reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżynka przykro mi...dlaczego żałujesz,że nie zaczęłaś po 1 @?ja też bym teraz mogła,ale trochę się boję.też miałam zabieg,ale potem byłam u ginka,nawt mnie nie zbadał,nie zrobił usg:-(.no i chcę badanka zrobić toxo itd

reklama
hehehe... no niezłe jesteście babeczki i ten kefir w torebce... no a jeśli chodzi o mężów to i mój jest ode mnie 3,5 roku młodszy...

BIBINKA - no jeszcze czytam bo tyle naskrobałyście że chyba nie ogarniam tego:szok::szok:
Widzę że się stworzył Zespół Hormonów:-D:-D
WISIENKA - typowa kobieta jesteś - wszystko nosisz w torebce:tak::tak::-D:-D a co z włosami będziesz robić? jakaś totalna zmiana skoro się boisz:blink:

nika no nie chce ta nasza wisieńka zdradzić co z tą fryzurką.pewnie niespodziankę szykuje:tak::-).a ja to osobiście się boję fryzjerów:zawstydzona/y:

bibinka tak naprawdę nie ma większych przeciwskazań by zacząć działać zaraz po por, chyba, że ktoś potrzebuje odpoczynku psychicznego. Dużo dziewczyn zaciążyło zaraz po i to szczęśliwie. Ja teraz jestem po 3 @.
Hi, ja kiedyś eksperymentowałam z włosami, a teraz jeden kolor:-p taka stabilizacja. Lubię zmiany, ale tez mam teraz kolor, w którym dobrze się czuję, i w którym podobam się mojemu K. a to ważne jest dla mnie:tak:

jeżynka któraś dziewczyna tu pisała,że jej ginek powiedział,że macica smam wie,kiedy jest gotowa na przyjście nowego dzidziusia;).ja się trochę boję,bo poprzednio miałam problemy z @ po tabsach anty,no i zatorbielone jajniki i zeszło nam 9-m-cy,a i tak się nie udało:-(.a przy pierwszej ciązy zero problemów.nie ma reguły,naprawdę.i do tego zawiodłam się na moim ginku;(((.a co do włosów,to ważne,żeby się czuć dobrze z sama sobą;)
oglądałam prognozę na przyszły tydzień.nie chcecie wiedzieć,ale dlaczego sama mam się denerwować: zimno i pada:angry::wściekła/y:.może się pomylą....

BIBINKA ja naprawdę nie chcę cię denerwować jeszcze bardziej:no: ale mój M własnie gdzieś na necie przeczytał że ma lać cały MAJ :crazy::crazy::crazy: Tylko żeby im się to nie sprawdziło:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny. Szukałam długo jakiegoś fajnego forum żeby poklikać o wspólnym temacie aż trafiłam tutaj. Jak widać po suwaczkach mam dwie córeczki i zaczęliśmy starać się o trzecie dziecko. Mam ogromną nadzieję, że to będzie chłopiec. Mój mąż woli dziewczynkę, jest praktyczny. Ja bym chciała w końcu wyczekanego synka Adasia ( imię miałby mieć po tatusiu). No ale na razie staramy się :)

nika mnie już nic nie zaszkodzi,naprawdę:-D.klimat mamy rewelacyjny,to gdzie się wyprowadzamy?Grecja nie bo kryzys,w Hiszpanii też zima,ehh.afryka gorąca na nas czeka:tak:.nie no,naprawdę mnie wkurza ta pogoda:angry:

ewcia822 witaj i rozgość się:tak:.u nas jest naprawdę fajnie,tylko ostatnio hormony dają nam czadu i trochę głupiejemy:tak::-)

reklama
bibinka, dokłądnie nie wiadomo ile staranka zajmą czasu. W każdym razie trzeba myśleć pozytywnie;-)
Ewcia witaj i życzę udanych staranek:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry