reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęsliwa czyli pewnie w porządku, no chyba, ze to wiadrowe ilości??
Właśnie okazało się, ze kefirek, który kupiłam i wrzuciłam do mojej przepastnej torby ma dziurę od długopisu w wieczku i pływa mi wszystko co tam miałam, a miałam tam po prostu wszytsko!!!!!!!!!!!!!:no::no::szok::szok:
Teraz to mnie zaraz rozniesie

reklama
szczęsliwa czyli pewnie w porządku, no chyba, ze to wiadrowe ilości??
Właśnie okazało się, ze kefirek, który kupiłam i wrzuciłam do mojej przepastnej torby ma dziurę od długopisu w wieczku i pływa mi wszystko co tam miałam, a miałam tam po prostu wszytsko!!!!!!!!!!!!!:no::no::szok::szok:
Teraz to mnie zaraz rozniesie
Wiadrowe ilości to nie napewno heheh
Oj to napewno masz wszystko kefirkowe ....nie denerwuj sie :)

Normalne bielutkie bezzapachowe i nic nie swędzi ani nie piecze .....

To jest całkowicie normalne, ja na początku ciąży miałam dołowienie tony śluzu. Spoko... to minie :) :-D

mama - ja też wolałam zawsze starszych facetów, byli dla mnie bardziej męscy i dojrzali :-D:-D:-D... mój mąż jest starszy ode mnie o 5 lat :happy2:
A z tymi facetami to też jest klops, bo większość moich znajomych - facetów jest po 30 i jeszcze się nie kwapią do potomstwa uważając , że są jeszcze młodzi i oni muszą się wyszaleć :rofl2: to przy twojej zasadzie ze facet po 40 to kapeć to mogą mieć ciężko heheh no a raczej ich żony :-D

Wisieńka - a wiesz , że ostatnio pary gdzie facet jest młodszy są już całkiem normalne. Moje koleżanki ostatnio wolą młodszych i się przechwalają ze jak mój zacznie siwieć to ich ciagle będzie pełen w gotowości :-D:-D:-D

a tak ap ropo siwienia to mój Radzio ma świra bo panikuje przy każdym nowym siwym włosie i zwala winę , że to wszystko prze mnie :rofl2::-D

A ja dzisiaj zostaję na noc sama, bo mój Kochany w pracy:-(
Szczęśliwa super psina:tak:
Wisieńka, wizyta u fryzjera jest świetnym relaksem, i pogadasz sobie i zrobisz nową fryzurkę - aż zazdroszczę:-)
Co do Melisy, ja dostałam miesiąc temu od mojego K. w prezencie opakowanie tejże herbatki, gdyż uznał, że mi się bardzo przyda:-D

WISIEŃKA- tak slyszalam gromy,ale niebo jasne-mysle burza???niemozliwe-a to Ty tak klniesz:szok::szok::szok::crazy: wcale sie nie dziwie-my kobiety mamy wszystko w torebkach:dry: a jak dokumenty???????

o rety wpadam tu i się smieje do kompa czytajac historie Wisieńki:-Dnie no Ty kobieto umiesz rozbawić:-Dwspółczuje z tym kefirkiem:-D

postaram sie was za moment nadrobic ale chciałam napisac ze hcg wyszło 2402 :-):-):-):-):-):-):-)moja mama mówi ze jestem posrana,ze tak wszystko sprawdzam,na końcu stwierdziła ze i tak nie wierze,że musze isc do lekarza,a ja jej powiedziałam ze tak i ze nie wyjde z tego gabinetu jak mi nie zrobi usg i jak nie zobacze tam Fasoleczki:-)

Dzieki Jeżynka:)
Dziewczynki ucuekam robic obiado-kolacje heheh bo mój wraca z pracki i na pewno głodny zreszta ja juz też mam ochote :):)
Buziaczki miłego wieczorku :) zajrze może poźniej do Was:):)

Najgorzej to mam z dokumentami, resztę płuczę w misce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lor mój Pol to ma dużo więcej niż jeden siwuszek i mówi , ze powinnam miec szacunek dla siwego włosa:-pA tak powaznie to nie ma to dla mnie znaczenia ile ma lat kocham go za to jakim jest człowiekiem. A, ze jest młodszy to jakieś nieważne ani mnie zachwyca ani przeraza.:-):-)
A taka ochotkę na kefirek mam:-D:-D:-D

To jest całkowicie normalne, ja na początku ciąży miałam dołowienie tony śluzu. Spoko... to minie :) :-D

mama - ja też wolałam zawsze starszych facetów, byli dla mnie bardziej męscy i dojrzali :-D:-D:-Dto przy twojej zasadzie ze facet po 40 to kapeć to mogą mieć ciężko heheh no a raczej ich żony :-D
LORELAIN- to nie moje zasada tylko obserwacje:tak::tak:jedni po 40 przezywaja druga mlodosc i szukaja przygod na boku a drudzy jecza jacy zyciem zmeczeni jest jeszcze trzecia grupa gdzie jest min moj mąż:-D:-)
KASIAWIE- optymistka ,myslisz ze momencik Ci starczy zeby nas nadrobic:rofl2::rofl2:a beta piekna to miedzy5 a 6 tyg.
ja tez zmykam bede po 21 albo jutro;-)nie wlece dzis zyczyc Wam na noc tego i tamtego;-)

reklama
Kasia Wie piękna betka:) Ja jestem strasznie senna, wypiłam już kawę, ale nic nie pomaga:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry