- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
EEnil
Gość
Babki moje!
Znalazlam chrzestną!!! :-):-):-) Mamy bliską koleżankę, która od początku bardzo się interesuje Mią!!! :-) Ma roczną dziewczynkę i generalnie mamy bliski kontakt. Zgodziła się i nawet się wzruszła! Jedyny problemik, który powstał to to, że ona ma dość poważną operację dwa dni przed planowanym chrztem i po niej nie będzie w stanie chodzić przez jakiś czas... Ale dziś byliśmy w biurze kościoła i bez problemu udało nam się przesunąć chrzest na 27 maja! Ależ jestem szczęśliwa, że tak się to ułożyło!
Idę położyć mojego trolla na drzemkę. Dziś gramy w Scrabble albo Monopol z bratem mojego M., znów będzie śmiesznie! A do tego M. robi pizzę i może jakieś piweczko też będzie.
A nie mówiłam? ))) Super wieści
No i gratki co do staranek... )
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że plan aby urodzić przed 30-stką poszedł się walić.
Dzisiaj miałam przyjemność rozwiercać zęba ponownie...ehhh....znowu znieczulenie, plucie po brodzie i seplenienie ale dzisiejsze znieczulenie szybciej puściło.
Teraz ząb do leczenia u innego dentysty, pod mikroskopem Będzie bolało...i fizycznie i finansowo
Gdzie reszta Pań?
Ja dopiero wlazłam do domu.
Czy KUOT ma dzisiaj imieninki???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to dzisiaj Apaczow?
oj Karola.. wpsolczuje zeba. Ze znieczuleniem to zalezy czego uzyja. Na dlutowanie trzech osemek dali mi specjalnie takie, ze prawie 12 godzin trzymalo a na zwykle borowanie/kanal to w Pl zazwyczaj takie, ze pol dnia meczy a tu jak robilam, to po dwoch godzinach z pelnia czucia wracalam do swiata kolega dentysta mi tlumaczyl, ze zalezy to od uzytych srokow i troche miejsca znieczulenia. wspolczuje zebowych przygod!
Paula - jaka to slodka istotka na tym filmiku! ja nie bardzo skumalam o co chodzi z pojedynczym podawaniem i brakiem zebow ale ja po prostu tepa jestem dzis
ide konczyc gotowanie. buziaki!
oj Karola.. wpsolczuje zeba. Ze znieczuleniem to zalezy czego uzyja. Na dlutowanie trzech osemek dali mi specjalnie takie, ze prawie 12 godzin trzymalo a na zwykle borowanie/kanal to w Pl zazwyczaj takie, ze pol dnia meczy a tu jak robilam, to po dwoch godzinach z pelnia czucia wracalam do swiata kolega dentysta mi tlumaczyl, ze zalezy to od uzytych srokow i troche miejsca znieczulenia. wspolczuje zebowych przygod!
Paula - jaka to slodka istotka na tym filmiku! ja nie bardzo skumalam o co chodzi z pojedynczym podawaniem i brakiem zebow ale ja po prostu tepa jestem dzis
ide konczyc gotowanie. buziaki!
E
EEnil
Gość
Samo borowanie nie bolało, znieczulenie dobre i właśnie 8-semkę mi robili. Najbardziej obawiam się tego następnego ''spotkania'' pod mikroskopem((
Idę robić kolację, od 2 tyg biorę się za tortillę hiszpańską i w końcu zrobię.
paulina.pro
Fanka BB :)
ee Pok bo moja córka nie ma zębów, ona płatki kukurydziane czy kanapeczkę dziąsłami gryzie)) a pojedyńczo chodzi o kosteczki z chlebkiem, bo jak dałam jej talerzyk pełen kosteczek, to je zgniotła i wciskała taką 'kulkę' do buzi)
E
EEnil
Gość
Maja jest przecudna))
paulina.pro
przecudnie rozrabialska-ostatnio położyliśmy ją spać na łóżku i czekaliśmy kiedy głębiej przyśnie by ją odłożyć do łóżeczka, wyszliśmy na chwilkę do kuchni zostawiając nieopatrznie otwarty sudocrem na oparciu kanapy...M. usłyszał po chwili coś w pokoju...wchodzi a Maja siedzi na łóżku z łapkami w kremie,merda sobie w nim a potem rączkami rozściera po kanapie...i jak tu nie próbować nie udusić???)) za to cudnie nadrabia miną i śmiechem)
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
czuję się wyczerpana... gdzie jest mój żagiel i wiatr w żaglu???? jestem na flaucie, psychicznie i fizycznie
Samo borowanie nie bolało, znieczulenie dobre i właśnie 8-semkę mi robili. Najbardziej obawiam się tego następnego ''spotkania'' pod mikroskopem((
ej! po co leczyc osemke!? nie znam dentysty, ktory by doradzal cos takiego. osemke sie wyrywa jak tylko sie problemy zaczynaja, bo to studnia bez dna. a jelsi masz wyrosnieta, to w oogole bomba, bo wyrywanie jest za darmo w panstwowych placowkach. Moje niestety dawaly o sobie znac zanim wyrosly, wiec 4 dlutowania.. brrr. krocej Cie bedzie bolalo wyrwanie niz leczenie osemki. badz dzielna!
Paula - dzieki za wyjasnienie i wyrozumialosc historii z sudekremem juz sie nasluchalam ostatnio - jakas epidemia
a ja sie kochane dzis wyszalalam w motherhood.pl i na muzpony.pl, w portfelu piszczy ale serce radoscia wypelnione, ze juz miejsca nie ma ;-) po przyszlym weekendzie m wszystko mi z pl przywiezie, nie moge sie doczekac! troche poplynelam... ale same powiedzcie czy mozna sie oprzec takim kotkom?
kupilabym jeszcze przescieradla i podkladki pod nie ale jeszcze nie wybralam do konca lozeczka i nie moge sie zdecydowac czy 120x60 czy 140x70 ;/ a w sumie ciezko sie zdecydowac jak nie wiem gdzi ebedziemy mieszkac... kurka.
reklama
paulina.pro
oj Boogie, takie niestety są uroki pracy i opieki nad dzieckiem...pamiętam to bardzo dobrze...ech może niedługo pogoda się poprawi i będzie bardziej optymistycznie chociaż na zewnątrz...może zrób sobie dłuższą, ciepłą kąpiel, wypij kakao i do łóżeczka odpocznij???
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: