reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- to zycze zeby @ szybko przyszla i zeby nie trzebabylo na nia dlugo czekac-ja nie wiedzialam ze Ty tak nasz ze po odstawieniu potem tyyyyle czekasz na @:dry: a moze slodycze by pomogly????ja jak mam nerwa to otwieram szafke gdzie mam slodycze dla dzieci i mowie-no coz sila wyzsza ,mama zje i od razu mi lepiej(choc nie na dlugo):sorry2:
mam nadzieje,ze ktoras posta napisze i nie beda moje 2 pod rząd:blink: ja mam obiad prawie gotowy bo wczoraj zrobilam duuuzo mielonych i dzis tylko ziemniaczki wstawiam:tak:

reklama
mama są pod rząd:-D.ciii,nikomu nie powiem:-D.no teraz powinnam dostać@ w pt-sb bo to tabsy wywołają,ale potem to aż się boję ile będę czekać:-(.ostatnio to winne te moje jajniki,zobaczymy tym raze.dlatego jestem zła ,że wzięłąm to 1 opakowanie,ale człowiek kołowaty po zabiegu,wszystko wmówią:wściekła/y::angry:.

No mam nadzieję, że zadzwonią... :dry: Bo coś czarno to widzę... :-(

Kurczę, na forum już tyle dziewczyn :-) Wątek tętni życiem jak szalony :-D Stęskniłam się za Wami... Niby zajęta tysiącem spraw codziennych, ale jednak gdzieś tam myślami zawsze do Was wracam i muszę zajrzeć chociaż na chwilkę żeby się dowiedzieć, jak Wam się wiedzie, Dziewczyny, która już wkrótce zacznie się starać o Dzidziolka, a która już go nosi pod serduchem... :-):tak: Niby takie "nic", ale przywiązałam się do Was! :happy:

bibinka - dzisiaj jestem padnięta - nie wywietrzyliśmy wczoraj wieczorem mieszkania i suche w nocy powietrze było - gardło woła o pomoc :-p Za to pojechałam z teściową zrobić duże zakupy bo mi się pokończyły rzeczy w domu. Wydałam w cholerę kasy aż się zdziwiłam na kasie że aż tyle :szok: ale trzeba było :-( A nad praca pomyślę :-p Mąż w domu do końca tygodnia więc... no trzeba skorzystać nie? :-D

Witam :-)

Szok, jaka tu produkcja :szok: ... nadrobienie Was dziewczyny to nie lada wyczyn ;-)

asiuasiu, nie martw się, bo u fasolki na pewno wszystko OK :tak: ja w pierwszej ciąży pobiegłam do ginki w 6 tyg (dokładnie 5 tyg 4 dni wg @) i był tylko maleńki, pusty pęcherzyk ... denerwowałam się jak głupia, potem w 10 tyg ginka nie zrobiła usg i dopiero w 13 zobaczyłam swojego małego człowieczka ;-)

szczęśliwa, powodzenia na wizycie :-)
Sol, super, że mała zdrowa i bez antybiotyku :tak:
Mamusiaaaa, witaj :-) i owocnych staranek ;-) ja też liczę, że maj będzie szczęśliwy :-)

Ja zmykam na spotkanie z prawnikiem ... muszę się przygotować na ewentualny powrót do pracy i 'supermiłe' przyjęcie, jakie mnie tam czeka :baffled:
Ale w drodze powrotnej mam zamiar zakupić bilety na kabareton ... tak na poprawę humoru :rofl2: no i mam nadzieję, że M się ucieszy, bo to będzie jego prezent urodzinowy :tak:

Miłego popołudnia ;-)

marylka mnie się wydaje,że do Was pasuje ta 2 :jeszcze nie jestem ciężarem:-D.taką ma minę,że ho ho:-D

sol no mówiłam,że to stres,a dodatkowo ząbki.ale te nasze dzieciaki przeżywają:szok:.njaważniejsze,że juz jest ok:tak:.to pewnie jutro zabierzesz sie z zapałem do pracy,co:tak:????ja Twoje samopoczucie dzisiaj?

agnieszka naprawdę mam ochotę kogoś ubić:angry::wściekła/y:.nawt biedna Ala oberwała słownie:zawstydzona/y:.wogóle to jestem zła,ze te tabsy wzięłam,ale cóż...teraz będę czekać na naturalną @....

Maryla - zdecydowanie ta "jeszcze nie jestem ciężarem" :-D Jest boska :tak: :-D

A wogóle witam się :-)

MARYLKA- a ja mysle ze ta trzecia i kolor turkusowy:))(dziecko w środku) nawet do pracy mozesz w niej chodzic!!
AGNIESZKA- to milej pracy-kciuki pomogly i zadzwonili
SOL- witaj i fajnie ze wydedukowalas co jest Karoli Ty szerloku:)))))))))))

dziękuje Wam kochane kobietki za pomoc i zrobie tak że zamówie teraz tą jeszcze nie jestem cięzarem bo to faktycznie pasuje do naszego humoru a zwłaszcza do kamila :) a ta turkusową co sie mamie podobała to zamówie jak będe już w ciąży :):)
dziękuje kochane jesteście i fajnie że nikt nie krzyczał ze kaftan potrzebny :) no w końcu mama musi być przezorna a wiadomo przezorny zawsze zabezpieczony :)

No mam nadzieję, że zadzwonią... :dry: Bo coś czarno to widzę... :-(

Kurczę, na forum już tyle dziewczyn :-) Wątek tętni życiem jak szalony :-D Stęskniłam się za Wami... Niby zajęta tysiącem spraw codziennych, ale jednak gdzieś tam myślami zawsze do Was wracam i muszę zajrzeć chociaż na chwilkę żeby się dowiedzieć, jak Wam się wiedzie, Dziewczyny, która już wkrótce zacznie się starać o Dzidziolka, a która już go nosi pod serduchem... :-):tak: Niby takie "nic", ale przywiązałam się do Was! :happy:
my też sie do ciebie przywiązaliśmy :) i super że zaglądasz i oby z tą pracą sie szybko wyjaśniło :):)

sergeevna my też za Toba tęsknimy:tak:.a u nas dużo się dzieje,raz dobrze,raz źle,ale się wspieramy,więc jest ok:tak:
sol to korzystaj podwójnie:-D.a co do kasy,to faktycznie życie coraz droższe jest,a pensje stoją w miejscu.mnie to się nawet od września ukróci,bo goły etat bez nadgodzin,a na dojazdy wydaję 250 zł na m-c:szok:.mam 25 km do pracy....

jol powodzenia u prawnika:tak:.mąż z pewnością ucieszy się z takiego prezentu:tak::-)

zmykam póki co,nie piszcie za dużo;))))

wiadomość od kpi23-kochane jestem w Bieszczadach-pogoda nie rozpieszcza,ale i tak jest milo.pozdrawiam Was serdecznie i dajcie znac co u Was.
napisalm Jej ogolnie co i jak i zajrzy do nas jak wroca-fajnie,ze o nas mysli na wyjezdzie-jednak BB uzaleznia:tak:
MARYLKA- jaka nie kupisz taka bedzie dobra;-)a najwazniejsze zeby sie udalo to i pomysl sie znajdzie jak powiedziec:-)ja chyba tez juz powinnam powoli myslec:tak:w koncu zostalo mi 21 dni a w zasadzie 20 bo zaraz biore tabletke....
ASIUASIU- KPI23- gratuluje Ci ciazy!!!

Ostatnia edycja:
mama kurcze ale Ci zleciało z tymi tabletkami a niedawno dopiero zaczynałaś - czas pędzi jak szalony :):) wiesz najbardziej bym chciała żeby sie teraz udało bo by to był super prezent na kamila urodziny ale jak sie nie uda to będzie prezent na moje urodziny bo ja mam w czerwcu także tez bedzie prezent :) a koszulke już zamówiłam :):):)

pozdrów Kasieńke kochaną :) a jakby pytała o strone to ją zagadaj :):):) jak przyjedzie to pokrzyczy i sie wezme :) a puki ona ma urlop to ja też :):)

reklama
MARYLKA- nie pytala o strone,ale jakby co to wiem o co chodzi;-);-)fajnie ze koszulke zamowilas a czarna czy bialą??;-)jak Kamilowi ide bez papierosa-trzyma sie?? a jesli chodzi o tabletki to faktycznie -zlecialo:tak::-pdopierorozpoczynalam 1 a tu dzis 3 zaczynam i jeszcze troche i bedziemy sie starać:szok:a tak mi sie na poczatku wydawal odlegly ten czerwiec a tu juz 5 maj:rofl2:za m-ąc mam wizyte u ginek czy po odstawieniu wszystko gra,zrobi usg zobaczy czy sa pecherzyki i dzialamy bo jak nie bedzie to daje Clo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry