiegu, czy to boli bo mam 2 na twarzy takie małe ale widoczne, ile to kosztuje bo juz wydałam pół wypłaty a jeszcze usg piersi i fryzjer a następna dopiero 5:-(
Ja mam wykupione 3 sesje.Na całe moje nogi+ zestaw specjalnych kosmetyków do pielęgnacji po laserze+jedno znieczulenie zapłaciłam 465 funtów.Pierwsza był robiona tak na spokojnie,próba dwóch laserów,oględziny i troszkę kucia.Ogólnie mocnego bólu nie było.Pierwsze 10 kuć da się wytrzymać potem już troszkę gorzej bo wszystko drętwieje,piecze i Ja na tym etapie zaczynam się stresować i odczuwać nie wielki ból ale da się wytrzymać.Drugą sesję mam w sobotę na 9 rano.A 3 jeszcze przede mną.Taki zabieg trwa 15 minut więc do przeżycia:)
Wiesieńko jak będziesz miała możliwość to usuń sobie aby nie mieć z tym w przyszłości większych komplikacji.Ty pewnie zapłacisz mniej.Moja koleżanka jak robiła w Pl to za całą twarz dała 360zł i teraz nie ma śladu:)
Warto!!

no i nie zdążyłam wczesniej.. a teraz to juz czas spać.
Do jutra koleżanki! :)
Dobrej nocy!

czesc dziewczynki widze ze jakos tu pusto :( Ja własnie pije sobie kawusie i wcinam juz śniadanko:)

Wstawać śpiochy !!!

Ja mam dzisiaj poranny nadmiar energii :baffled: Włoski zafarbowane, pranko się suszy, śniadanko wszamane, kawka wypita ... a teraz usiłuję dokarmić małego pasibrzucha, bo się właśnie obudził i lipa ... brechta się, a jeść nie chce :szok: a cycuś pęka w szwach :baffled:

Z mojego przyszłotygodniowego testowania raczej nici, bo wczoraj komputerek zmienił zdanie i stwierdził, że przeprasza, ale owulki chyba jednak nie było :-(ehhh

Wisieńka, super fryzurka !!! ślicznie wyglądasz :-)

No i nie wiem czy to moje wyczulenie czy naprawde tyle kobiet w ciąży bo gdzie nie pójde tam brzuchatki i tak mnie ten widok rozczula, że już sie nie mogę doczekać swojego brzuszka...chyba mi sie na głowe rzuca to pragnienie drugiego ludzika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tez tak czasem macie??

Odnośnie testów owulacyjnych to ja sie nie znam bo nigdy nie stosowałam, ale chciałam Was zapytać czy warto jest zakupić?? czy są wiarygodnie?? Napiszcie mi coś w tym temacie prosze :)
MARAN-ja uwazam ze testy owulacyjne sa dobre jak kobieta ma b.nieregularne cykle i do tego dluuugie i faktycznie ciezko trafic w owulacje a jak juz uzywac ta naprawde dobrych firm i trzeba sie nauczyc interpretacji bo to troche dziwnie dziala-jak zbliza sie owulka to juz testy wychodza z 2 kreskami tylko kazdego dnia wychodzi ciemniejsza i trzeba wiedziec kiedy to juz jet ta kreska bo ma byc ciemniejsza od testowej to wtedy wiadomo ze owulka bedzie w ciagu 24-48 godz takze nie jest to takie proste....

a jesli chodzi o mega checi do kolejnego maluszka to tez tak mam i juz pisalam dziewczynom ,ze to iz mam 2 dzieci nie znaczy ze opdchodze to tego "na luzie" -BARDZO chcemy tej dzidzi-tak samo mocno jak Zuni czy Domisia:tak:;-) tak wiec jak tez wszedzie widze babeczki w ciazy,ogladam sie za wozkami i .....no wiesz:-)
Najpierw wam napiszę a potem nadrobię. Mąż mnie nie poznał:-) Z długowłosej blondynki zmieniłam sie w półdługą jasną szatynkę. Przeżył szok. Ale już doszedł do siebie. Jutro wrzucę zdjęcie. To ocenicie. Na razie nie żałuję. Zobaczymy jak to będzie.:szok::szok::szok::szok:
WISIEŃKO nasza piekna-super CI w tym kolorze i w tej dlugości:tak:i wcale sie nie dziwie ze Pol Cie nie poznal bo ja jak patrzylam na Twoje zdjecie i na avator to tez bym nie powiedziala ze to jedna osoba-takze dalaś czadu:-D:-Dpozytywnie-warto bylo czekac na Ciebie-choc ja odpadlwm:sorry2:ale nadrobilam juz-no to pieknego mamy skarbnika:rofl2::rofl2:

Witam sie z rana chyba pierwsza:sorry2:my z Domisiem zaraz szykujemy sie bo jedziemy do Zuzi na przedstawienie:tak:;-)milego dnia i ...tak,tak-mam Was na oku:-)

Witajcie dziewczyny:-)
Ja juz po śniadanku i kawusi.
Wisieńko ładna odmiana,ale 3 godz to faktycznie sporo:szok:ja musze dzis sie umówic na jakies czesanie bo z atydzien ide na wesele:szok:

mama udanego występu w przedszkolu:-)

Ja dzi snarazie czuje się dobrze nic mnie nie boli,oprócz piersi,jest nieźle:-)suwaczki łądnie się przesuwają:tak:

Czesc KasiaWie:) ja też jestem już po śniadanku i kawusi .... z tym jedzeniem to nie wiem jak bedzie ciągle jestem głodna ale nie mam jakiś specjalnych zachcianek he he he ja w poniedziałek ide na badania i jak tylko beda wyniki to smigam do ginka na usg:):)

reklama
Ja jestem ciekawa czy mi we wtorek zrobi usg,muuuusi!!!!ja mu powiem ze nie wytrzymam :-)
a te badania wszytskie to szok,najabrdziej mnie wkurzaja stare babcie które mają problemm jak kobieta w ciąży wchodzi bez kolejki,one mają cały dzien i cąły dzien moga sobie siedziec i czekac:angry::-)

a głona to ja też cały czas jestem,az sie boje bo nie chce tyle przytyc,jesczze po pierwszej ciąży zostało mi kilka kg a tu juz nowe idą :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry