reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczesliwa rewelacyjna wiadomosc:-) dobrze ze tym razem trafilas na tak dobrego lekarza:-) i teraz zostalo ci sie tylko cieszyc i czekac na usg:-)
Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze i właśnie pozostało mi czekac do nastepnej wizyty aha i powiedział mi jeszcze tak ze u niego nie ma takiego czegoś że przychodzi sie raz na miesiąc tylko musze byc co dwa tygodnie nawet żeby zapytać jak sie czuje bo nie każda wizyta konczy sie badaniem ... powiedział że teraz bierze za mnie odpowiedzialnośc:)

reklama
weszłam na chwilę zaraz do pracy

mloda witaj:-) tak się zastanawiałam co u Ciebie??? właśnie nie ma żadnych przeciwwskazań aby zajść wcześniej w ciąże jeśli jest wszystko ok, ale dla bezpieczeństwa mówią że lepiej poczekać
a mój gin powiedział że macica sama będzie wiedziała czy jest gotowa czy nie,

a co do starania hmmm no zaliczone miejmy nadzieję że coś wykiełkuje hihi tym bardziej że dziś mam owulację a on został w Łodzi aż do końca tyg :):)
więc będziemy dalej się starać :):):)

szczęśliwa
dobrze że wszystko jest ok :)

lece dziewczynki wieczorem postaram się nadrobić chodź znając wasze tempo to jest mission impossible :-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki jestem po wizycie u 2 ginka i jestem zadowolona zbadał mnie stwierdził że jest ok mam ładnie powiekszona macice tylko mam śluz a nie powinno go byc powiedziałam ze mam dziwne skórcze też powiedział ze nie powinno ich byc i dostałam lek duphaston:):) za tydzien mam badania krwi i moczu i jak beda wyniki odrazu bede miała usg:):) przeprowadził ze mna godzinny wywiad :) fasolka zaczyna mi dokuczac mdli mnie jak nie powiem co :( jestem osłabiona... Kazał mi brac kwas foliowy ale w to sie juz zaopatrzyłam :):)
no i super że poszłaś a jeszcze bardziej super że trafiłaś na takiego lekarza , teraz to na pewno będzie ok bo jesteś pod dobra opieką :):)

mama, pewnie że chcę. Ja też będę pisała codziennie. Jedziemy na tydzień (jak tyle wytrzymam)
Licze na ładną pogodę. Na to że spakuję się rano na plażę i łażenie i będziemy wracać z Karollem tylko na spanie, bo siedzenie w obcym miejscu mnie zabija. Ja jestem taka domowa i nie lubię wyjazdów, tym bardziej bez mojego F.
Marylka, tak tak. Coś za czesto do garażu wychodził i non stop przy samochodzie robił:-D:-D:-D. Z tymi chłopami jak z dziećmi.
szczęśliwa, super, że wizytka się udała. Mnie zbadał na drugiej wizycie. Na pierwszej wysłał mnie na betę:-), po dwóch dniach zbadał i potwierdził.
Dobrze, że trafiłaś do dobrego gina.
no ja jeszcze nie mam porównania ale zdaje mi sie że oni są gorsi od dzieci :)
wiecie jak mnie Kamil dziś obudził darl sie mama i udawał że płacze - i mówi że mam sie przyzwyczajac - normalnie psychjatryk w domu :)

ZApmarta, własnie że nie mam okazji żeby sprawdzic czy kryształy będą pasowac z cyrkoniami, bo chciałam na allegro zamówic welon chyba że pójdę do jakiegoś sklepu ślubnego i porównam cyrkonie z kryształami :-D:-D:-D
Mamusia, jejku. Ale śliczniuchnego masz tego synka. Normalnie szok :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mama, tych cyrkonii będzie właśnie niewiele na welonie. na zdjęciu to pierwsze niby cyrkonie, drugie kryształy... różnicy brak
Mama, ach te sny. Mi nieraz się śniło, że mój mnie zdradził bllleee... i nieraz nawet płakałam podczas snu:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczesliwa to naprawde zaufany lekarz ci sie trafil dpbrze ze tak osobiscie podchodzi do kazdej pacjetki a wiec teraz juz wiesz ze jestes pod dobra opieka:-) i jeszcze troszke i bedziesz sie nam chwalilka pierwszym zdjeciem swojej fasolki:-)
Marylka to smieszny ten twoj Kamil hehe usmialam sie jak to przeczytalam:-) no ale pod jednym wzgledem ma racje pomalu trzeba sie przyzwyczajac:-)

Szczesliwa to naprawde zaufany lekarz ci sie trafil dpbrze ze tak osobiscie podchodzi do kazdej pacjetki a wiec teraz juz wiesz ze jestes pod dobra opieka:-) i jeszcze troszke i bedziesz sie nam chwalilka pierwszym zdjeciem swojej fasolki:-)

Nioo też sie ciesze ze postanowiłam zmienic i pojsc do 2 lekarza wiesz zapewne ten pierwszy se pomyślał a młoda niedoświadczona to ją wycyckam z kasy i zapene po tym usg chciał mnie leczyc prywatnie a tu zonk .... nie dałam sie złapać hehe

Marylka, no mam nadzieję, że będzie to jedno do drugiego pasowac. Eh... ale mam problem :-) a odnośnie tego, żeby przekazac Mężulkowi, że jestem w ciąży to ja z tych niecierpliwych bardzo jestem i myslę, że obędzie się bez bucików czy coś w tym stylu. Ewentualnie jakby był w pracy, a ja w domu robiąca test i wyszedł pozytywny to bym pewnie poczekała aż wróci z pracy hy hy, a nie tak przez telefon. Chciałabym zobaczyc jego reakcję na żywo. O :-):-):-)
a jak koszulkę zamierzasz kupic to wybierz tą - Ciążowa koszulka Jeszcze nie jestem ciężarem (1023531960) - Aukcje internetowe Allegro

Sol, bibinka a ciul :-D:-D:-D zamówię ten welon chyba i jeszcze mi butki pozostaną i gitarowo. O zaraz zadzwonię do ślubnego sklepiku, bo w tym tygodniu miała byc nowa dostawa i aż jestem ciekawa co tam, jak tam ...

reklama
Pysia, ja miałąm welon z cyrkoniami do slubu i był super ! Perełki, mogą być już przsadne, ale zależy jaką masz kiecke ? jeśli skromną, to możesz nadrobić dodatkami.
Ps. a wogóle masz sukienkę, bo ja bym się chętnie mojej pozbyła ?
Szczęsliwa, pytam o Katowice, bo chciałam by któras z Was mi dobrego ginka poleciła, mój jest ok, ale dosyć drogi ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry