reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień doberek!

Żłopię kawkę nr 1 i czekam na śniadanko. ;-)
Mia się darła pół nocy - coś jej się porobiło, że budziła się fazami - najpierw o 1.00 i przez 1 h nie mogła zasnąć, potem o 4.00 zjadła mleczko i znów nie mogła zasnąć, a od 7.00 już gadała do łapek... :eek::eek: Brat M. u nas śpi i pewnie się nie wyspał, bo jeszcze chrapie do tej pory! :-D

A wczoraj prawie kuchenkę spaliliśmy!!!!!! :szok::baffled::eek::no::no::eek::baffled::szok:

Mary podrzuć kawki:)))
Ja wyprawiłam Oliwkę na jakąś wycieczkę z klasą i leżę w łóżku, czekam aż K. przyjedzie i zapoda kawkę i śniadanie.
Ząb boli...albo raczej dziąsło wokół....

A później jedziemy do ośrodka dla narkomanów i alkoholików...wystawiali koniki na targach i chcą sprzedać dwa kuce za 1500zł i mój teść chce je obejrzeć i ewentualnie kupić.

POK no TAKIM kuotkom to nie można się oprzeć!!!:szok: :-D

MADE hehe... a kuot już namyśliwał, że to miłość doń urojeniem jest... hehe... a nerwowy już przez to chodził.. :szok: a domysły snuł... :szok: :-p:-p:-p:-p BIG CMOK!! :rofl2: Nieuczesany Kuot Made na sercu nosi od samego rana - Zobacz załącznik 457954

BOOGIE kocur dmucha w ten żagielek z całych sił, żeby łódeczka nabrała prędkości :sorry::sorry::sorry::sorry: Do takiej łódeczki trzeba się odpowiednio spakować ;) i wylansować :*

PAULA fantastyczna jest Twoja mała rozrabiara :-D:-D:-D
Pokazałam Oli video, cały czas się uśmiechała i komentowała :-p -

Kocurku - ale to MIŁOŚĆ nerwowa jest hehe :-D))) A co to za OBCY na tej wyszywajce? :)))))

Olivka! Dzisiaj u Ciebie ekipa DDTVN :-p w TV Was pokazują :-)))) Wypatrywałam Cię tam :eek: a Ty TU :oo2:

hej :)

Kocurek pieknosci , a mala zadziwia tym staniem mnie co fotka heheh

Oliwka dobrze ci z tym sniadankiem :) moj do pracy poszedl ....

Mary ooo a jak to sie stalo z ta kuchenka ? :)))

Made hej :) jak nocka ?

ehhh trzeba sprzatac troche , a tak mi sie nie chce :/

reklama
Asionek, sama musiałam kanapki zrobić...miałam nadzieję, że K. odwiezie Oliwkę i wróci a on do pracy czmychnął.

Made aaaaaaaaaa:))) nie oglądam tego...jakoś Rusinowa mi nie leży i nie wiem dlaczego...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry