reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D:-D:-D:-D:-D

drogie koleżanki moje EGO zaspokojone i teraz może zrobić wielkie wejście :sorry::sorry::-p:-D:-D:-D:rofl2:

a co mi tak, czasem czeba tak SE w krzaku posiedzieć :-p:-p ale już dość tego samolubstwa, OBIECUJĘ!!! :tak::tak::tak:

żagielek na leciutkim podmuchu :sorry:

reklama
Boogi - od razu lżej na duszy, czytając, że podmuch żagielek pchnął do przodu :)))
Myślicie, że pizza to dobry obiad na sobotę? No coś za mną chodzi, ale się nie ujawniło jeszcze :eek:

hahahahaaa :-) No jasne....człowiek tak rzadko kwiaty dostaje, że tulipana z makiem pomylił :szok::-) Chyba się przestanę wymądrzać :-D

pizza u mnie zwykle jak mąz gotuje lub chińskie żarcie ale to sam robi, właśnie dziś przy garach stoi... wiec bedzie chińskie ;)

reklama
maran - o! mój też chińszczyznę przyrządza...właściwie to wszystko prócz pizzy :))) Brak przepisu na dobry spód ;-)
Jak te nieszczęsne trójki? Zlitowały się już?

Kocurek :szok: nie wiedzą co tracą....ja bym Ci dowiozła, tyle, że taka zimna to już mało smaczna :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry