reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co z Wami dzisiaj?!
gdzie wszyscy?!

zabieram sie za dzidziusiowe zakupy w internecie. Myslalam, ze znajde towarzystwo a tu widze LIPA :no:

buzi

reklama
Babki moje!
Znalazlam chrzestną!!! :-):-):-) Mamy bliską koleżankę, która od początku bardzo się interesuje Mią!!! :-) Ma roczną dziewczynkę i generalnie mamy bliski kontakt. Zgodziła się i nawet się wzruszła! :happy2::happy2::happy2::happy2: Jedyny problemik, który powstał to to, że ona ma dość poważną operację dwa dni przed planowanym chrztem i po niej nie będzie w stanie chodzić przez jakiś czas... Ale dziś byliśmy w biurze kościoła i bez problemu udało nam się przesunąć chrzest na 27 maja! :happy2::happy2: Ależ jestem szczęśliwa, że tak się to ułożyło! :happy2:

Idę położyć mojego trolla na drzemkę. Dziś gramy w Scrabble albo Monopol z bratem mojego M., znów będzie śmiesznie! :-D A do tego M. robi pizzę i może jakieś piweczko też będzie. :-D

A nie mówiłam? :)))) Super wieści:)
No i gratki co do staranek... :))
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że plan aby urodzić przed 30-stką poszedł się walić.

Dzisiaj miałam przyjemność rozwiercać zęba ponownie...ehhh....znowu znieczulenie, plucie po brodzie i seplenienie ale dzisiejsze znieczulenie szybciej puściło.
Teraz ząb do leczenia u innego dentysty, pod mikroskopem :( Będzie bolało...i fizycznie i finansowo:(

Gdzie reszta Pań?
Ja dopiero wlazłam do domu.

Czy KUOT ma dzisiaj imieninki???:elvis:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to dzisiaj Apaczow? :)

oj Karola.. wpsolczuje zeba. Ze znieczuleniem to zalezy czego uzyja. Na dlutowanie trzech osemek dali mi specjalnie takie, ze prawie 12 godzin trzymalo a na zwykle borowanie/kanal to w Pl zazwyczaj takie, ze pol dnia meczy a tu jak robilam, to po dwoch godzinach z pelnia czucia wracalam do swiata :) kolega dentysta mi tlumaczyl, ze zalezy to od uzytych srokow i troche miejsca znieczulenia. wspolczuje zebowych przygod!

Paula - jaka to slodka istotka na tym filmiku! ja nie bardzo skumalam o co chodzi z pojedynczym podawaniem i brakiem zebow ale ja po prostu tepa jestem dzis :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ide konczyc gotowanie. buziaki!

Samo borowanie nie bolało, znieczulenie dobre i właśnie 8-semkę mi robili. Najbardziej obawiam się tego następnego ''spotkania'' pod mikroskopem:(((

Idę robić kolację, od 2 tyg biorę się za tortillę hiszpańską i w końcu zrobię.

ee Pok bo moja córka nie ma zębów, ona płatki kukurydziane czy kanapeczkę dziąsłami gryzie;))) a pojedyńczo chodzi o kosteczki z chlebkiem, bo jak dałam jej talerzyk pełen kosteczek, to je zgniotła i wciskała taką 'kulkę' do buzi;))

przecudnie rozrabialska-ostatnio położyliśmy ją spać na łóżku i czekaliśmy kiedy głębiej przyśnie by ją odłożyć do łóżeczka, wyszliśmy na chwilkę do kuchni zostawiając nieopatrznie otwarty sudocrem na oparciu kanapy...M. usłyszał po chwili coś w pokoju...wchodzi a Maja siedzi na łóżku z łapkami w kremie,merda sobie w nim a potem rączkami rozściera po kanapie...i jak tu nie próbować nie udusić???;))) za to cudnie nadrabia miną i śmiechem;))

Samo borowanie nie bolało, znieczulenie dobre i właśnie 8-semkę mi robili. Najbardziej obawiam się tego następnego ''spotkania'' pod mikroskopem:(((

Idę robić kolację, od 2 tyg biorę się za tortillę hiszpańską i w końcu zrobię.

ej! po co leczyc osemke!? nie znam dentysty, ktory by doradzal cos takiego. osemke sie wyrywa jak tylko sie problemy zaczynaja, bo to studnia bez dna. a jelsi masz wyrosnieta, to w oogole bomba, bo wyrywanie jest za darmo w panstwowych placowkach. Moje niestety dawaly o sobie znac zanim wyrosly, wiec 4 dlutowania.. brrr. krocej Cie bedzie bolalo wyrwanie niz leczenie osemki. badz dzielna! :)

Paula - dzieki za wyjasnienie i wyrozumialosc :) historii z sudekremem juz sie nasluchalam ostatnio - jakas epidemia :)

a ja sie kochane dzis wyszalalam w motherhood.pl i na muzpony.pl, w portfelu piszczy ale serce radoscia wypelnione, ze juz miejsca nie ma ;-) po przyszlym weekendzie m wszystko mi z pl przywiezie, nie moge sie doczekac! troche poplynelam... ale same powiedzcie czy mozna sie oprzec takim kotkom? :-D:-D

kupilabym jeszcze przescieradla i podkladki pod nie ale jeszcze nie wybralam do konca lozeczka i nie moge sie zdecydowac czy 120x60 czy 140x70 ;/ a w sumie ciezko sie zdecydowac jak nie wiem gdzi ebedziemy mieszkac... kurka.

reklama
oj Boogie, takie niestety są uroki pracy i opieki nad dzieckiem...pamiętam to bardzo dobrze...ech może niedługo pogoda się poprawi i będzie bardziej optymistycznie chociaż na zewnątrz...może zrób sobie dłuższą, ciepłą kąpiel, wypij kakao i do łóżeczka odpocznij???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry