reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę sobię trochę poćwiczyć, a potem zjem sobie jogurci, pokroje sobie warzywka na zupkę i może skoczę do tego sklepu.
Mama witaj. Smacznego.

A ja dziś jestem na bierząco :D

reklama
Hejka,

oj dopiero teraz mogłam do was zajrzeć. Urwanie głowy...
maran-atha, ja wyjezdżam w niedzielę wieczorem i będę do następnej niedzieli. A jak mi będzie źle to wracam do domu
agrafka witaj i rozgość się !!!

spadam na lunch :))))

mama rogalika powiadzasz... ja na diecie białkowej jestem póki co więc zadnego pieczywa, ziemniaków, makaronów, ryżu... ogólnie cukru, węglowodanów i tłuszczy nic... ale schudłam przez miesiąc 6kg więc ta dieta mnie motywuje hehehe...

Hej witam:)) Ja wczoraj miałam gości więc miło czas spędziliśmy przy winku, ale z tego co czytam, tu na bb było wczoraj bardzo wesoło:-D
Dziś musiałam robić sobie badania krwi do pracy więc od samego rana byłam w przychodni, dopiero wróciłam i właśnie popijam kawę;-)
Co do wagi to mi się trochę przytyło, ważę ok 63kg a jeszcze niedawno było 5 kg mniej:zawstydzona/y: no nic na lato wrócę do formy;-)

zapmarta to żeby Ci chociaż pogoda dopisała... tego Ci życzę, bo jak pogoda będzie smętna to nie wysiedzisz tyle nad morzem na bank no i do tego bez małżonka...

Witam ...

U nas też paskudnie ... kisimy się w chatce, wypad na zakupy odpada :-(a mała chyba skok zalicza, bo wszystko oprócz cyca jest feee :baffled:

Wczorajszy wypad do prawnika udany ... ogólnie w beznadziejnej sytuacji nie jestem, ale i tak mam nadzieję, że uda się zaciążyć i na razie do 'biedrony' nie wracać :rofl2:

Tempka dalej szaleje, ale jak @ się nie pojawi, to za tydzień testuję :-)

agrafka26
, witaj :-)
ewelina28, owocnego działania ;-) kciukasy zaciśnięte :-)
jeżynka, też bym sobie lampkę wina strzeliła ... a tu już rok abstynencji stuknął ...
bb77, niezła akcja :szok: M się musiał konkretnie wystraszyć ... ale jak ty taki chudzielec jesteś, to trudno się dziwić, że się ledwo na nogach trzymasz :-p

co do wagi, to ze mnie jak na razie mały pasibrzuch wysysa ... zatrzymało się na 5 kg mniej niż przed ciążą, ale pewnie jakbym się potrafiła oprzeć słodyczom, to by się jeszcze coś zrzucić udało ...
tylko z drugiej strony po co się katować, jak mi się kolejny 'nadbagaż' marzy :rofl2:

maranatha mój K. stosuje ta samą dietę co Ty i schudł już ponad 10 kilo w ciągu 6 tygodni:) jeżeli mogę wiedzieć to w jakiej dzielnicy Dublina mieszkasz?

mama rogalika powiadzasz... ja na diecie białkowej jestem póki co więc zadnego pieczywa, ziemniaków, makaronów, ryżu... ogólnie cukru, węglowodanów i tłuszczy nic... ale schudłam przez miesiąc 6kg więc ta dieta mnie motywuje hehehe...
MARAN- napisz mi prosze cos wiecej o tej djecie-czego nie jesz a co jesz i w jakich godzinach-jak masz rozlozone posilki w ciagu dnia;-)??
ZAPMARTA- witaj i samcznego:tak:u mnie zaczelo padac ...znowu:wściekła/y:
JOL-super ze wizyta udana i jest szansa ze nie wrocisz do pracy:happy2:
JEZYNKA- witaj:rofl2:

reklama
Nie do mnie pytanko, ale też kiedyś stosowałam :)

dieta białkowa to dieta dr Ducana - je się białko do woli (czyli chudy twaróg, ryby mięso kurze bez skóry, jajka wołowina itd.) w drugiej fazie dodaje się warzywa - więcej poczytasz w książce nie potrafie schudnąć znajdziesz ją na chomiku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry