reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - zrobiłam zdjęcie...wstawię później, bo teraz nie chce mi się kabelka szukać.....Tak dobrej KAWY dawno nie piłam....ten kto twierdzi, że opakowanie jest nieistotne, a liczy się tylko SMAK - KŁAMIE!!! :-)
Kochana...napisz mi na PW na jaką kwotę zrobić przelew :)

Mary!!! :-D:-D:-D)))) Ale NEWS! EKSTRA! To kiedy zacząć wizualizować? :-p

Ostatnia edycja:
reklama
ooo Mary jaka nowina;)) a jak bardzo przyśpieszacie???jeśli można spytać oczywiście;))))

Paulina - pewnie, że można. :-) Zaczynamy od stycznia 2013, więc może uda mi się zostać mamą po raz drugi jeszcze w 2013 i przed naszym ślubem. :-) Rozmowy w toku, bo ja się zastanawiam, czy jeszcze bardziej nie przyspieszyć... Ale chyba muszę się sama zregenerować, poza tym chcę się też nacieszyć Mią i skupić tylko na niej przez jakiś czas...

Mademoiselle - a już możesz wizualizować! :-D

Mary-no organizm potrzebuje przynajmniej rok by się dobrze zregenerować po ciąży, także styczeń przyszłego roku byłby super, no i Mia byłaby trochę większa;)))

Made- rozumiem cię;)) sama mam ulubiony kubek i z innego nic mi nie smakuje;))

Mary-no organizm potrzebuje przynajmniej rok by się dobrze zregenerować po ciąży, także styczeń przyszłego roku byłby super, no i Mia byłaby trochę większa;)))
Paulinka - ja też się muszę psychicznie przygotować na bycie mamą dwójki maluchów. :-) Choć cieszę się na samą myśl o starankach. :-) Wiesz, tu jest takie podejscie, że możesz się starać od razu jak sama czujesz, ze jesteś na siłach. Ale ja oczywiście biorę poprawkę na to, ze to ja się muszę czuć psychicznie i fizycznie gotowa, bo to ja będę znów w ciąży, a nie lekarz, który mi o tym opowiada, jak fajnie jest znów być w ciąży... :zawstydzona/y: Poza tym ja miałam CC i muszę też mieć to na uwadze. No, ale czekam z niecierpliwością na nasze starania i na kolejną ciażę, to musze przyznać. :-) Chciałabym rodzić w kwietniu, maju lub wrześniu, październiku, więc staranka od stycznia 2013 pasowałyby mi na poród w drugiej połowie roku. :-)

Paulinka, Maran - dziekuje slicznie. :-)

Muszę zmykac na akcję WIELKA kupa... :szok: M. bryknął po swojego brata własnie, wiec zaraz bedzie pizza i hazard. :-D

Miłego popołudnia!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry