reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kasieńka sparwdzaj do woli byles była spokojna i szczęsliwa:-) I smiej się na zdrowie:-)
jezynka mam nadzieję, ze wyjdę zrelaksowana bo od xxxxx nie zmieniałam fryzury:-p
mama uratowałam wszystko nie wiem tylko co z rękawiczkami z mięciutkiej wrzosowej skóry:rofl2:Może tez dadzą radę.Miałam w torbie 15 długopisów, po co?????:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Cześć babeczki:-D:-D
I znów naprodukowały tyle :szok::szok: Nic innego mi nie zostaje tylko przeczytać;-):tak::tak:

Wisieńka 15 długopisów??;-) no to nieźle:-p ja nie wiem skąd my kobiety mamy zdolność do gromadzenia różnych skarbów w torebce. Czasem jak przeglądam moją torebkę to za głowę się łapię:-p

hej nerwowo znów:angry::-D.mój znó się pokręcił,wyszeedł gdzieś(2 raz dziś) i potem wrócił i zabrał Alę do swojej siostry.zdążyliśmy się pokłócić,oczywiście nie muszę dodawać,że to ON jakieś dziwactwa wymyślił,które doprowadziły mnie do:angry::wściekła/y:
wisieńka skarbniku,MELISĘ proszę!!!!!!!!!!15 długopisów,he he,pewnie za każdym razem myślałaś,że żadnego nie masz i tak dokładałaś i dokładałaś:-D.no dobra,juz nie denerwuję:-p.idź zrobić fryz i poczuj się lepiej:tak:.mój M też młodszy o rok:-)

mama super,że dzieciaczki się do przedszkola dostały:tak::-).6-latki obowiązkowo do 1 klasy od września 2012 roku.już nie pytam czy nerwowo,doczytałam:tak:

Lorelain to jakoś byście to wszytsko ułozyli:tak:.ja nie mam do pomocy babci,dziadka,a też dojeżdżam do pracy 25 km od lat,bo nic na miejścu nie ma:wściekła/y:.cieżko,ale dajemy radę:tak:

jeżynka od jutra pełane szaleństwo,patrząc na Twój suwaczek;)))

Ostatnia edycja:
zastanawiam się czy 11 dnia cyklu mogłam zajsc? cykle mam nieregularne teraz trwał 29 dni..

bibinka tak zamierzam działać jutro/pojutrze;-) po poronieniu rozregulowały mi się cykle i nie wiem sama ile ten będzie trwał:sorry2: w każdym razie chyba zaczynam odczuwać wilgotnośc więc może jutro pojawi się śluz;-)

Wisieńka 15 długopisów??;-) no to nieźle:-p ja nie wiem skąd my kobiety mamy zdolność do gromadzenia różnych skarbów w torebce. Czasem jak przeglądam moją torebkę to za głowę się łapię:-p
Jeżynka mało tego miałam tam nawet klucz imbusowy:-):-):-)
bibinka podano:-)
nika witaj
bialaa jak nieregularne to wszystko mozliwe:-)
Idę do tego fryzjera, matko święta jak się boję.
bibinka nikt nawet nie pomyslał, ze to ty zaczynasz hukać:-p:-p:-p:-p

jeżynka działaj ,działaj,trzymam kciuki:tak:.ja czekam na 1 @ po stracie,lekarz kazał brać anty i zła jestem,że wzięłam.no nic na dniach @,potem czekam na drugą,a to może być dłuuuugo:baffled: i też będziemy zaczynać.a jeśli można spytać,ile jesteś PO?

wisieńka:-p:-p:-p.wypiłam Ci cały zapas:-D.a co Ty chcesz z włosami zrobić,totalna zmiana????????

nika jeszcze czytasz???;)

Ostatnia edycja:
reklama
babinka 15.01, z tym, że potem jeszcze zabieg 23.01. No i pierwszą @ miałam po 28 dniach, następną po 36, a następną po 30. Wcześniej miałam regularne 26 dniowe cykle. Powiem Ci, że trochę żałuję i gdybym mogła cofnąć czas to zaczęłabym staranka już po 1, albo i przed pierwszą @ po por. No ale nic, trzeba swoje odczekać. To jest mój drugi cykl starań.
Wisieńka, nie no hicior - klucz imbusowy, ale się uśmiałam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry