reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka ,kurcze w PL byś sobie poszła od ręki i tyle,a tam trzeba czekać,ehh.mam nadzieję,że dostaniesz skierowanie do szpitala i w miarę szybko to pójdzie:tak:

cześć sergeevna!współczuję z tą pracą,niestety wszędzie o nią trudno,czy to PL,czy UK:-(

a ja mam takiego nerwa od wczoraj,ze bez kija nie podchodz:wściekła/y::angry:.dziś wzięłam ostatnią tabl anty,zbliża się @,może to przez to,bo innego powodu nie widzę.chyba kogoś pobiję:wściekła/y:

Cześć Dziewczynki! Jak samopoczucie od rana?... :)

Ja właściwie od wczoraj poirytowana chodzę... Ta moja nowa praca to chyba jeden wielki niewypał... :( Już trzeci dzień siedzę w domu, bo "nie ma pracy", bo "narazie cisza"... Pracowałam już 3 dni w nowym miejscu, a teraz się wykręcają jak dzieciaki... :( Bez sensu... Szukałam wczoraj pracy innej po agencjach, w Job Center i nic... Nie ma pracy w mojej okolicy.. I boję się, że zostanę całkiem już na lodzie... :(
hej witaj kobitko dawno juz cie u nas nie było ale fajnie że zajrzałaś :)

Zapmarta:) bo Karole to niezłe agenty sa - mam kuzyna to wiem :)

wiem wiem odbiło mi no ale co ale powiedzcie która ładniejsza , bo tak sobie pomyslałam że jakby mi sie udało teraz czy następnym razem to musze byc przygotowana i tak sobie wymysliłam ze jak stane w takiej koszulce to sie powinien mężuś skapnąc :) tylko nie wiem która lepsza :):) ta AMC *MÓWIĄCY BRZUSZEK*ŚWIETNY PREZENT DLA MAMY (1022136619) - Aukcje internetowe Allegro czy ta - Ciążowa koszulka Jeszcze nie jestem ciężarem (1023531960) - Aukcje internetowe Allegro czy ta AMC **MÓWIĄCY BRZUSZEK** BĄDŹ MODNA W CIĄŻY (1022136927) - Aukcje internetowe Allegro

bibinka no może to przez @ dobrze ze daleko mieszkam to kijem nie sięgniesz :):)

maran i wisienka chyba jednak zakupię ten welon z cyrkoniami :-):-):-)
No własnie... gorzej jakby to perły były a na zdjęciu to jak kryształy wyglądają i tak

Sol,
no to spoko loko :-D:-Da Ty myślisz, że cyrkonie i kryształy pasują do siebie/?
LAski, lecę...jutro pobudka po 5ej eh i do tego głowa boli i brzuch.
Moim zdaniem ładnie będą się uzupełniać :tak:

dziewczyny mam do was pytanie bylam dzis u gina i powiedzial ze kolo 4 5 tygodni ale ze nic nie widzi jeszcze ze cos tam sie pozwijalo i tyle a ja sie go pytam czyli co ze serca nie ma nic a on ze nie ze jakies jajko musi peknac czy cos czy ktoras z was byla w tych tygodniach u gina i czy miala tak samo i caly czas podkreslal ze jak cos bedzie nie tak to mam sie zglosic do niego
Kochana - idzie się po 6 tygodniu żeby coś zobaczyć - wcześniej usg nic nie da :tak:

wieczorek uznaję za bardzo udany :))

Sol widzę że lubisz rządzić tutaj heh :sorry2: :-D

aaaa! jutro rano idę do ginekologa w końcu!!!! !! :-):tak:
Nie rządzić - mam za dużo wolnego czasu :-D

A ja jestem w ciężkim szoku. Nie dałam wczoraj Karoli tego antybiotyku. Na noc dostała Nurofen, Lipomal, Drosetux i Zyrtec i rano... dziecko zdrowe. Gorączki nie ma, nie kaszle, lekki katarek został :dry: I po długich namysłach znaleźliśmy: jak się połączy wyżynanie zębów, stres z okazji przedszkola i to że piła prawdziwy sok malinowy to wychodzi sytuacja jaka zaistniała wczoraj. Zęby mogą powodować stan podgorączkowy, katar i kaszel. Stres może znacznie nasilać wcześniejsze objawy a od piątku nic tylko o dzieciach gadała a wczoraj o 6 wstała i mówi "mama wstawaj dzieci". A już kiedyś zauważyliśmy że po soku z malin od teściowej zawsze zaczyna się pocić i dostaje gorączki. A jak się to wszystko odstawi to dzisiaj jest super. Jutro idzie znowu do przedszkola. :tak: A jak po przedszkolu za gorączkuje to będzie wiadomo że od stresu a nie jest chora :tak:

witajcie babeczki-staraneczki i ciążóweczki:-)

ja tak późno dziś, bo w pracy urwanie głowy, a do tego was nadrobić to też sztuka, ale już jestem na bieżąco.

mama, ty ranna ptaszyno, dziś też plotki z sąsiadeczką ??? jak Bez kwitnie ???, po deszczyku to chyba pięknie pachnie...
ZAPMARTA- witam ,witam i dziekuje-bez pieknie kwitnie mimo,ze dopiero w tym roku wsadzony,ale 5 duzych kisci ma i ten zaaaaaaapach:tak::-D:-D:-Do to mi chodzilo;-)a sasiadki dzis nie mam ,ja wogole zadko tak na ploteczki sie umawiam...jak juz to popoludniami z dziecmi wlatuja znajomi na ogrod albo my do kogos.
BIBINKA- no to lek dziala skoro Ala tak ladnie pospala-super!!!i masz racje ginek .mam cudnego-mam nadzieje ze bedzie przyjmowal jak Zuza zacznie chodzic do ginek.choc pewnie juz nie...teraz ma 50 pare lat,wiec pewnie nie bedzie juz pracowal:sorry2:
SERGEEVNA- witam slonko i zycze zeby szybko zadzwonili-oj,pogrywaja sobie-nie ladnie:no: sciskam i milego dnia.
AGNIESZKA- Tobie tez zycze,zeby zadzwonili:happy:

Cześć Dziewczynki! Jak samopoczucie od rana?... :)

Ja właściwie od wczoraj poirytowana chodzę... Ta moja nowa praca to chyba jeden wielki niewypał... :( Już trzeci dzień siedzę w domu, bo "nie ma pracy", bo "narazie cisza"... Pracowałam już 3 dni w nowym miejscu, a teraz się wykręcają jak dzieciaki... :( Bez sensu... Szukałam wczoraj pracy innej po agencjach, w Job Center i nic... Nie ma pracy w mojej okolicy.. I boję się, że zostanę całkiem już na lodzie... :(
W naszych okolicach jest praca,nawet sporo.Ja mimo że pracuje przez agencję to odpukać pracę mam i oby tak dalej.Przed chwilą dzwonili także czas do pracy.
Sergeevna rozejrzyj się po innych agencjach.Dzwoń i nalegaj.Ja tak robiłam aż w końcu tak mnie zapamiętali i chodzę do pracy :-D
agnieszka ,kurcze w PL byś sobie poszła od ręki i tyle,a tam trzeba czekać,ehh.mam nadzieję,że dostaniesz skierowanie do szpitala i w miarę szybko to pójdzie:tak:

cześć sergeevna!współczuję z tą pracą,niestety wszędzie o nią trudno,czy to PL,czy UK:-(

a ja mam takiego nerwa od wczoraj,ze bez kija nie podchodz:wściekła/y::angry:.dziś wzięłam ostatnią tabl anty,zbliża się @,może to przez to,bo innego powodu nie widzę.chyba kogoś pobiję:wściekła/y:
Będę działać w kierunku mojego skierowania na pewno nie popuszczę.
Bibinka no przed @ tak jest to takie nasze dni niestety :rofl2:

marylka mnie się wydaje,że do Was pasuje ta 2 :jeszcze nie jestem ciężarem:-D.taką ma minę,że ho ho:-D

sol no mówiłam,że to stres,a dodatkowo ząbki.ale te nasze dzieciaki przeżywają:szok:.njaważniejsze,że juz jest ok:tak:.to pewnie jutro zabierzesz sie z zapałem do pracy,co:tak:????ja Twoje samopoczucie dzisiaj?

agnieszka naprawdę mam ochotę kogoś ubić:angry::wściekła/y:.nawt biedna Ala oberwała słownie:zawstydzona/y:.wogóle to jestem zła,ze te tabsy wzięłam,ale cóż...teraz będę czekać na naturalną @....

Ostatnia edycja:
Maryla - zdecydowanie ta "jeszcze nie jestem ciężarem" :-D Jest boska :tak: :-D

A wogóle witam się :-)

reklama
MARYLKA- a ja mysle ze ta trzecia i kolor turkusowy:))(dziecko w środku) nawet do pracy mozesz w niej chodzic!!
AGNIESZKA- to milej pracy-kciuki pomogly i zadzwonili
SOL- witaj i fajnie ze wydedukowalas co jest Karoli Ty szerloku:)))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry