reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika dobranoc

Ja też muszę leciec za parę chwil, bo jutro rano pobudka i mam nawet zamiar zjeśc śniadanko (co rzadko robię z rana przed pracą) :-D:-D:-D i pasuje wstac wcześniej, by przygrzac mleczko i zjesc z musli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A ja wiem, że jak wpadam na wieczór przed kompa to ciężko mi tyłek ruszyc choc jak wpadam do łóżka to żałuję, że nie poszłam spac wcześniej tak mi miło

reklama
Gaduły :-p

kasia - a ku ku :-p
mama - a ja mam żelki zozole :-p

Spadam zaraz spać bo mnie ten katar zaraz zabije :-( Wzięłam sobie leki i było super ale już przestały działać :wściekła/y: Już nie mam pojęcia co mam robić :-(

No i powróciłam:-D:-D ale wybaczcie nie dam rady nadrobić dzisiejszego dnia:-( najlepiej, to bym się już położyła, ale muszę pilnować teraz tężejącej galaretki, aby wylać na masę:baffled:

zaszło tu do jakiegoś nieporozumienia kto do kogo jedzie!!! Mama jak pojedziesz z Zapmartą do Wisienki, a ja gdzie?? No chyba że zrobimy tak- zapmarta pojedzie do Mamy na pierniczki, które zjedzą w drodze do Wisienki, a potem z Wisienką już we trzy do mnie z winkiem, które wypiją po drodze, no choć nie do końca, bo też chcę się załapać:-D lampka żeby została. No i jak już dojedziecie do mnie, to akurat ciasto będzie gotowe:-D:-D

Wisienka- ojjj różowe winko:-p pychotka:-p

Dmuchawiec- witam Cię

Josephin- widzę, że także miałaś dużo stresu z Synkiem, ale dobrze, że wszystko zakończyło się pomyślnie:tak: to fakt, że o kolejną ciążę jest strach, ale musimy wierzyć, że będzie dobrze...
- U mnie, to w 5 tc plamienia- okazało się, że krwiak się zrobił, potem się wchłonął 10 dni szpitala
- Po miesiącu zaczęły się robić kolejne- znów szpital
- potem po miesiącu mało wód
- kolejny dzień krwotok- diagnoza bezwodzie- w szpitalu 2 tyg. lekarze proponowali aborcję, bo i tak w ciągu tyg, poronie
- od odejścia wód cały czas krwawienie
- kolejny szpital gdzie leżeliśmy do października
- diagnoz było dużo, że Dziecko nawet jak się urodzi będzie chore, kolejna propozycja aborcji, bakterie przy bezwodziu
- konflikt serologiczny
- oj dużo by tego wymieniać

Najgorsze jest to, że Maciuś był zdrowym chłopcem mimo diagnoz lekarzy, a nie ma Go z nami przez zaniedbanie, ale nie żałuję żadnego dnia spędzonego razem gdy był w brzuszku, ponieważ dałam Mu z Narzeczonym jako jedyni szansę, a On walczył do samego końca i nie tydzień jak to mówili lekarze tylko przez 3,5 miesiąca. Nawet gdybym cofnęła czas i wiedziała co by się stało w życiu bym się nie zgodziła na zabicie mojego Aniołka. Przepraszam, ale to powraca, niedługo będzie rok, gdy zobaczyłam 2 kreseczki:-:)-(

Ostatnia edycja:
dobranoc tym które już idą spać :-)
ja tez zaraa pojde bo jutro o 5.30 pobódka :-( no i rano po wyniki z hcg więc lżej mi będzie wstać:-)dopiero podzielę się nimi z wami wieczorkiem:-(bo nie mam jak inaczej,na necie będę własnie dopiero wiecorkiem.

Dziewczyny cieszę się na te wasze testowanka,juz bym chciała zeby któas testowała no i rzecz jasna pozytywnie :-)

Pysia a za 60 dni będziecie już razem mieszkać??? od razu po ślubie zamieszkacie razem???
wisieńka, ja muszę czekać na @ do 21 maja.
mama, ty też HORMONY"???? no co jest dziewczyny ???
ja mam humorek gites marokez, a tyle się naprasowałam, że spokojnie mógł mi się zepsuć.
dmuchawiec witam. Piękna córa !!! ja mam 15 miesięcznego synka i pracujemy nad rodzeństwem. Na razie pierwszy cykl...

kładę się, bo pewnie czeka mnie pobudka w nocy...

kasiawie, miłego dnia i koniecznie daj znać.

pysia, ja właśnie mam nadzieję, że od razu !!!! że nie będziesz musiała dłużej czekać.
My mieszkaliśmy dwa lata razem i dużo nam to dało. Oj talerze latały... a teraz spokój.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWCIA- wspominaj ile potrzebujesz my wysluchamy i utulimy:sorry2:tylko tyle mozemy.....
ZAPMARTA- spokojnej i przespanej nocki zycze:tak::tak:
dziewczynki ja tez brykam bo zaraz Tomi wroci z siatkowki:-Dpa-do jutra
WISIEŃKA- napisz mi czy bedziesz w Tucznie pod Poznaniem?????ale byloby fajnie poznac sie "na zywo":tak:;-):-)
KASIAWIE- czekamy z Toba na wyniki bety:happy2:

zapmarta my to się chyba nie dogadamy :-):-) chodzi Ci o to czy będę mieszkac przed slubem z Moim czy jako że od razu po ślubie? Eh, już nic nie wiem :-D

ta dam! jestem
już po gościnie.. fantastycznie było
troche mam wypite ale jesze mysle ze z wami moge popisac ;) ha! no chyba ze nie chcecie :-p

dzisiaj z mezem sie nie seksimy z wiadomych powodow ale jutro dzialamy! ;D

Nika, Sol, Maryla, Iwonka2b, Pysia, KasiaWie, Pallissa, Lila001- witam Was

Wisienka- ja chyba mam do Ciebie najbliżej, więc szykuj winko:-D

Sol- przepraszam za to marudzenie

Pysia- no to niech będzie tak, że Ty z Mama i Zapmartą pojedziecie do Wisienki, a potem od Niej do mnie.
Pysiu tu masz linka, jak będziesz miała czas, to przeczytasz https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/odszedl-moj-synek-34336/

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry