reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- nie pytala o strone,ale jakby co to wiem o co chodzi;-);-)fajnie ze koszulke zamowilas a czarna czy bialą??;-)jak Kamilowi ide bez papierosa-trzyma sie?? a jesli chodzi o tabletki to faktycznie -zlecialo:tak::-pdopierorozpoczynalam 1 a tu dzis 3 zaczynam i jeszcze troche i bedziemy sie starać:szok:a tak mi sie na poczatku wydawal odlegly ten czerwiec a tu juz 5 maj:rofl2:za m-ąc mam wizyte u ginek czy po odstawieniu wszystko gra,zrobi usg zobaczy czy sa pecherzyki i dzialamy bo jak nie bedzie to daje Clo...
no Kamil miał wczoraj takiego maksa w pracy że myslałam że sie złamie ale w piątek idzie do dentysty i coś czuje że sie złamie - on juz tak ma ale chciał sówaczek to mu zrobilam a co :):):)

Sol no naszczęście Ty też jesteś za daleko i nawet kijem mnie nie sięgniesz no nie wiem ale kurcze tak mi sie do stronki cięszko zabrać jak nie wiem ale najszybciej to w domu ją zrobie a że w ten weekend było jak było kłutnie i godzenie to oboje mieliśmy zakaz na kompa :):) no może w ten weekend :):)

reklama
Mlodam czyli nie dlugo rozpoczynasz staranka:-)????
Zapmarta ale ci zazdroszcze tez pojechala bym sobie nad morze hmmm pomarzyc sobie tylko mozna hehe no ale moze nie dlugo gdzies sie z M wybierzemy:-) i zycze tobie udanego wyjazdu:-)

MLODAM- Iwonka nie miala testowac-Ona rozpoczela proby!!:tak::-D
mama ale apetycznie:tak: a u mnie kurczak z kalafiorem, ziemniaczkami i sałatka:-D
JEZYNKA- mniam,tez smacznie!!;-)
a ja właśnie wpałaszowałam sałatkę z łososia, przywiezionego prosto z nad morza. W pracy mam takie koleżanki, co sobie same pichcimy w kuchni... Pycha i zdrowe.
idę zaraz wniosek o urlop złożyć bo w niedzielę wyjeżdżam nad morze. Wtedy sobie rybek pojem, mniam mniam...
ZAPMARTA-Loooooooosoś-pycha-uwielbiam....i mam nadzieje ze wypoczniesz nad morzem a mąż upora sie z pokojem dla Karolka:-D:-)
MARYLKA- no to wspieraj męża zeby wytrzymal i nie palil bo jak zacznie to powiedz Mu ze nie ma suwaczka na BB-nie ma tak dobrze ze będzie nam oczy mydlil a po kątach palil:no::happy2:

no właśnie :biggrin2: no to wiem, że mężuś przyjeżdzał na weckend :biggrin2:
a jak tam Tobie mięła majówka????
ja muszę dziś poszukać jakiegoś wyjazdu na czerwca, mąż wczoraj powiedział, że za miesiąc do rodziny nie jedziemy ;) (czytaj bo te dni, w razie czego...)

Ostatnia edycja:
nie no jak usune suwaczek to znaczy że sie zlamał no wiem wredna jestem ale już troche przeszłam to jego rzucanie i coś mi sie zdaje że to nie ostatni raz ale tak to go wspieram może akurat :) wcześniej mówił ze jak sie dziecko urodzi to rzuci jak jego kolega a ja mu kazałam juz teraz :)

MARYLKA- WIEM z papierosami nie tak latwo:sorry2: musi miec dobra motywacje:tak:
MLODAM -mi rodzinnie-w sobote bylismy u znajomych tez maja 2 dzieci i bylo si:tak::-Dw niedziele wzielismy sie za ogrod-i bylo duuuuzo pracy,ale widac efekty:tak:o 17 odpalilismy grilla i zasiedlismy z dziecmi a my t Tomkiem z piwkiem dodatkowo a poniedzialek lalo caly dzień wiec domowo-troche przemeblowalam ,troche zajelam sie kwiatami ,troche BB,mąż czytal,krzątal sie ,dzieci dokazywaly takie domowy dzien:tak:jak przestalo podac bylam z Zuza na spacerze ratowac slimaki ktore byly w kaluży;-)Zuza bedzie ratownikiem:-pa od wtorku jest w przedszkolu,Domi spi od 14 a ja ide na ogrod podsypc tuje nawozem tylko musze go poszukac bo moj Tom jak schowa to:dry: :dry:

maranatha dzięki za odpowiedź:-) ja wcześniej mieszkałam koło National Hospital i tam chodziłam na wizyty i ogólnie byłam zadowolona, ale teraz się przeprowadziliśmy i do Coombe mamy niecałe 5 min autem, a do NAtional H. pół godziny. Więc w razie jak coś się dzieje szpital mamy pod domem.
A mój K. ogląda teraz film o przepowiedniach Nostradamusa:szok: obejrzałam początek i już nie chcę dalej. Może coś w tych przepowiedniach i jest, ale jak mam wierzyć, że koniec świata będzie w 2012 roku, to nie bardzo... wolę nie oglądać już:nerd:

lila, dziękuję, liczę tylko i wyłącznie na pogodę, bo jadę z synkiem i teściową. Mój F zostaje bo pracuje i będzie robił w domu drobne naprawy i kładł wykładzinę u Karolla w pokoju. Przenosimy młodego do jego własnego pokoiku. Na razie salon wygląda jak jedna wielka bawialnia.
Jejku jak ja będę tęskniła za F..., nie wyrobię tam.

Marylka, mój wytrzymał dwa tygodnie bez dymka, ale popala. Nie przyznał się oczywiście, ale mój nosek wszystko wywęszy...
mama, jak wyjadę, nie będę miała neta. Jak ja bez was wytrzymam jak mamy taką produkcję !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry