reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam i wysylam ode mnie duzo slonca :)

wisienka- ja mam 33 i moja polowka tez mlodsza sporo ode mnie...
no i blizniaki tez mi sie marza.. ech :) w Jego rodzinie sa blizniaki wiec ja caly czas mam nadzieje :D

doczytalam o Twoim obiadku.. taki polski obiadek to bym tez wsunela.. szczegolnie ogorki malosolne.. mniam

widze ze mlodam i wisienka tez nie w sosie.. tak jak ja...
mialam takiego nerwa w pracy, ze jeszcze troche a bym wyszla i trzasnela drzwiami.. no ale juz w domu- relax :)

jezynka- ja tez jestem za mieszkaniem przed slubem, bo wtedy dopiero widac jaki przyszly kandydat jest ;)
a po slubie na pewno lepiej nie bedzie :) ale oczywiscie- kazdy ma wolna wole i robi jak uwaza.. zreszta...mieszkanie przed slubem tez nie zawsze zdaje egzamin..

reklama
Dziewczyny ratunku !!!! :-D pamiętacie moją 3 dni temu owulację zrobiłam test i znowu jest pozytywny ten owulacyjny oczywiście ( poprzedni pozytywny był w niedziele) wiecie o co może chodzić ???
Asiu a może Ty w ciąży jesteś??? :-) testy owulacyjne wychodzą pozytywne jak jest ciąża :tak: najlepiej zrób jutro rano test ciążowy :tak: zauważyłaś jakieś inne objawy? biały śluz?

PYSIA - witaj:-) No to sobota tuż tuż:tak::tak::tak:

MAGGY Ty także witaj :-) a skąd nadajesz że tyle słońca u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Lorelain, ja też mam lenia więc odpoczywam. Wieczór u Ciebie widzę miły bo z połówką i martini:tak:
Maggy, dokładnie relax, czas zapomnieć o pracy i skupić się na czymś miłym:tak:
Ja zaraz chyba coś zjem, jakąś kolacyjkę małą:-p
jsorbek, ja się na testach nie znam, używałam tylko raz i właśnie dwa razy pokazało mi owulację ostatnio:baffled: może źle zrobiłam trudno powiedzieć, w każdym razie w tym cyklu już bez testów próbujemy:blink:

a co Wy tak wszystkie jesteście za mieszkaniem przed ślubem? :-D:-D
A ja natomiast chciałam kiedyś ale teraz mi się to jakoś niespecjalnie marzy.. wytrzymam te 2 miechy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a najlepsze bylo to ze ostatni padalo u nas wies wszedzie mokro i bloto i tak po godzinnej zabawie w ganianego moj kochany przychodzi do domu po kolana w blocie ze zla mina heh a co dobre piesek caly czysty zadowolony hehe no ale jak chcial i uparl sie na rase husky to ma teraz za swoje bo te psiaki wlasnie slynal z uciekinierstwa i nie posluszenstwa a ja tak chcialam yorka:-)
Ja też bym chciała Husky ale mieszkamy w bloku i by się tylko męczył - za to mamy Karole - porównywalne szkody wyrządza więc jest ok :-p I tak samo lata po dworze :-p

ja mam 170 i 68,69 kg........
Nie marudź ja 167 i 66 kg :-p

SOL- pewnie zasnela:tak:
Akurat o 14.40 wracałam z Karolą z przedszkola - potem padłam :-D Umieram z alergii - leje mi się z nosa jak z Niagary - już nie mam siły :-(

Calkowicie inną kwestia jest to ze ja jestem zwolennikiem przedszkoli uwazam ze one duzo daja dzieciom ( oprucz chorób). Nie chcialabym pozbawiac tego Mateusza. Poza tym tez chce żeby swoje odchorował w przedszkolu a nie dopiero jak pójdzie do szkoły bo tam szybko będa gromadzić mu się zaległości.
Wiesz - ja byłam zawsze za i przeciw przedszkolu - zależy któremu :tak: Jak dzisiaj po przedszkolu Karole zapytałam czy tańczyła z dziećmi - zatańczyła tak jak dzieci się uczą na przedstawienie z okazji dnia mamy :-D Aż mi się łezka zakręciła :-D Widzę że się tam dobrze bawi i uczy nowych rzeczy i to jest dla mnie najważniejsze. A że prywatne? Jakoś wyrobimy z kasą ale wiem że koleżanka nie da jej tam krzywdy zrobić :tak:

czasc SZCZESLIWA:tak:
czy ktoras kobietka sie orientuje ktory rocznik dzieci ma prawo wyboru a ktory juz musi jako 6latek isc do pierwszej klasy???? Zuza jest rocznik 2005 i nie wiem czy Ona juz pojdzie do szkoly w wieku 6lat czy mam jeszcze wybor-zerowka lub szkola???????????????
Do 2012 rodzice mają wybór ale chyba już 2012 idą normalnie 6-latki do pierwszej klasy :tak:

maryla - będziesz miała te swoje bliźniaki jak tak chcesz :-p

A ja już nie mam wątpliwości że Karoli przedszkole służy :tak: Dzisiaj pokazała mi jak dzieci tańczą do przedstawienia na dzień mamy i zaśpiewała po swojemu co chwila mówiąc mama :-D No o mało się nie popłakałam :-D Karola usnęła mi w drodze powrotnej. Dobrze ze idąc po nią wzięłam folę przeciwdeszczową bo ona by przemokła a ja przemokłam :-( Jakiś baran jechał za szybko i nas nieźle ochlapał - na jego nieszczęście stanął 20 metrów dalej - a ja byłam wściekła - wydarłam się na faceta a na koniec mu życzyłam żeby ktoś go kiedyś tak ochlapał :wściekła/y: Cwaniak w samochodzie suchy a ja mokra i brudna :wściekła/y:Kultury kierowcy brak !!!

Asiu a może Ty w ciąży jesteś??? :-) testy owulacyjne wychodzą pozytywne jak jest ciąża :tak: najlepiej zrób jutro rano test ciążowy :tak: zauważyłaś jakieś inne objawy? biały śluz?

Paula zwykły test nie wykazał nic dzisiaj rano bo robiłąm też tylko się tak zastanawiam czy np nie jest jeszcze za wcześnie na zwykły a owulacyjny cosik tam już pokazuje - ehh marzy mi się
innych objawów brak

Nika, witaj kochana :-):-)
Sol wyrobisz z kasą. Na pewno :-D:-D:-D A faktycznie z tymi kierowcami to masakra, dlatego gdy ja wsiadam za kółko, a jest deszcz to staram się uwazac na pieszych :-D:-D Fajnie, że jesteś zadowolona z Karoli. Eh, to jak będą coś przedstawiac na dzień matki to pewnie jak pójdziesz to Ci łezka się w oczętach zakręci ;-);-);-)
Uwaga. Ja zamierzam za moment iśc do moich i przemówic :-D:-D:-D A takie mam nerwy, że szok ale pasuje, bo oni specjalnie się nie odzywają do mnie, żebym ja pierwsza przemówila co do gości na wesele brrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mam wyjścia, bo muszę zaproszenia na dniach zamówic i chciałabym,aby od razu zrobic listę na kompie i żeby mi zaproszenia ładnie wydrukowali, żebym nie musiała wypełniac imion i nazwisk o

reklama
Cześć babeczki:-D:-D
I znów naprodukowały tyle :szok::szok: Nic innego mi nie zostaje tylko przeczytać;-):tak::tak:
Witaj Nika, one są niemożliwe !!!! ja dziś miałam urwanie głowy i teraz dopiero skończyłam nadrabiać to doborowe HORMONOWE towarzystwo.

jeżynka któraś dziewczyna tu pisała,że jej ginek powiedział,że macica smam wie,kiedy jest gotowa na przyjście nowego dzidziusia;).ja się trochę boję,bo poprzednio miałam problemy z @ po tabsach anty,no i zatorbielone jajniki i zeszło nam 9-m-cy,a i tak się nie udało:-(.a przy pierwszej ciązy zero problemów.nie ma reguły,naprawdę.i do tego zawiodłam się na moim ginku;(((.a co do włosów,to ważne,żeby się czuć dobrze z sama sobą;)
oglądałam prognozę na przyszły tydzień.nie chcecie wiedzieć,ale dlaczego sama mam się denerwować: zimno i pada:angry::wściekła/y:.może się pomylą....

dziękuję bardzo, właśnie w niedzielę jadę nad morze...

pysia, ja jestem za mieszkaniem przed ślubem, gdyż dopiero wtedy możesz dobrze poznać drugą osobę. Ale wybór czy mieszkać/ czy nie mieszkać przed oczywiście każdy podejmuje sam. Czy dobrze wyczytałam i planujesz ślub w czerwcu? Ja czekam do września:)

tak u mnie się sprawdziło, ale indywidualna sprawa.

a ja już sobie leżę. piję kakao i mam mruczącego Filemona na kolanach. Karol śpi. Bosko !!!
Wisieńka, no pochwal się fryzurką !!! a kolor bez zmian ???
Sol, cieszę się, że Karoli się podoba przedszkole, piszesz tą teorię, czy mam zrobić pogadankę ???
mama, jak to nie będzie Karaluchów dziś ???? o nie ja bez tego nie usnę !!!
Szczęśliwa, psina fajowa. Ja też chcę taką, tylko co na to moje sierściuchy ???
ewcia witaj i pisz z nami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry