reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, gra. No a już myślałam, że zjedzone. Ufff to jadę:-)
Wisieńka, aha "koleżanka" powiadasz... :-D:-D:-D mam na suwaczki "dwa dni do owulki", ale ja wczoraj miałam taki ból jajników, że owulka to już była:crazy: do tego F w pracy na noce i dupa. Mam nadzieję, że żołnierzyki się zachowały... i poczekały na jajeczko.

reklama
dmuchawiec witam serdecznie i zapraszam tylko ostrzegam dziewczyny mają niezłe tępo :):) piękną masz córe mam nadzieje że ten cykl będzie dla ciebie szczęśliwy i obedzie się bez przykrych niespodzianek :):):)
ja staram się drugi cykl i testuje w następną sobote no chyba że @ mnie wyprzedzi :)

Maryla no mam nadzieję, że u Ciebie to się nie sprawdzi ale faktycznie... znam kilka takich przypadków, gdzie np koleżanka straciła maleństwo, a sama mi mówila, że ona miała się nienarodzic, bo mama miała z nią problemy w ciąży i kilka innych podobnych... To nie jest regułą wiadomo, że tak jest zawsze ale zdarza się

ja mam nadzieje że to nie spotka żadna kobiete nawet wrogowi sie tego nie życzy ale przedewszystkim że nie zdaży się to żadnej z nas no nie może poprostu i juz ja zabraniam i dupa

DMUCHAWIEC- witamy Cie u nas:tak:rozgosc sie;-)a tu niestety jest wiele dziewczyn po stracie wiec znajdziesz wsparcie:sorry2:ile masz lat kobietko??? ja 31 i jestem z Poznania,za m-ac zaczynamy starania teraz jestem na hormonach.

Wróciłam...matko dziewczyny ie wiem co się ze mną dzieje,normalnie jestem wściekła o byle pierdołę którą mi ktoś powie,najchętniej bym piorunami postrzelała jakby się dało,ja nie chce mieć takiego nastroju:-:)-:)-:)-:)-(

WISIENKA - to Ty teraz na winko zapraszasz jak ja do Norge wróciłam:dry: :rofl2:
PYSIA - ja też myślałam że wylądowała ta walizka w zupełnie innym miejscu :baffled: ale na szczęście się znalazła

DMUCHAWIEC - witam i życzę powodzenia:tak:
MARYLKA , ZAPMARTA - hejka:-D

Marylka mam nadzieję, że to już koniec tych przykrych wiadomości tutaj na bb :-:)-:)-(

Kasiu ja tak miałam w weekend i mojemu kamilowi tak sie oberwało że szok nawet roche za dużo ale tak sie darłam że nawet nie zaprzeczał :) a ja sie raczej nie dre i aż tak nie wściekam no ale 2 dni miałam takiego maksa a on tylko matka ale ci hormony warjują i co usłyszał sam jesteś hormony :):)

reklama
dmuchawiec witam

idę spać to dziąsło mnie boli chyba jednak bez dentysty się nie obędzie :(
brzuch też jakoś dziwnie boli
ściskam was mocno buźka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry