reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka babska ciekawość :) mnie też zawsze ciekawi jak do mojego męz przychodzą sms bo on to rzadko w ogóle pisze sms, woli zadzwonić więc jak pisze lub do niego przychodzą to zawsze jestem ciekawa od kogo i co napisane, ale NIGDY bym sie nie odwazyła by mu je czytać bo wiem, że to strasznie nie fair by było, przecież mu ufam... ale babska ciekawośc zawsze jest hehehe...

reklama
no! zapomnialam dodac mniej wazny problem ale:) bardzo uciazliwy : wymioty od 2 do 4 m-ca i od 7 do konca ( przez cukier)
no wiec oprocz zdrowotnych problemow to jeszcze 2/3 czasu zy****am :) ja to mowie, ktora nie zygala przez caly dzien dzien w dzien, nie byla w ciazy :) ( bo dodam ze ja rano tylko mdlosci mialam, a aktywowalam sie po 13-14 i wtedy juz do wieczora bleeee, czasem o 21-23 mnie z lozka do wc sciagalo..takie zycie...)

A ja jak czytam o tych wszystkich problemach w ciąży tak mam nadzieję, że u mnie będzie bez komplikacji.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystkie kobietki u mnie w rodzinie ciąża ok, mdłości żadnych czy problemów, a zauważyłam, że nieraz jak są problemy z dzieckiem, czy poronienie, czy coś nie tak to w pewnym sensie jakby rodzinne, bo okazuje sie, że w rodzinie też były takie przypadki

Moja filozofia, ot :-D

U mnie od strony mamy większość kobiet miała problemy nie z zajściem (jak ja) tylko z porodem (moja mama pierwszy poród zakończony krwotokiem i transfuzją krwi - drugi podobnie, jej siostra pierwszy poród pośladkowy i cos tam się uszkodziło i potem nie mogła donosić bodajże 2 razy poroniła, potem dostała jakieś leki i urodziła bliźniaczki), babcia też miała jakieś problemy.

Gaduły :-p

kasia - a ku ku :-p
mama - a ja mam żelki zozole :-p

Spadam zaraz spać bo mnie ten katar zaraz zabije :-( Wzięłam sobie leki i było super ale już przestały działać :wściekła/y: Już nie mam pojęcia co mam robić :-(

Ja jak ostatnio mnie tak brało, założyłam dres ubrałam polar i skarpety i tak poszłam spać - wypociłam wszytsko.

A i zapomniałam dodać, ze udało mi się dodać suwaczki :)

zmykam dziewczyny!!!! kolorowych wszystkim!

marylka: a od kiedy ty nalogowcu bywasz tu wieczorem, nawet ok.21-22? ;)
nie chce klepac, ale cos mnie tchnelo, ze jestes w ciazy, ze udalo sie juz w 2 cyklu :) zobaczymy niedlugo co mi sie wymarzylo :)

ja też jeszcze spać nie ide ;P

Dobranoc tym które opuszczają wątek! :D

Cześć Kobietki!

Czy ja mogłabym do Was dołaczyć?
Własnie mam @, wiec za ok tydzień zaczynany starania o druga dzidzię:tak:

Niestety mam tez za soba poronienie (06.01.2010) :-(wiec juz umieram ze strachu.

Witaj!! :-)
powodzenia w tym cyklu życzę Ci oczywiście ;)

Elath a Ty co nic nie piszesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga cały czas poznaję to forum. Zarejestrowałam się dawno, ale jakoś dopiero od kilku dni tu jestem i robię takie rozeznanie.

Za 10 dni termin okresu. Miałam się nie nakręcać, a powoli zaczynam.

No i wczoraj mój M. dowiedziała się, ze w połowie maja idzie zbadać żołnierzy swych :)

reklama
no to po pierwsze proszę nie nakręcać się! chociaz na początku starań to i mi było trudno tego nie robić heh
i oczywiscie życzę dobrych wyników odnośnie żołnierzyków ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry