reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, dobrze, że dogadałaś kierowcy. Niech się nauczy szanować pieszych.
pysia nie, że wszystkie. Czasem jest tak, że jak się zamieszka z drugą osobą, to się można wiele rzeczy dowiedzieć. Inaczej jest się spotykać, a inaczej mieszkać razem. Ale każdy postępuje jak chce. Ważne, żeby nam było dobrze z tym jak żyjemy:)

reklama
zapmarta - a rób sobie :-p mój mąż nie jest w stanie mnie zmusić bo po mnie spływa :-p Po za tym siądę jak mi nerwy puszczą o tą lekarkę - jutro chyba pójdę do Izby lekarskiej złożyć oficjalną skargę :tak: A potem jak się będę lepiej czuła to siądę - chwilowo umieram :-(

Zaraz spadam się wykąpać i do łóżeczka bo naprawdę nieciekawie wyglądam i się czuję :-(

Jezynka, wiem o co Ci chodzi ale nie będziemy mieszkac przed ślubem :-):-):-)
Sol, ja też miałam lenia jak pisałam licencjata, a teraz mi się trochę tęskni za szkoła i mam nadzieję, że ruszę od października

Ja na razie pasuje - już 6 lat studiuję i mi chwilowo zbrzydło :tak: Może kiedyś wrócę na magistra ale jeszcze nie teraz :tak:

ZAPMARTA hejka:-) Jak widzę po suwaczku to jutro będzie się działo:-D:-D:-D
JEŻYNKA - u Ciebie podobnie:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny. Szukałam długo jakiegoś fajnego forum żeby poklikać o wspólnym temacie aż trafiłam tutaj. Jak widać po suwaczkach mam dwie córeczki i zaczęliśmy starać się o trzecie dziecko. Mam ogromną nadzieję, że to będzie chłopiec. Mój mąż woli dziewczynkę, jest praktyczny. Ja bym chciała w końcu wyczekanego synka Adasia ( imię miałby mieć po tatusiu). No ale na razie staramy się :)
EWCIA822- witam Cie i widze w koncu jakas mamuka co juz ma 2 i stara sie o trzecie!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:tak jak ja-zagladaj czesto:-Di zycze zeby byl synek:-)
Dziewczyny ratunku !!!! :-D pamiętacie moją 3 dni temu owulację zrobiłam test i znowu jest pozytywny ten owulacyjny oczywiście ( poprzedni pozytywny był w niedziele) wiecie o co może chodzić ???
JSORBEK- gdziesz czytalam ze testy wychodza pozytywnie jak sa po 1-do bani np.na te z allegro narzekaja a po 2-jak sie na torbiela...nie chce straszyc tak czytalam ,moze masz jakies lipne i wciaz pokazuja owulke....
Nie marudź ja 167 i 66 kg :-pJakiś baran jechał za szybko i nas nieźle ochlapał - na jego nieszczęście stanął 20 metrów dalej - a ja byłam wściekła - wydarłam się na faceta a na koniec mu życzyłam żeby ktoś go kiedyś tak ochlapał :wściekła/y: Cwaniak w samochodzie suchy a ja mokra i brudna :wściekła/y:Kultury kierowcy brak !!!
SOL- ham jeden!!!!!! a jesli chodzi o przedstawienie w przedszk.to ja ide jutro z Domisiem na przedstawienie z okazji dnia ziemi i pewnie sie porycze;-):sorry2:a Zuza wciaz spiewa te piosenki co jutro bedzie spiewac-normalnie wzruszenie...i dobra juz nie marudze z waga:dry:choc jest za duza i juz:crazy:mimo ze niby w normie...

mama, jak to nie będzie Karaluchów dziś ???? o nie ja bez tego nie usnę !!!
ZAPMARTA-beda karaluchy:tak:wlecialam na chwile:tak:
WISIEŃKA- jak tam fryzura i kolor mam nadzieje ze tak:-)a nie tak:crazy:....daj znac bo czekamy!!!
witam wszystkie dziewczyny:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Sol to Ty wieczny student jesteś :-D:-D:-D
Ja byłam u moich i dooopa, więcej się nie odezwę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lecę na moje allegro zamówic w końcu mój cudowny welon i pewnie jakąś bluzeczkę. I już mi się micha cieszy :-D:-D:-D to tak na poprawę humoru

Mamo,
witaj :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nika no jutro zaczynamy, ale nie nastawiam się za bardzo. Chcę podejść tym razem na luzie. ;-)Może wtedy się uda:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry