reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i ja sie z wami teraz witam. wróciliśmy i zabieramy się zaraz za obiad bo głodni wszyscy:)

reklama
to ladny masz zestwa lekow:)) i ladna fotka w avatorku:) ide budzi Domisia bo zasnal przed 14 a tu juz 17.....
Dziekuje:):) Nioo nie jestem przyzwyczajona do brania leków a tu prosze o każdej musze pamietac:):) naszczescie nie jest tego dużo i mam nadzieje ze juz tak zostanie:)

Cześć Kobitki! Dzień cudowny, leje jak posrane:szok:Jak nie leje to zimno i mokro:szok:Brzuch mnie masakrycznie boli, zwłaszcza lewy jajnik i dół:crazy:Jakos nigdy aż tak mnie nie bolało. A ja w tym klubie HORMONY SZALEJĄ to powinnam być prezeską:crazy:
Dobrze , ze Pola do pracy wezwali bo by mu się dostało za nic:szok:
Idę na 19.30 do fryzjera i zmienię się całkowicie bo włosy mnie tez wkurzają. I nic mi się w sobie nie podoba, a zwłaszcza to co mam po bokach:no:
Mam nadzieję, ze tęskniłyście za mną:tak:Ale pewnie nie za taką no ale, dobry "mąż" wszystko zniesie:rofl2:
witam szczęsliwa, mama, lorelain, sol,jezynka, maryla, zapmarta, maran, aga, mlodam i wszystkie was
mlodam musimy kiedys wybrać się na kawkę, fajnie by było się poznać:-)
mama małpiszonie jedem jak dla ciebie 31 to ostatni dzwonek to ja juz emerytka przy 34 a chcę jeszcze dwójke urodzić, może być za jednym razem:-p
Lor ja tez jestem za przedszkolami, byle były prowadzone przez rozsądną kadrę:-)
Odchudzać się nie będę, teraz mogę tylko przytyć:-pWedług wskaźników moja waga jest idealna na zajście a dla mnie niedowłożenia Stroju kompielowego:-p
lila ty się nie przejmuj ja niby zżyta jestem a sama czasem się gubię a czasem to mnie nikt nie zauważ jak Kasię:-p:-p
agrafka witaj i pisz, pisz, pisz tu tak trzeba:-)
Jol mały pasibrzuch na pewno wyssie swoje i wrócisz do wagi:-)
aga jak poszło na zabiegu, czy to boli bo mam 2 na twarzy takie małe ale widoczne, ile to kosztuje bo juz wydałam pół wypłaty a jeszcze usg piersi i fryzjer a następna dopiero 5:-(
iwonka jak się czujesz. Mnie okropnie boli brzuch a śluz dalej mam niepłodny, nie wiem o co biega:szok:
kinga to nie gotuj tylko wpadaj. Dzisiaj ja mam kurczaka z rożna, ziemniaczki młode z kopereczkiem, szparagi, ogóreczki małosolne, zupka kalafiorkowa i pompocik z rabarbarku:-)

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- czesc pierunie nerwowy-i nie ma mowy w klubie HORMONY SZALEJA ja jestem prezesem,BIBINKA zastepca:tak::-D:-D:-Dmnie roznosi od polowy drugiego opakowania bo to jednak ingerencja w cykl i teraz juz jade resztka sil nerwowych i rodzina ledwo ze mna wytrzymuje....ach...zastanawiam sie nad odstwieniem za tydzien bo jest ciezko jak wszystko wkur....a w sumie nie ma konkretnego powodu:crazy:takze Cie rozumiem

jesli chodzi o moje 31 a Toma 38 to mialam na mysli to ze my chcemy razem wychowywac dzieci a nie zeby Tomi mi zrobil a potem siedzie w bujanym fotelu ciezko zmeczony zyciem bo ma 40 pare lat i juz nie ta cierpliwosc,zmeczenie zyciem i takie tam i nie chce slyszec -chcialas dziecko to sobie wychowuj....moj Tomi ma co prawda inny charakter i tak by mi nie powiedzial ,ale wiecie co mam sporo znajomych gdzie jest taka jak u mnie roznica 7 lat albo wiecej i faceci po 40 sie nie garna-poprostu nie wiem od czego to zalezy....i tak sobie powiedzielismy ze teraz to ostatni dzwonek-dla nas oczywiscie:tak::tak::-D
a miedzy Wami jaka roznica wieku??? i pewnie ze tesknilysmy( ja napewno!!!) i oczywicie KONIECZNIE musimy sie spotkac jak bedziesz w Tucznie:happy::happy::happy::happy:

mama No moja droga Tuczna to ja ci nie odpuszczę:-):-):-) U nas z tym wiekiem jest na opak Pol jest ode mnie spoooooooro młodszy. Ale tak to u niego w rodzine bywa i u mnie zresztą też. Moja mama starsza od taty, siostra od męża, a u Pola babcia od dzadka i mama od taty.Ale mimo to to ja czuję się młodsza bo Pol jest taki ułożony i poważny.Ale czasem jak sie spieramy to mówię mu i kto tu jest starszy, ten ma racje:-p Róznicy wieku po nas nie widać, :-ppodobno:-p, większość znajomych tak mówi a nie znajomi nawet tego nie zauważają, a ja się tym nie chwalę bo w naszym społeczeństwie to jest źle postrzegane:crazy:I nie chce mi się tłumaczyć co i jak:rofl2: To ja może będę skarbnikiem na meliskę pozbieram:-p:-p:-p
Coście tak pouciekały jak ja przyszłam, hę, Unikacie mnie:-p

Wisieńko jak możesz tak myśleć ja Cie napewno nie unikam:):)
A tak na marginesie mam pytanko :) czy upławy białe bez zapachowe są normalne??

szcząśliwa ale jakie białe, bo jak serowate to może byc grzyb a takie białe , mętne bezzapachowe w takich normalnych ilościach to zwykła wydzielina, w ciązy może być troszkę więcej. Gorzej jeśli cie coś swędzi albo piecze

szcząśliwa ale jakie białe, bo jak serowate to może byc grzyb a takie białe , mętne bezzapachowe w takich normalnych ilościach to zwykła wydzielina, w ciązy może być troszkę więcej. Gorzej jeśli cie coś swędzi albo piecze
Normalne bielutkie bezzapachowe i nic nie swędzi ani nie piecze .....

reklama
SZCZESLIWA- tak,to normalne;-)
WISIEŃKA- ok ,mozesz byc skarbnikiem:-Dmelisa potrzebna-DUZO MELISY!!!!!!!!!!!!!!!!Wiecie co ja juz nie pamietalam albo niechcialam pamietac ze to tak na mnie te hormony wplywaja!!!w koncu to jest spora ingerencja i troche "rozwala" cykl-na poczatku bylo si a od 2 tyg.nerrrrrrrrrrrrrwy nie z tej ziemi-juz za dlugo chyba biore czy co bo nie wytrzymuje sama z soba!!!!!!!!!!
BIBINKA- gdybys pytala-MOJ DZIEN ZNOW JEST NERWOWY:crazy::crazy::crazy::crazy:

wczoraj popisalysmy sobie z Bibinka sms'ki i pozalilam Jej sie jakie mam narwy i wiedomo ze to od hormonow i dlatego zalozylysmy klub:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry