reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia, nie ma sprawy. Tylko wisieńka ma tyle wina, że będziemy ululane...

pysia, chodziło mi o to czy po samym weselu już będziecie mieszkać razem. Bo piszesz, że bardzo chcesz. Patrzyłam na twój suwaczek i dlatego spytałam, czy za 60 dni. :-) a ja tylko tak wspomniałam, że miałam taką możliwość mieszkać z moim przed

reklama
Zapmarta- od czasu do czasu można się ululać ;)

Kinga- witam, pisałyśmy prawie w tym samym czasie i jeszcze Cię nie widziałam:zawstydzona/y::sorry2:

Ewcia biedulko Ty moja :-:)-:)-( Przeczytałam to wszystko i jestem załamana co przeszłas. Aż łza się kręci w oku jak mogło się to stac... masz rację... nie poddawaj się i walcz o swoje

ewcia tu na forum sie zdarza ;) nie przejmuj się! Walcz o swoje marzenia!!! pamietaj

dziewczynki ale mam dobry humor :p

Będę uciekać do mojego K. bo coś mnie dół złapał. Do następnego moje e-koleżanki

mama niecierpliwusie jeden. W Tucznie pod Poznaniem, koło Pobiedzisk i Stęszewka. Mojego szwagra ciocia i pół innej rodziny mieszka w Poznaniu i maja domek nad jeziorem Stęszewskim i jak jest jakis wolny termin to my tam z sister i szwagremi i Matim wskakujemy!:-)W tym roku będziemy na pewno i chętnie Cię zobaczę:-):-):-):-):-):-):-):-)
Zapmarta ja 22 , więc tez troche.Poczekamy i zatestujemy:-):-)
Dziewczyny winka wystarczy dla wszystkich, ewcia możemy ekipa do ciebie, pospiewamy sobie itp:-D:-D:-D. Przeciez nie mogę narażać Pola na nałogi:-p:-p:-pPomożemy mu , nie!
kasiawie Dobranoc brzuchaczu:-)

EwKA a ty nie wiesz że na dołki to własnie my tutaj jestesmy najlepsze ;)
nie smutaj sie nie ma co... nosek do góry

uffff.... ledwo za Wami nadążam...
Kasiawie ja miałam taki jakiś dziwny humor przez pierwszy trymestr w poprzedniej ciąży i w ogóle taki miałam hormony, że ryczałam cały czas co to do mnie nie podobne...
Dmuchawiec witaj
ja na winko też się pisze... musze skorzystać póki jeszcze mogę bo jak już malutki ludzik będzie w środku to abstynencja na długooo...
Zapmarta a Ty nad to morze to kiedy w końcu jedziesz bo już zapomniałam od nadmiaru wiadomości...

ehhhh i znowu zapomniałam co tam jeszcze komu miałam odpisać...
aha pysia widziałam welon i super bardzo mi sie podoba

Zapmarta kochana teraz już rozumiem. Otóz będziemy mieszkac po ślubie sami i wyłącznie sami. A przed ślubem mam zamiar juz wywiezc swoje manatki, by po ślubie tego nie robic tylko juz miec wszystko na swoim miejscu :-):-):-) No prawie za 60dni :tak::tak::tak:

POryczałam się... weszłam w "pożegnania" i jak przeczytałam parę historii tak wymiękłam. Cała ja. :-:)-:)-(
maran atha super, że welon Ci się podoba ;-);-);-)
Ewcia trzymaj się Słońce i wpadaj częściej, główka do góry i buziak ode mnie :*

Skarby moje ja lecę spac.... eh, jutro pobudka, a ja nie wiem jak wstanę :szok::szok::szok:

Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja chciałam jeszce napisać, ze nie czytam Maćkowi sms tylko mnie korci ale i tak nie przeczytam. A on jak ma jakieś ale, albo kłopot albo radochę to mi mówi. Starałam sie miec z nim zawsze dobry kontakt i nie zawieść zaufania bo mielismy przez wiele lat tylko siebie. Nie trzymam go na pępowinie ale mamy takie fajne układy. Jak Pol do nas dołączył prawie 5 lat temu to zrobiło się jeszcze fajniej i mimo, ze Maciek ma 15 lat nie ucieka od nas jak większość nastolatków bo mamy duzo wspólnych pasji. Więc nie myślcie o mnie źle jak mnie ciekawi co ta jego koleżanka mu pisze. To tylko ciekawość:-p:-p:-p:-):-):-):-)
mama jutro mi odpisz tak około 17 bo potem w chaszczach mozesz mi umknąć:-)
Idę spać DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry