reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oooooo POK - na VHS ????? :szok:
Chyba jeszcze widziałam u nas w Saturnie :sorry: Powodzenia w poszukiwaniach i miłych zakupów!

Mała pięknie mi dzisiaj śpi... niestety akurat, kiedy nie ma koleżanek eehhhhh....
Idę się powoli ogarniać :) Lodówka znowu pusta.. Dzisiaj bierzemy z Olą służbowe mondeo Grześka na zakupy, bo w mojej kropce nie ma już paliwa :p Jeszcze tego smoka nie prowadziłam...

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie, że są :-p Wróciliśmy, bo te chmury takie niespokojne cosik....
Oleńka jest prześliczna, nie mogę się NAPACZEĆ na Jej niesamowitą sprawność ruchową :-) Piękna jest :*
Trochę posprzątałam, i myślę co by tu na obiad chcieć :eek:

Chciałam Słońce wypaczeć, ale się schowało :sorry: made musi zdaje się porządnie dmuchnąć, żeby mu się odechciało tak za tymi chmurami siedzieć :-p
BOOGI!!! SŁYSZYSZ?! WYŁAŹ!!!

Właśnie doczytałam, że Lilu ma awarię...kurde niedobrze....oby została czem prędzej zażegnana :)))

Poku -
Tobie również dnia miłego :))

Zaraz sobie przypomnę resztę, tylko muszę się doładować dawką jakąś niezbędną :-p

Ostatnia edycja:
Ja mam takie płuca, że i tu wyjdzie :-D))) niech no tylko łyknę

Mówię Wam jakie wczoraj zrobiłam zdjęcia fajne....poszukam kabelka i wstawię...:-)

Boogi! W cieniu jest zimno i niezbyt przyjemnie ;) Wystaw choć kawałek noska :-)

Ostatnia edycja:
BOOGI woli szafa.pl od naszego towarzystwa..................:-:)-:)-( Idę się napić z tego powodu :sorry::-p

MADE ten kabelek to sobie (bardzo proszę) gdzieś na widoku połóż, bo tylko ciągle obiecujesz.... :dry::-p

Ostatnia edycja:
Szafa.pl :eek: a czym to się je....? made taka niedzisiejsza, BA! nawet nie wczorajsza....:)))))
Kocurku - dopiero przeczytałam o tym smoku hehe:-D Nic nie bój, nie taki SMOK straszny jak go malują :))) jak ja się z corsy do volvo przesiadłam, to już wysiąść nie chciałam :-)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry