reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka mam nadzieję, że to już koniec tych przykrych wiadomości tutaj na bb :-:)-:)-(
dobrze mówisz kochana ja tez mam taka nadzieje że teraz to juz tylko bedziemy sie przechwalać która ma większy brzuch i nażekać że mąż nie te śledzie przyniusł albo zapomniał lodów :):):)

Iwonka to kieliszek znieczulenia na noc i lulu :):)

reklama
Ja mam nadzieje ze to nie przez całą ciąże będą mi tak hormony szaleć,bo zwariuje sama ze sobą,u mnie potenguje to że mieszkam z osobą której nie cierpie,a ktorej sam widok mnie juz denerwuje,a jak juz sie odezwie to mnie cholera jasna bierze...ale już niedługo,jesczze tylko 5 miesięcy

Dzięki za miłe powitanie!:-)
Tempo mnie nie przeraza. Jestem uzalezniona od bb:-D

Mama - mam 27wiosen:tak: Pochodze ze Swietokrzyskiego, a obecnie mieszkam w Grajewie niedaleko Ełku, Augustowa, Białegostoku. Ja problemów hormonalnych nie mam na szczescie. Nie znam przyczyny poronienia i wolałabym o nim zapomniec. Mam nadzieje, ze nigdy sie nie powtórzy.

nika, wisienka specjalnie tak wykombinowała z tym winem żebyśmy za dużo nie wypiły... wiesz... byłaś w POlsce to Cię nie zapraszała, a teraz jako że już Cię nie ma to będzie częstowac :-D:-D Wisienko za późno :rofl2::rofl2:
Nika dobrze, że ta walizka się chociaż odnalazła.

A ja nie wiem czy coś ze mną nie tak czy coś ale hormony na mnie wcale nie działały od początku :-D

Ja mam nadzieje ze to nie przez całą ciąże będą mi tak hormony szaleć,bo zwariuje sama ze sobą,u mnie potenguje to że mieszkam z osobą której nie cierpie,a ktorej sam widok mnie juz denerwuje,a jak juz sie odezwie to mnie cholera jasna bierze...ale już niedługo,jesczze tylko 5 miesięcy
no wiem co to znaczy niestety :( ale ja przestałam zwracać uwage na ta osobe choć czasem sie nie da i jak naprawde nie musze to nie rozmawiam z nim (ojcem)

dmuchawiec to super bo my też wiecznie na głodzie :):):)

ja mam nadzieje że to nie spotka żadna kobiete nawet wrogowi sie tego nie życzy ale przedewszystkim że nie zdaży się to żadnej z nas no nie może poprostu i juz ja zabraniam i dupa
maryla i dupa jest boskim podsumowaniem:-D:-D:-D:-D:-D
pysia butle mam 20 litrowe dwie:-):-):-) a lampki takie 0.5 l prawie na butelkę taka od winka:-) nie obcyndalaj sie zasuwaj:-)
Kasia dzis dzień taki, ale u ciebie to może juz hormonki wariuja, tylko patrzec jak zaczniesz nas rugać:-):-)
nika ty wrzuć adres to ja ci wyslę i machbniemy przez skypa jednego:-D
witam Dmuchawiec pisz z nami jak najczęściej bo możesz potem się nie połapać. Tu wszyscy tak klepią, ze juz po dwóch postach nie pamietam co sama pisałam:-)
mama ja na wakacje do tuczna jadę to zahaczę o ciebie z lechem free bo będziemy fasolowe:-)
Zapmarta mocne sa przezyja na 100%, przeciez mamy razem rodzić, ja dzisiaj robię kolejną poprawkę:-)

czesc dziewczyny witam sie wieczorowo z bulami brzucha jakby na @ no ale dopiero 15 mam miec wiec sama nie wiem co mam myslec,dlaczego mnie tak boli?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry