reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE urojenie.. urojenie... co do tego nie ma wątpliwości :tak::sorry2: - kuot, przy bliższym poznaniu, straci większość swoich walorów :-p Może lepiej się nigdy nie spotykać.... :eek: Urojenia też są do życia potrzebne :-D

reklama
Dzień doberek!

Miłego dnia i weekendu wpadłam wszystkim życzyć!

Kawka ode mnie:

images1.jpg

Kocurku :szok: urojeniem to moim, że KOCHASZ MADE niezależnie od pory roku i wieku...? Czyli Boogi miała rację....:-p Przełknę tą gorzką pigułkę i zaszyję się w mysiej dziurze :-))))

Wrócilim z lansu, było pięknie, pogoda cudowna aż się wracać nie chciało :)))

Paula!!!!!!!! DZIĘKUJĘ BARDZO:*:*:*:*:*:*:*
Piękny to kubeczek
:rolleyes2: jestem taka wdzięczna, że wyrazić nie potrafię szczęścia jakie mi sprawił ów KUBECZEK. Kawa wyśmienita, WRESZCIE! :-)
Napisz mi ile za to cudo, zrobię Ci zaraz przelew ;)

Ostatnia edycja:
Babki moje!
Znalazlam chrzestną!!! :-):-):-) Mamy bliską koleżankę, która od początku bardzo się interesuje Mią!!! :-) Ma roczną dziewczynkę i generalnie mamy bliski kontakt. Zgodziła się i nawet się wzruszła! :happy2::happy2::happy2::happy2: Jedyny problemik, który powstał to to, że ona ma dość poważną operację dwa dni przed planowanym chrztem i po niej nie będzie w stanie chodzić przez jakiś czas... Ale dziś byliśmy w biurze kościoła i bez problemu udało nam się przesunąć chrzest na 27 maja! :happy2::happy2: Ależ jestem szczęśliwa, że tak się to ułożyło! :happy2:

Idę położyć mojego trolla na drzemkę. Dziś gramy w Scrabble albo Monopol z bratem mojego M., znów będzie śmiesznie! :-D A do tego M. robi pizzę i może jakieś piweczko też będzie. :-D

Mary - no i widzisz...wszystko się poukładało, SUPER!!! Planów wieczornych szczerze zazdroszczę, ja mogę co najwyżej pomarzyć o drinku...Borysek nie chce pić z butelki :/ Jesteśmy po drugiej próbie...może jutro będzie lepiej ;)
Przyjemnego wieczoru i wygranej życzę :-)

hej Made;PPP
uff super ,że kubek się podoba-jak go wzięłam do ręki to stwierdziłam,że sama bym chętnie się z niego napiła;)))-a poczta polska znów mnie zaskoczyła-tym razem prędkością;)))!!!

Mary super,że ci się udało chrzestną znaleźć;))

Mary - no i widzisz...wszystko się poukładało, SUPER!!! Planów wieczornych szczerze zazdroszczę, ja mogę co najwyżej pomarzyć o drinku...Borysek nie chce pić z butelki :/ Jesteśmy po drugiej próbie...może jutro będzie lepiej ;)
Przyjemnego wieczoru i wygranej życzę :-)

Mademoiselle - dziękuję! :-) A co do butelki... Jeszcze się na pewno nauczy, choć wyobrażam sobie, ze jesteś pewnie zrezygnowana... Maluszkom, które były na piersi jest trudniej, ale próbuj i nie poddawaj się, będzie dobrze.

A w ogóle zapomniałam się pochwalić... Przyśpieszamy staranka o drugiego szkrabka!!! :-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry