reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiu kochana nie martw sie ja tez mieszkam za granica i dokladnie we wloszech a u lekarza bylam w 7 tygodniu i powiedziala ze nic nie wiedzi ale ze chyba cos jest i ze za wczesniej przyszlam :wściekła/y: wkurzylam sie wtedy okropnie bo inne dziewczyny w tym tygodni widzialy juz serduszka i tak chodzilam kilka dni struta az moj m zadzwonil do swojej siostry a ta polecila mi dobrego lekarza i on odrazu stwierdzil ciaze i wszystko dokladnie bylo widac a jak opowiedzialam mu o poprzedniej wizycie to tylko westchna...wiec widzisz kochana lekarze nie rozumieja kobiet bo dla nas juz taka wczesna ciaza to jest:happy2: cos wielkiego:-)

reklama
AGNIESZKA,ASIUASIU- fatalnie tam macie z tymi cenami:szok::szok:az wlosy dęba stają i zeby chociaz sie cos konkretnego dowiedziec za te pieniądze....a tu:dry: ASIU- bedzie dobrze tylko szkoda ze teraz taka skolowana jestes bo w sumie kasa wydana i nic nie wiesz a tylko stres -trzeba czekac:sorry2:
KINGA- no to dobre wiesci i trzymam kciuki za dobre wyniki:happy:
LILA ,MARAN-witajcie:rofl2:

teraz to już czekam na środek cyklu i na usg :) może już mi coś wtedy powie ginek! np czy jest jajo ;P heh

ok ja teraz uciekam bo jedziemy na zakupy mamy dziś popołudniu gościnkę:)
kuzynka przychodzi z mężem i synkiem do nas.
Odezwe sie pozniej jakoś!

witajcie babeczki-staraneczki i ciążóweczki:-)

ja tak późno dziś, bo w pracy urwanie głowy, a do tego was nadrobić to też sztuka, ale już jestem na bieżąco.

Paula25, no piękne imię sobie wybrałaś dla chłopca !!! mam takiego jednego Karolika w domu i super sprawa.
Tylko ta "super sprawa" nie spał dziś od 4 do 5 i jak później przysnęłam, to ledwo do roboty się zwlokłam, a moje dziecie o 7:00 wstało z pięknym uśmiechem na buzi.
jeżynka, dawno cie nie było, witaj
mamusiaaaa, witaj i kciuki trzymam.
asiuasiu, Maranka dobrze napisała, trzeba czekać i tyle. Z nami zleci szybciutko i nie długo zobaczysz swoje maleństwo na usg.
mama, ty ranna ptaszyno, dziś też plotki z sąsiadeczką ??? jak Bez kwitnie ???, po deszczyku to chyba pięknie pachnie...
Bibinka, jak Alunia, lepiej ?, ja jeszcze nic nie wiem, ale pamiętam i jak coś to dam znać. Czekam aż ktoś sensowny się pojawi.
Iwonka, Marylka, witam kobietki.
i to co ja miałam jeszcze napisać, zapomniałam oczywiście...
Kinga, właśnie, dobrze, że badanka zlecone, zawsze coś będziesz wiedziała.
biorę się za robotkę dalej, ale zerkam, żeby być na bieżąco.

hello z rana:-)
Ala pospała do 8.50:tak:.w piątek pójdę na kontrolę do naszego pediatry,ucho duużo lepiej ,ale gile w zatokach:baffled:.i jeszcze dostała krostek na łokciu w niedzielę.muszę jej zrobić testy,są takie w łodzi elektomagnetyczne i robią za 1 razem do 100 alergenów,no i nie kłują dziecka.tylko musi być zdrowa.

mama ale masz sny:-D.a ginekologa zazdroszczę,ja też byłam pewna mojego,dopóki nie straciłam ciąży...

kinga może wreszcie trafiłaś na normalnego ginekologa.trzymam kciuki:tak::-)

szczęśliwa,asiuasiu makabra z tymi lekarzami.myślę,że jest za wcześnie żeby było coś widać,ale mogliby przynajmniej nie straszyć i stresować:angry:.będzie dobrze,zobaczycie:tak::-)

agnieszka przykro mi,że jedna krecha:-(.jak masz mozliwość to idź na to usg.za granicą to faktycznie problem...

marylka spoko luz,będziesz,będziesz:tak::-)

pysia będziesz wyglądać pięęęęknie:tak:

zapmarta dzięki,że pamiętasz;)

reklama
Cześć Dziewczynki! Jak samopoczucie od rana?... :)

Ja właściwie od wczoraj poirytowana chodzę... Ta moja nowa praca to chyba jeden wielki niewypał... :( Już trzeci dzień siedzę w domu, bo "nie ma pracy", bo "narazie cisza"... Pracowałam już 3 dni w nowym miejscu, a teraz się wykręcają jak dzieciaki... :( Bez sensu... Szukałam wczoraj pracy innej po agencjach, w Job Center i nic... Nie ma pracy w mojej okolicy.. I boję się, że zostanę całkiem już na lodzie... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry