reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JAK TO "CO TO ZA OBCY" ?????? :eek: Tosz to Made przecie!! :-p

ASIONKU dziękuję :-)
CAROLA aajjjj... wczoraj miałam taki zakręciołek, że nie odpowiedziałam na esemeska, sooory :sorry: Po 18 wróciłam od lekarza, godzinami w korkach stałam i w ogóle....

Mi zawsze leżała tylko Torbicka i Popek ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurku :zawstydzona/y: nie wypada tak o sobie, ale muszę,
Piękna made! :-D:-D:-D))))
Idziemy na krótki lans, wrócimy i się odezwiemy :)

Wpadam tylko z informacją, że potężna awaria u lili i nie chciałabym, żebyście się martwiły i za bardzo tęskniły :)-p), więc się melduję i odmeldowuję. I postaram się wpaść jak jakiś przystojny hydraulik poradzi sobie z awarią...choć w sumie awaria nie dotyczy rury :eek::eek::eek:

Kocurku eksplozja jest, ale nie sedesu - choć chyba wolałabym już ten sedes - przynajmniej byłoby wesoło....Eksplozja wirusa u nas. Maciuś od 3 dni ciągle ryczy, bo ma wysoką gorączkę, oczy czerwone jak wampir, z nosa leci na zielono, w nocy co 10 minut budzi się z płaczem, do tego pan się rozchorował i też ma gorączkę - a ja się staram wszystko ogarnąć, ale coś z powodu braku snu nerwy mi wysiadają - więc nie chcę Wam tu smęcić - bo nawet nie mam jak i kiedy :eek:

made - udanego lansu!

lil - wspolczuje!

boogie - jak zagle dzis? mam nadzieje, ze wiatr zlapany :tak:

a ja od wczoraj ciagle jakas zla jestem i na m ciagle pohukuje i on juz nie wytrzymuje i odhukuje.. jezu.. straszne! normalnie nie moge sie powstrzymac i rozne slowa z moich ust wydostaja sie bez zgody mozgu. jak to kurka dziala? i sie denerwuje o bzdury takie, ze az pisac wstyd. za kazdym razem trwa to 5s ale jestem juz poirytowana tym poirytowaniem.
wybierzemy sie za niedlugo na jakies zakupy. m trzeba ze 2-3 nowe koszule kupic, bo mu wywalilam kilka starych, ja musze jeszcze jedna ciazowa pizamke a! i wyzwanie: kasete VHS - myslicie, ze jeszcze sprzedaja takie cos w sklepach czy to juz do antykwariatu musimy sie udac? to usg, ktore bede robic jako polowkowe jest jakies przedpotopowe chyba i nagrywaja na vhs, nie na dvd ale juz zmieniac nie bede.

ZIZI - gdzie jestes cholerko jedna? zaczynam sie martwic... kurcze blaszka.

milego dnia dziewczynki kochane :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry