reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA-Dzieki,ale wiesz -nie chwale dnia przed zachodem slonca;-)daj znac jutro po wizycie u pediatry:tak:kurcze taka pogoda,ze nic innego nie robie tylko po foum latam:-D
SOL- pewnie zasnela:tak:
MARYLKA- walczy z towarem
inne dziewczyny w pracy...jeszcze 2,5 godziny i Tom wroci
MLODAM- my doradzamy a decyzja Wasza:)) ja tu mam sasiadki co maja zadaszone i nie sa teraz zadowolone,ale tak jak pisalam musicie sobie pomyslec za i przeciw i podjac decyzje-bo to ma byc Wasz wymarzony dom!!! :):):))))

Ostatnia edycja:
reklama
młodam my nie widzimy Twojego projektu,sami najlepiej wiecie co będzie najbardziej praktyczne,ale lepiej 2 razy pomyśleć,niż potem żałować:tak:.z pewnością będzie to piękny domek:tak::-)

mama jak mój M wyszedł,też od razu BB odpaliłam:tak:.Ala póki co spokojna,baje ogląda:tak:.oj jak ja Ci zazdroszczę tego spania dzieciaków!!!wiem,wiem,powtarzam się:-D:-D

BIBINKA- a powtarzaj sie:tak::-D:-D:-Dmilo mi;-)ja juz jakis czas temu odstawilam Domisiowi drzemke,ale to jak wstawal o 9 ,9.30 to wiedzialam ze do 20 wytrzyma a teraz wole Go obudzic o 7.30 i polozyc w dzien bo i Jemu i MI ta drzemka sie przydaje:tak::-D:-Dtak wiec spi sobie 3 godz.jak wstaje(albo Go obudze) to jedziemy po Zuze a chwile potem jest Tom:tak:tak wiec jak mam nerwy i cos sie dzieje to sobie mowie -byle do 13.00;-)bo zanim wypije kakao,siusiu i cala oprawa i jest 13.30 -klade Go ,pogada,pospiewa i przed 14 juz spi:-D:-D

Cześć dziewczyny :-)

Chciałam się tylko przywitać i napisać , że u mnie wszystko jest ok. Siostra wylatuje w sobotę i będę częściej. Na razie popisze z wami na bieżąco bo ostatnio tyle stron produkujecie, że jak ja kończę nadrabiać to już nie mam siły na pisanie tylko ide spać :sorry2:
Ostanio ostro zabrałam się za wykańczanie pracy mgr.- lekko nei jest, ale najwyzsza pora na mobilizację sił jeśli chce się bronić w czerwcu.

Pojawiła się moja wymarzona oferta pracy, troche daleko od domu, ale stanowisko super, wyslalam aplikacje i czekamy. Nie chce sie nastawiac psychicznie żeby sie nie rozczarowac :blink:

LORELAIN- hej-dobrze chociaz ze czytasz i wiesz co jest u nas na bierzaco:)) fajnie ze u Ciebie tez dobrze i powodzenia na obronie a jak starania??

LORELAIN- hej-dobrze chociaz ze czytasz i wiesz co jest u nas na bierzaco:)) fajnie ze u Ciebie tez dobrze i powodzenia na obronie a jak starania??

staranka na razie odłożone wstępnie gdzieś do września, tak aby dziecko było na wiosnę. Chciałabym do tego czasu znaleźć pracę na stałe :happy:No i spokojnie chcę sie obronić na uczelni a nie mieć mdłości ciążowych. Wiesz wolę uniknąc nie przyjemnych " sytuacji" w stronę komisji egzaminującej :-D:-D:-D:-D:-D

Kurcze musze mieć pracę na stałe tak aby nie mogli mnie zwolnic bo jakbym jej nie miala, a zaszla w ciąze to Mati się nie dostanie do pzredszkola bo u mnei oboje rodzicow musi pracować :baffled:Dla tego troche sie nam to wszystko teraz opóźnia.

Lorelain witaj:-)życzę samozaparcia przy dokańczaniu magisterki:tak::-).jeszcze trochę i będziesz miała z głowy:tak:.a nadrobić nas,to faktycznie cieżko:-D.no i trzymam kciuki z pracę:tak:.daleko byś dojeżdżała?a małym kto by się zajął??

Lorelain witaj:-)życzę samozaparcia przy dokańczaniu magisterki:tak::-).jeszcze trochę i będziesz miała z głowy:tak:.a nadrobić nas,to faktycznie cieżko:-D.no i trzymam kciuki z pracę:tak:.daleko byś dojeżdżała?a małym kto by się zajął??

Musiałabym dojeżdżać z Gliwic do Katowic czyli ok 20 km. Mati byłby z moim tatą i czasami moja mamą bo ona większość czasu niestety spędza za granica.
Jakby zarobki były całkiem oki to chciałabym wynająć nianie na np 2 dni w tygodniu a mój tata 3 dni a weekend to już cały z nami. Mój mąż pracuje zawsze do 15 więc tez o tyle dobrze.

reklama
LORELAIN- no tak:sorry2:rozumiem:blink: ja na szczescie mam problem przedszkola rozwiazany (a tez sie balam bo 4 m-ąc jak nie pracuje)i juz wiem ze oboje sa od wrzesnia przyjeci mimo,ze na zgloszeniu podalam ze nie pracuje;-)tak wiec jak wywiesili liste to normalnie nogi mi sie trzesly jak szukalam Dominika bo On do 3 latkow pojdzie i jak zobaczylam Go na 7 miejscu to normalnie lzy w oczach:tak:ja z kolei mam taki plan,ze dzici od wrzesnia do przedszkola i ja moge"spokojnie"chodzic w ciazy,na badania do Poznania jezdzic(mieszkam 10km od Poz),do ginek i wszystko co bedzie trzeba pozalatwiac to bede mogla zrobic bo dzieci beda w przedszkolu a teraz wszedzie musze brac Domisia a wiadomo-tu drzemka,tu obiad i co chwile patrze na zegarek,a poza tym jak bede ciezko przechodzila poczatki to bede mogla spac ile wlezie bo dzieci bede mialy opieke(no chyba ze bedzie chory Domi bo Zuza to prawie wogole nie choruje;-))tak wiec taki jest plan -my zaczynamy proby od czerwca ale mysle ze 3 cykle to nam zajmie minimum tak wiec przez wakacje popracujemy a od wrzesnia dzieci do przedszkola a ja zachodze w ciąże:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-Dtiaaa-marzenie...zobaczymy,moze sie uda...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry