- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Mary ooo a jak to sie stalo z ta kuchenka ? ))
Asionek - kochana, nie pytaj... KTOŚ zapomniał, ze gar z wodą stoi na kuchence i się gotuje. I tak się gotował... całą noc!!!
OK, wróciłam z treningu, padam i zamierzam się niniejszym lenic!
Miłego popołudnia!
maran-atha
Fanka BB :)
made trójki daleje w natarciu, jeszcze nie wylazły wiec dalej noce kiepskie...
mary dobrze, ze sie pożar z tego nie zrobił...
mary dobrze, ze sie pożar z tego nie zrobił...
E
EEnil
Gość
Kocie...hmmm...Oleńka BOSKA!!!! Coraz bardziej BOSKA!!!
I jak pięknie siedzi)))
Miłej zabawy na shopping'u ))
Boogie, fajnie, że jesteś Kochana)))
Made oświadczam, że umyłam włosy i NIE ufarbowałam )) a byłam blisko)))
Pok życzę lepszego nastroju
Liluś współczuję
K. robi obiad a ja się szykuję na ściskanie kolejnego maluszka, może jutro uda mi się pojechać.... :-)
Jaką mam jazdę...wyję na widok niemowląt...gorzej ze mną?
Buziaki dla wszystkich
I jak pięknie siedzi)))
Miłej zabawy na shopping'u ))
Boogie, fajnie, że jesteś Kochana)))
Made oświadczam, że umyłam włosy i NIE ufarbowałam )) a byłam blisko)))
Pok życzę lepszego nastroju
Liluś współczuję
K. robi obiad a ja się szykuję na ściskanie kolejnego maluszka, może jutro uda mi się pojechać.... :-)
Jaką mam jazdę...wyję na widok niemowląt...gorzej ze mną?
Buziaki dla wszystkich
widze, ze tu dzis z ruchem gorzej niz wczoraj.
my wocilismy. wiekszosc czasu spedzilismy w sklepie dzieciecym ogladajac wozki. pan sprzedawca bardzo nas przekonywal do stokke a odwodzil od chicco (bo niby robione w chinach i maja bardzo duzo reklamacji). Mysle, ze maja jakas niezla prowizje od stokke ;-) do tego rozbawil mnie, ze nam daje super cene, 30% rabatu ale zeby nikomu nie okazywac ani nie mowic, nawet innym sprzedawcom w sklepie, bo to taka specjalna cena tlko dla nas. Jak ja uwielbiam takie marketingowe chwyty
tak czy siak dal nam duzo do myslenia. Ja na gondole malo zwracam uwage, bo to na chwilke tylko, w stokke do spacerowki mozna juz 4 miesieczne dziecko wsadzic. Spacerowka wazy 10,5 kg i sklada sie super szybko (przynajmniej pan jak pokazywal to wygladalo fajnie) a teraz czytam opinie nt tego wozka i juz mi sie odechciewa. kupie chuste i bede w chuscie Zosie/Pana nosic, bo z tymi wozkami juz mam dosc. Nie da sie zrobic kurka wozka idealnego? ja piernicze... takie trudne? zeby byl lekki, latwo sie skladal, mial przestrzen do przechowywania nie kosztowal fortune i jeszcze kilka innych bajerow.. moze byc nawet brzydki i dostepny tylko w panterke lub helo kitty - w nosie mam jak wyglada tylko niech bedzie funkcjonalny. ja piciu.
na pocieszenie m kupil mi druga ciazowa pizamke i mam nadzieje, ze takie dwie stykna do konca, tym bardziej, ze latem tu sie nie da spac w pizamie.
zrobilam zakupy, pojechalisy cos przegryzc i jeszcze kilka rzeczy zalatwic i PADAM. zasypiam na stojaco ale na 20 idziemy na kolacje ze znajomymi i juz nie moge zasnac, bo bede nieprzytomna.
i niech kurcze przestanie w koncu padac/lac/siapic i wiac.
buzi buzi
my wocilismy. wiekszosc czasu spedzilismy w sklepie dzieciecym ogladajac wozki. pan sprzedawca bardzo nas przekonywal do stokke a odwodzil od chicco (bo niby robione w chinach i maja bardzo duzo reklamacji). Mysle, ze maja jakas niezla prowizje od stokke ;-) do tego rozbawil mnie, ze nam daje super cene, 30% rabatu ale zeby nikomu nie okazywac ani nie mowic, nawet innym sprzedawcom w sklepie, bo to taka specjalna cena tlko dla nas. Jak ja uwielbiam takie marketingowe chwyty
tak czy siak dal nam duzo do myslenia. Ja na gondole malo zwracam uwage, bo to na chwilke tylko, w stokke do spacerowki mozna juz 4 miesieczne dziecko wsadzic. Spacerowka wazy 10,5 kg i sklada sie super szybko (przynajmniej pan jak pokazywal to wygladalo fajnie) a teraz czytam opinie nt tego wozka i juz mi sie odechciewa. kupie chuste i bede w chuscie Zosie/Pana nosic, bo z tymi wozkami juz mam dosc. Nie da sie zrobic kurka wozka idealnego? ja piernicze... takie trudne? zeby byl lekki, latwo sie skladal, mial przestrzen do przechowywania nie kosztowal fortune i jeszcze kilka innych bajerow.. moze byc nawet brzydki i dostepny tylko w panterke lub helo kitty - w nosie mam jak wyglada tylko niech bedzie funkcjonalny. ja piciu.
na pocieszenie m kupil mi druga ciazowa pizamke i mam nadzieje, ze takie dwie stykna do konca, tym bardziej, ze latem tu sie nie da spac w pizamie.
zrobilam zakupy, pojechalisy cos przegryzc i jeszcze kilka rzeczy zalatwic i PADAM. zasypiam na stojaco ale na 20 idziemy na kolacje ze znajomymi i juz nie moge zasnac, bo bede nieprzytomna.
i niech kurcze przestanie w koncu padac/lac/siapic i wiac.
buzi buzi
E
EEnil
Gość
Pok QUINNY i tyle, tylko wybierz model...polecam Buzz, Made ma inny, też świetny.
A za Stokke to dałabym się pokroić))
A za Stokke to dałabym się pokroić))
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Wieś jednak człowieka bardzo wycisza i przywraca do równowagi odpoczynek psychiczny jakiego dawno nie zaznałam, tylko Remi przez cały pobyt nie chciał pójść na żadne inne ręce i musiałam zabrać go nawet do łazienki mój mały Tuptuś, trochę plecy mnie bolą, ale jestem bardzo zadowolona i te ciepło, które rozebrało mnie do legginsów i koszulki o tak Boogie baaaardzo to lubi
Poczku zakupy się udały? :-)
Made pizza była?
Kout co porabiały Czarnulki?
Karola jak tam kucyki??? :-)
Poczku zakupy się udały? :-)
Made pizza była?
Kout co porabiały Czarnulki?
Karola jak tam kucyki??? :-)
E
EEnil
Gość
Boogie nie pojechaliśmy bo od 14 zaczęła burza nadciągać...i tak nadciągała i nadciągała...al final o 17 lekko popadało
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
no żeby tak człowieka zwodzić??? a jutro jest możliwość?
reklama
E
EEnil
Gość
Boogie nie, K. wywalił focha właśnie...jak zwykle o nie wiadomo co)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: