reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boli szczęka i dziąsło:( Ale da się znieść. Jakby mi nie przeszło to kazali po antybiotyk przyjść.

Maniek cudny!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurczę....żal mi tej małej istotki :( Kocurku, siły życzę dużo :*

Olivka - Ninka gwiazda, że nie mam pytań :-)

Wiola! Dobrego dnia :*

A teraz coś do Boogi, wolałabym Kochana, aby to najwyższe podium u Kuotka nie wynikało jedynie z racji wieku, ale pytać nie będę, wolę tutaj własne przeświadczenie :-p .....a może UROJENIE? :-D))))

Made...we wtorek nagram jej tańce...to dopiero pozy:)
Strasznie jej się spodobały lekcje tańca:) I chyba znaleźliśmy w miarę przystępną ofertę...89zł za miesiąc w tym jest 8 wejść po 55min...

Made a różniaste, ćwiczą sobie jakieś kroki, układy itp...taka grupa do lat 7 więc więcej tam zabawy.
Nie chcę jej forsować i męczyć, dopóki sama chce to ok:)
A we wrześniu na balet pójdzie, zobaczymy czy jej się spodoba:)

Aaaa...no to fajnie Olivka. Ninka taka energiczna, w miejscu nie usiedzi, to gdzieś tą energię należy rozładować. Jak lubi tańczyć, to Kochana....nie żałuj pieniędzy :)))

Uciekam na s[acer...popołudniu będą burze, i nas usadzą na tyłku. Trzeba wykorzystać te ciepłe promienie. Trzymajcie się Kobiety. Fantastycznego dnia :))

Kuotku, a Tobie drzemki porządnej :*

reklama
Pewnie, że nie żałujemy...wiesz ja mogę nie mieć ale dla dziewczyn wszystko...nooo w granicach rozsądku:)
Już dawno chcieliśmy ją zapisać ale nigdzie nam poniżej 5-ciu lat nie chcieli przyjąć. A tu nowy lokal się otworzył i wygląda fajnie i profesjonalnie. A Ninka kocha tańczyć więc jest przeszczęśliwa:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry