reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla - ja rzuciłam w ciąży bo mnie Karola zmusiła :-D Marcin obiecał ze rzuci jak się mała urodzi :-p Ostatecznie on nie rzucił a mnie strzeliło na uczelni :-p Staram się ograniczyć bo wiem że nie rzucę przed obrona :-p

zaraz może strona/dwie ubyć :-p

czesc dziewczynki jestem po wizycie u 2 ginka i jestem zadowolona zbadał mnie stwierdził że jest ok mam ładnie powiekszona macice tylko mam śluz a nie powinno go byc powiedziałam ze mam dziwne skórcze też powiedział ze nie powinno ich byc i dostałam lek duphaston:):) za tydzien mam badania krwi i moczu i jak beda wyniki odrazu bede miała usg:):) przeprowadził ze mna godzinny wywiad :) fasolka zaczyna mi dokuczac mdli mnie jak nie powiem co :( jestem osłabiona... Kazał mi brac kwas foliowy ale w to sie juz zaopatrzyłam :):)

szczesliwa-no widzisz czyli lekarz lekarzowi nie rowny-znow sie potwierdzilo...najwazniejsze ze wszystko dra a lek bierz ja taz go bralam przy 2 ciazach-z nim czulam sie pewnie!!ja zbieram sie do przedszkola bo dzis u Zuzi zebranie....

Szczęśliwa na pewno odetchnęłaś więc z ulgą:) Teraz tylko odpoczywaj i staraj się nie stresować:)

A ja lecę kończyć porządki:-p nie chce mi się, ale z drugiej strony im szybciej zacznę, tym szybciej skończę;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczęśliwa na pewno odetchnęłaś więc z ulgą:) Teraz tylko odpoczywaj i staraj się nie stresować:)
Pwnie że odetchnełam z ulga :):) wszystko mi ładnie opowiedział co i jak :):) za tydzien po badaniach powiedział że zakładamy karte ciąży :) Powiedział że co do usg mam dac maluszkowi spokojnie urosnąć zebym mogła go zobaczyc bo dzisiaj zapewne nie byłoby nic widac i zapewne bym sie martwiła że to nie ciąża a tak sobie poczekam i zobacze fasolke:)

mama, pewnie że chcę. Ja też będę pisała codziennie. Jedziemy na tydzień (jak tyle wytrzymam)
Licze na ładną pogodę. Na to że spakuję się rano na plażę i łażenie i będziemy wracać z Karollem tylko na spanie, bo siedzenie w obcym miejscu mnie zabija. Ja jestem taka domowa i nie lubię wyjazdów, tym bardziej bez mojego F.
Marylka, tak tak. Coś za czesto do garażu wychodził i non stop przy samochodzie robił:-D:-D:-D. Z tymi chłopami jak z dziećmi.
szczęśliwa, super, że wizytka się udała. Mnie zbadał na drugiej wizycie. Na pierwszej wysłał mnie na betę:-), po dwóch dniach zbadał i potwierdził.
Dobrze, że trafiłaś do dobrego gina.

Ostatnia edycja:
szczęśliwa, super, że wizytka się udała. Mnie zbadał na drugiej wizycie. Na pierwszej wysłał mnie na betę:-), po dwóch dniach zbadał i potwierdził.
Dobrze, że trafiłaś do dobrego gina.

Też sie ciesze :):) moge teraz spać spokojnie :):) mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko w porządku i te skurcze szybko miną:):)

reklama
Szczesliwa rewelacyjna wiadomosc:-) dobrze ze tym razem trafilas na tak dobrego lekarza:-) i teraz zostalo ci sie tylko cieszyc i czekac na usg:-)
Zapmarta oj dasz rade wytrzymac tydzien bez swojego ukochanego ale pomysl tez o dobrych stronach :-) jak wrocisz to dopiero bedzie powitanie hehe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry