reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok oj ja też bym popłynęła z takimi kotkami,hmmm a łóżeczko ja mam 120x60 i Daniel choć jest dużym chłopcem, spał w nim spokojnie do 2 urodzin (do jego 92cm)-potem spokojnie przeżył przeprowadzkę do swojego łóżka, bo planowaliśmy jego siostrę akurat;))

reklama
a 120x60 tez sa z opcja zdjecia bokow, zeby zostalo samo normalne lozko czy to tylko te wieksze?

hmm tego nie wiem...ja kupiłam Danielowi takie łóżko, które się rozsuwa na ramie jak dziecko rośnie-więc mam pierw długość ok 130cm, teraz mamy 160 cm a jest do 200cm opcja-te łóżko ma też po bokach zabezpieczenia by maluch nie spadł...ale to o co pytasz to nie wiem

Boogie co jest Kochana?

Pok wiem, też brałam opcję usunięcia 8 ale niestety, jakiś idiota wyrwał mi za dzieciaka 5 i 6...jak nie daj coś się stanie z 7 gdy wyrwę 8 to czeka mnie proteza...a tego nie chcę, dlatego też za wszelką cenę chcę uratować to cholerstwo.

Ja miałam łóżeczko 120x60, to chyba taki standard. I pewnie są takie ze ściąganym bokiem, jak chcesz to mogę potem pogrzebać.

Made;
Gotujemy czarujemy: Tortilla de patatas czyli hiszpańska tortilla

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula - na szynach? wow. takiego jeszcze nigdzie nie widzialam. moglabys podeslac jakis przykladowy link czy cus?

Karola - tak tak. 120x60 to standard ale wydaje mi sie, ze wlasnie z opcja tapczanika sa tylko te wieksze.

Wzajemnie, zmykam też :)))

Pok jakby coś to pisz.
Papaa

No właśnie chyba tak jest, ale jutro pogrzebię w necie i zapytam znajomą ze sklepu z meblami dziecięcymi.

reklama
hello :)

ale tutaj pusto dzisiaj ....

Kocurku - tylko włosy wysuszę, bo już czuję afro pod ręcznikiem :-))))

Wstawiam Mańka, mniejszego o włos :)))))

Zobacz załącznik 457559

cudny jest !!! taki maly amorek ;)))

Babki moje!
Znalazlam chrzestną!!! :-):-):-) Mamy bliską koleżankę, która od początku bardzo się interesuje Mią!!! :-) Ma roczną dziewczynkę i generalnie mamy bliski kontakt. Zgodziła się i nawet się wzruszła! :happy2::happy2::happy2::happy2: Jedyny problemik, który powstał to to, że ona ma dość poważną operację dwa dni przed planowanym chrztem i po niej nie będzie w stanie chodzić przez jakiś czas... Ale dziś byliśmy w biurze kościoła i bez problemu udało nam się przesunąć chrzest na 27 maja! :happy2::happy2: Ależ jestem szczęśliwa, że tak się to ułożyło! :happy2:

Idę położyć mojego trolla na drzemkę. Dziś gramy w Scrabble albo Monopol z bratem mojego M., znów będzie śmiesznie! :-D A do tego M. robi pizzę i może jakieś piweczko też będzie. :-D

ooo widzisz jak sie ladnie poukladalo wszystko :) super !!
widze staranka przyspieszone ? swiete wiesci :) bede ci kibicowac :) moze uda sie byc pazdziernikowka ? ;)))
zazdroscze piwka i hazardu !

.Borysek nie chce pić z butelki :/ Jesteśmy po drugiej próbie...może jutro będzie lepiej ;)
Przyjemnego wieczoru i wygranej życzę :-)

oby bylo lepiej !
ja juz sie poddalam ...

witam wieczornie

chciałam jedynie pokazać koleżankom krótki filmik o tym,że ząbki nie są wcale aż tak potrzebne do jedzenia/szczęścia no i o tym,że nic nie może się zmarnować;)) nie mogę tylko jeszcze dać mojej córci całego talerzyka z chlebkiem w kosteczkę bo zgniata wszystko w kulkę i wpycha do buzi-musi być pojedyńczo;)))

[video=youtube;Eg2gszdBJ40]http://www.youtube.com/watch?v=Eg2gszdBJ40&feature=youtu.be[/video]

nie no super wcina ! przeslodka jest i ma te chochliki w oczkach :)

:frown: czuję się wyczerpana... gdzie jest mój żagiel i wiatr w żaglu???? :confused: jestem na flaucie, psychicznie i fizycznie :dry:

oj :(((((((
jutro bedzie lepiej !!

e
a ja sie kochane dzis wyszalalam w motherhood.pl i na muzpony.pl, w portfelu piszczy ale serce radoscia wypelnione, ze juz miejsca nie ma ;-) po przyszlym weekendzie m wszystko mi z pl przywiezie, nie moge sie doczekac! troche poplynelam... ale same powiedzcie czy mozna sie oprzec takim kotkom? :-D:-D

kupilabym jeszcze przescieradla i podkladki pod nie ale jeszcze nie wybralam do konca lozeczka i nie moge sie zdecydowac czy 120x60 czy 140x70 ;/ a w sumie ciezko sie zdecydowac jak nie wiem gdzi ebedziemy mieszkac... kurka.

super , ze zakupy udane :) ciesza nie ? :)
karuzelka z kotkami piekna !!

Karolina musze zrobic ta tortille :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry