reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dmuchawiec, zapomnialam się z Tobą przywitac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja zaś czekam do slubu ze starankami, a po od razu ruszamy do roboty, a żeby było ciekawiej wzięłam jedno opakowanie anty więcej, by okresu takiego typowego czasem nie dostac na własne wesele... mówię o takim jaki miałam przed łykaniem anty, ogromny ból brzucha i w ogole, a tak to będę miec okres w wesele ale spoko, przy anty to tak jakbym go nie miała :-D:-D:-D

reklama
mama ale Tobie juz malutko zostało,jutro suwaczek już będzie całkiem całkiem:tak:

maryla ja staram się ignorowac,nie wdaję sie w dyskusje bo wiecznie byłaby kłotnia,a ja dod takch nie należe,choc jak przychodzi czas na wybuch to jest ostro (u mnie to siostra mojego małża)

palissa może zafasolkowalo,ja tak odczuwałam:-)

Dmuchawiec witaj serdecznie :-)

czesc dziewczyny witam sie wieczorowo z bulami brzucha jakby na @ no ale dopiero 15 mam miec wiec sama nie wiem co mam myslec,dlaczego mnie tak boli?
kobieto ja tez mam dostać @ 15 :) może obie nie dostaniemy :):) mnie wczoraj przez chwilke tylko pobolał ale to była tylko chwila :)

dobranoc kochane wam zycze bo ja juz uciekam spac:***** do jutra:-)
to dobranoc kochana

ja też się już zwijam bo Kamil już idzie :) całuski i do jutra :)

Wisienka to ho ho masz tego wina. A my mamy superowy barek, a w nim chyba ponad 10butelek :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ja tak lubię się nieraz z Moim napic wieczorkiem na weekendzie :tak::tak::tak:

KasiaWie
nie denerwuj się, bo w ciązy nie wolno się denerwowac i juz ;-);-);-)

maryla i dupa jest boskim podsumowaniem:-D:-D:-D:-D:-D
pysia butle mam 20 litrowe dwie:-):-):-) a lampki takie 0.5 l prawie na butelkę taka od winka:-) nie obcyndalaj sie zasuwaj:-)
mama ja na wakacje do tuczna jadę to zahaczę o ciebie z lechem free bo będziemy fasolowe:-)
Zapmarta mocne sa przezyja na 100%, przeciez mamy razem rodzić, ja dzisiaj robię kolejną poprawkę:-)
wisieńka- DO TUCZNA POD POZNANIEM????????????;))))TO NA BANK dojade i sie spotkamy!!!!!!!!!!!!
dobranoc kochane wam zycze bo ja juz uciekam spac:***** do jutra:-)
LILA- dobrej nocki i ...karaluchy:))do jutra
MARYLKA- papa,do jutra!!

Ostatnia edycja:
Kasia a to tez nie ciekawie jak to szwagierka no i wiadomo babki to szybciej spięcia łapią ja mam tak że on zazwyczaj nie jest już w stanie gadać a jak jest niby si to ja i tam mam już na niego takie uczulenie że szok no ale długo by o tym gadać :(

dojuterka;-)

Eh, jak ja już bym chciala miec Mojego chopa na codzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Narazie to mamy siebie na weekendy i tak jak 2 tygodnie temu na cały tydzień. Taka mała wyprowadzka z domu, która myślę czeka mnie w przyszłym tygodniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D

Marylka
pisząc w suwaczku "do pokazu" masz na myśli paradowanie przed Kamilem w tej fantastycznej bluzce w razie ciąży? ;-);-);-)

WISIENKA wiedziałam że super z ciebie babeczka:-D:-D:-D:-D
MARYLKA za krótko byłam w PL żeby odpocząć ale i tak było fajnie:-D:-D
Dziewczyny ja już idę spać bo mam dość po dzisiejszym dniu:sorry2: Do jutra;-)

reklama
kobieto ja tez mam dostać @ 15 :) może obie nie dostaniemy :):) mnie wczoraj przez chwilke tylko pobolał ale to była tylko chwila :)

to dobranoc kochana

ja też się już zwijam bo Kamil już idzie :) całuski i do jutra :)
ja chcem fasolke noto bedziemy testowac razem?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry