reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie :-D:-D:-D:-D:-):tak::-D

jaka sliczna olenka w wannie 2 strony wstecz. cudna!!!
a ze jestem wlasnie w temat wanienek wciagnieta... kocie, od kiedy kapiesz mala w normalnej wannie?

my jeszcze nie wyszlismy ale chyba zaraz sie uda :)
buzi!

reklama
Mary ooo a jak to sie stalo z ta kuchenka ? :)))

Asionek - kochana, nie pytaj... KTOŚ zapomniał, ze gar z wodą stoi na kuchence i się gotuje. I tak się gotował... całą noc!!!

OK, wróciłam z treningu, padam i zamierzam się niniejszym lenic!

Miłego popołudnia!

made trójki daleje w natarciu, jeszcze nie wylazły wiec dalej noce kiepskie...
mary dobrze, ze sie pożar z tego nie zrobił...

Kocie...hmmm...Oleńka BOSKA!!!! Coraz bardziej BOSKA!!!
I jak pięknie siedzi:))))
Miłej zabawy na shopping'u :)))

Boogie, fajnie, że jesteś Kochana:))))

Made oświadczam, że umyłam włosy i NIE ufarbowałam :))) a byłam blisko:))))

Pok życzę lepszego nastroju :)

Liluś współczuję:(

K. robi obiad a ja się szykuję na ściskanie kolejnego maluszka, może jutro uda mi się pojechać.... :-)

Jaką mam jazdę...wyję na widok niemowląt...gorzej ze mną?:eek::confused2::baffled::nerd::nerd::rofl2:

Buziaki dla wszystkich

widze, ze tu dzis z ruchem gorzej niz wczoraj.

my wocilismy. wiekszosc czasu spedzilismy w sklepie dzieciecym ogladajac wozki. pan sprzedawca bardzo nas przekonywal do stokke a odwodzil od chicco (bo niby robione w chinach i maja bardzo duzo reklamacji). Mysle, ze maja jakas niezla prowizje od stokke ;-) do tego rozbawil mnie, ze nam daje super cene, 30% rabatu ale zeby nikomu nie okazywac ani nie mowic, nawet innym sprzedawcom w sklepie, bo to taka specjalna cena tlko dla nas. Jak ja uwielbiam takie marketingowe chwyty :D
tak czy siak dal nam duzo do myslenia. Ja na gondole malo zwracam uwage, bo to na chwilke tylko, w stokke do spacerowki mozna juz 4 miesieczne dziecko wsadzic. Spacerowka wazy 10,5 kg i sklada sie super szybko (przynajmniej pan jak pokazywal to wygladalo fajnie) a teraz czytam opinie nt tego wozka i juz mi sie odechciewa. kupie chuste i bede w chuscie Zosie/Pana nosic, bo z tymi wozkami juz mam dosc. Nie da sie zrobic kurka wozka idealnego? ja piernicze... takie trudne? zeby byl lekki, latwo sie skladal, mial przestrzen do przechowywania nie kosztowal fortune i jeszcze kilka innych bajerow.. moze byc nawet brzydki i dostepny tylko w panterke lub helo kitty - w nosie mam jak wyglada tylko niech bedzie funkcjonalny. ja piciu.
na pocieszenie m kupil mi druga ciazowa pizamke i mam nadzieje, ze takie dwie stykna do konca, tym bardziej, ze latem tu sie nie da spac w pizamie.
zrobilam zakupy, pojechalisy cos przegryzc i jeszcze kilka rzeczy zalatwic i PADAM. zasypiam na stojaco ale na 20 idziemy na kolacje ze znajomymi i juz nie moge zasnac, bo bede nieprzytomna.

i niech kurcze przestanie w koncu padac/lac/siapic i wiac.

buzi buzi

Pok QUINNY i tyle, tylko wybierz model...polecam Buzz, Made ma inny, też świetny.
A za Stokke to dałabym się pokroić:)))

Wieś jednak człowieka bardzo wycisza i przywraca do równowagi :tak: odpoczynek psychiczny jakiego dawno nie zaznałam, tylko Remi przez cały pobyt nie chciał pójść na żadne inne ręce i musiałam zabrać go nawet do łazienki :sorry::sorry::sorry: mój mały Tuptuś, trochę plecy mnie bolą, ale jestem bardzo zadowolona i te ciepło, które rozebrało mnie do legginsów i koszulki :tak: o tak Boogie baaaardzo to lubi :rofl2:

Poczku zakupy się udały? :-)

Made pizza była? :-p

Kout co porabiały Czarnulki?:sorry:

Karola jak tam kucyki??? :-)

Boogie nie pojechaliśmy bo od 14 zaczęła burza nadciągać...i tak nadciągała i nadciągała...al final o 17 lekko popadało :no::angry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry