reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny!!!!

co tam było jak mnie nie było?;-) widze, że nowe starające się o swoje szczęścia kobitki się pojawiły WITAM :-) i gratulacje tym, które już mają pod serduszkiem swoje kruszynki :-):-):-)
jak minęła wam majówka? niestety pogoda nie uraczyła nas słoneczkiem przez 3 dzionki.
Mama streścisz mi w mini poście co się działo? ;-) bo zanim ja to nadrobię to potrwa... ;-)
Iwonka jak tam weckendowe starania?:-)

reklama
a u nas dziś pada ... pogoda podła, że mnie deprecha łapie... Ala śpi a ja Was czytam... a że BB uzależnia to już od dawna wiem więc sie nie dziewie, że dziewczynki nawet na wyjazdach myślą i tęsknią...

pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę...

dziękuje Wam kochane kobietki za pomoc i zrobie tak że zamówie teraz tą jeszcze nie jestem cięzarem bo to faktycznie pasuje do naszego humoru a zwłaszcza do kamila :) a ta turkusową co sie mamie podobała to zamówie jak będe już w ciąży :):)
dziękuje kochane jesteście i fajnie że nikt nie krzyczał ze kaftan potrzebny :) no w końcu mama musi być przezorna a wiadomo przezorny zawsze zabezpieczony :)
Marylka tobie już nawet pajączek nie pomoże :-D
Ja ci dam pieronie urlop!!! Do roboty leniu :-D

marylka86 koszulki świetne, też sobie taką sprawię jak będę w ciąży:tak:
maranatha, a w którym szpitalu w Dublinie rodziłaś? Ja znam tylko NAtional Maternity Hospital, tam akurat leżałam, a teraz mieszkam koło Coombe Hospital i różne słyszałam o nim opinie.
A ja jestem w trakcie robienia obiadku;-)

Mama zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze i zanim sie obejrzysz to juz bedziesz nosila maluszka pod sercem:-)

MLODAM- hejka,oj chyba nie da sie tak strescic w 1 poscie;-):-Djak zauwazylas jest sporo nowych dziewczyn i pisaly troche o sobie,kilka(4) jest w ciazy -wysypaly sie jednego dnia ciężarowki nasze-wejdz sobie na staraczki 2011 u SOL pod suwaczkami masz link i popatrz jaka mamy piekna stronke dzieki Sol:tak::-p
poza tym zycie i takie nasze codzienne zmagania ze sprawami-dzis Marylka wybierala koszulke ciazowa z napisem,zeby ja zalozyc jak sie okaze ze 2 kreski na tesci to sie Kamilowi wystroi,ja rozpoczynam 3 i ostatnie opakowanie anty,Sol wczoraj miala pierwszy raz Karolcie w przedszkolu i przezywala nam tu biedna,ale dala rade i Karola i Sol i Jej mąż ktory zablądzil jak szukal przedszkola,ale wszystko sie dobrze skonczylo:-D:-D:-D:-D:-Da co u Ciebie??
LILA- dziekuje-tez mam nadzieje!!!!!!!!
JEŻYNKA- ja tez zaraz bede wcinac-dzis mielone ,ziemniaczki duszone z maslem i kpoerkiem i ogoras konserwowy.

Ostatnia edycja:
mama ale apetycznie:tak: a u mnie kurczak z kalafiorem, ziemniaczkami i sałatka:-D

jeżynka ja rodziłam własnie w Coombe Hospital i powiem Ci, że mam dobre doświadczenia :) świetna opieka, miłe położne i położni bo mi poród odbierał właśnie położny mężczyzna - Antonio Hiszpan :) hehehe... ogólnie fajnie było no i dają znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie bez płacenia co nie jest bez znaczenia ;) teraz jak bym miała rodzić to zdecydowałabym sie na ten sam szpital... Moje znajome rodziły też w Rotundzie i rózne opinie słyszałam... ale pewnie co kobieta to inna historia w każdym razie ja sobie Coombe chwalę :) jakbyś miała jakieś pytania to odpowiem z przyjemnością :)

Mama a nic nie mówiłam, że będzie to proste, niezłe wyzwanie Ci dałam co ;-):-p a cos wyczytałam, że Iwonka miała test robić? czy źle zrozumiałam?

Halo ! Iwonka?? jak u Ciebie? :-)

Ja byłam wczoraj u gina, potwierdził to co wiedziałam :-D i on ma zdanie, zeby czekać, by macica odpoczęła itp. ale pytałam go czy jakby coś teraz ... ;-) to czy będzie to źle, niedobrze, a on na to, że nie :-)
w sobotę miałam rodzinno-znajomego grilla, było miło i sympatycznie, a co najważniejsze pogoda dopisała, wczoraj odebrałam paszport, załatwiłam sprawę w kablówce, no i byliśmy u projektantki, nanieśliśmy zmiany i czekamy na dalszy rozwój spraw :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja właśnie wpałaszowałam sałatkę z łososia, przywiezionego prosto z nad morza. W pracy mam takie koleżanki, co sobie same pichcimy w kuchni... Pycha i zdrowe.
idę zaraz wniosek o urlop złożyć bo w niedzielę wyjeżdżam nad morze. Wtedy sobie rybek pojem, mniam mniam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry