reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witaj ewcia
bibinka a u nas rano pada a wieczorem słonko wychodzi...wiec tak sobie, ale w sumie nie jest najgorzej...

reklama
Dziewczyny jeszcze jednego nie narobiłam a juz mam następne :-(
Wiecie co troszke sie boję bo ciąle mnie pobolewa w dole brzucha,szczególnie jak cos troszkę wiecej zrobie-ale to nie jest Bóg wie co,przeciez nie haruje cięzko fizycznie,ale jak sie trochę poruszam to juz mnie boli bardziej,nie miałam tak w pierwszej ciąży i nie wiem co to oznacza :-(

jeżynka masz rację ,pozytywne myslenie to jest to.postaram się...

maran-atha no to lepiej niz u mnie,bo pada,wieje cały dzień:angry:.ale nam pogoda wtym roku kopa daje,a miałąm nadzieję,że po takiej zimie bedzie piękna wiosna

kasiawie tylko się nie denerwuj.połóż się,odpocznij,weź no-spę.może dryndnij do ginka,jeśli Cię to niepokoi.może macica się rozciąga.pamiętaj,że każda ciąża inna.daj znać,co i jak!

dziewczynki zmykam,nie wiem czy zajrzę wieczorkiem ,więc życzę kolorowych snów i owocnych staranek:tak::-).paaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
BIBINKA - dobrej nocki:tak: I mniej nerwów jutro;-)
EWCIA 822 - witaj i rozgość się u nas:happy:

nagapalma, eeeeeeeeee nie będziemy mieszkac przed ślubem :-):-):-)
Maryla, a już myślałam, że chodzi o tą koszulkę :zawstydzona/y:
Wisienko rozumiem, że to tylko ciekawośc Cię zżera... ;-);-) O i nieźle z tą torebką. Ja wcale jestem nie lepsza :-D co do zawartości. Mam wszystko :-D:-D:-D i nieraz próbowałam coś wywalic z torebki ale jak patrzyłam do środka to myslę:"a to się przyda, tto też i to" i nic nie wyciągnęłam :-):-):-)

A ja dziś jestem wymięta, że hej.... :-:)-:)-( Jak wróciłam z pracy, co nieco zjadłam tak połozyłam się do łózka i postanowiłam się troszkę przespac, żeby się lepiej czuc. Yhy.... jak połozyłam się o 16:30 tak wstałam po 19ej i nadal się kiepsko czuję. W dodatku miałam schizy, gdy parę razy się obudziłam, ze zaspałam do pracy. Tak to już jest, gdy się w dzień człowiek prześpi....

Eh, ja z moimi nadal cisza... Chyba pasuje do nich przemówic, bo chcę zaproszenia zamówic i niech się w końcu zdecydują ile osób będzie od nas...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe ja też jestem z tych dziewczyn co mają różne skarby w torebce :happy: ... np. w każdej torebce mam jakieś resoraki :-D:-D:-D

właśnie wygoniłam małża do sklepu po martini ..... matko, ale mam teraz na to ochotę :-)

powinnam coś popracować, ale nie chce mi sie no i zamiast robić cos pożytecznego to siedzę na bb :sorry2::-)

pysia, ja jestem za mieszkaniem przed ślubem, gdyż dopiero wtedy możesz dobrze poznać drugą osobę. Ale wybór czy mieszkać/ czy nie mieszkać przed oczywiście każdy podejmuje sam. Czy dobrze wyczytałam i planujesz ślub w czerwcu? Ja czekam do września:)

Lorelain a kto powiedział, że siedzenie na bb nie jest czymś pożytecznym? :-)

Jezynka
, niet, miesiąc później. pierdzielę mieszkanie przed ślubem razem :-D:-D My tymczasem mamy wspólne weekendy i co 3ci tydzień mieszkamy razem, wiec okejos nie załamujos :-D:-D:-D I taki tydzień właśnie będzie od soboty mrrrr.... Do pracy w sobotę, a później manatki i calutki tydzień Nasz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny ratunku !!!! :-D pamiętacie moją 3 dni temu owulację zrobiłam test i znowu jest pozytywny ten owulacyjny oczywiście ( poprzedni pozytywny był w niedziele) wiecie o co może chodzić ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry