reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszko trzymam kciuki za 2 kreski :):) a potem wysyłaj nam fluidy :p
maryla no 10 minut a to jej pierwszy poród :) to jest ta co byłam z nią 1 maja na porodówce co okazało się że fałszywy alarm :):) jeju ale jakie duże to dziecko :):)
a najlepsze jest to że ona szczupła z brzuchem wyglądała jak te lalki barbi co im się tylko brzuch powiększa, z tyłu w ogóle nie było nic po niej widać, :):) ale wysoki będzie po tacie bo tata jest chudy i długi hihi aaaa płeć męska bo zapomniałam dodać :p

reklama
czesc dziewczyny wpadlam sie tylko przywitac, zaraz ide sie bawic z malym, dopiero 30min remu wtsalismy i ruszamyz nowym dniem :)
agnieszka fajnie z ejuz testujesz!!!! napisz koneicznie zajrze po poludniu, a jelsi bedziesz rano robila ot jutro zajrze ! :)
co dfo testowanie przed data spodziewanej @ to chyba lepiej zrobic z rannego siusiu, choc radze tobie a sama nigdy nie moglam doczekac sie na drugi dzien rano :) jedyny raz kiedy tak zrobilam ( a robilam juz cyba z 10 razy testy)to akurat wtedy gdy naparwde jedyny raz bylam w ciazy :) tylko ze wtedy udalo mi sie wyczekac do rana, bo juz w srodku, w duchu wiedzialam... bylam pewna... od 2 dni mi wszystko smierdzialo, w calym domu wszystko mi plesnia pachnialo, nawet obiad i moje rece. z mezem przeszukalismy dom a tam ani splesnailego jablka ani nic... no taka to byla historia z rannym tetem ;)

milego dnia wszystkim :)

Mnie bardzo ciągnęło do tego żeby zrobić test miałam przeczucie poprostu :):) Ja też zmykam dziewczynki szykować sie do ginka jak tylko wróce zdam wam relacje :):) Buziaczki:**

Iwonka no to super tylko pozazdrościc takiego porodu :0 i gratuluje dumna ciociu :):)

hej josephine:):):) kurcze a ty wytrzymasz do stycznia ??

Cześć dziewuszki !!!!
Pogoda za oknem paskudna,ale musze jechac do UP niestety, dostałm skierowanie na staż ... tzrymajta kciuki !!!

mama - no sny masz urocze hehe :D Ponoć pochodzą z naszej podświadomości, a tak na poważnie, to mi się wciąż śnią jakieś brednie, kiedys śniło mi się, że mój mąż mnie zdradził z koleżanką i jak się obudziłam, to byłam jeszcze pod silnym wpływem i myślałąm, że go zabije, pół dnia się do niego nie odzywałam, tak to przezyłam, a to tylko sen - wariatka ze mnie ....

Agnieszkak.k - jestem ciekawa wyniku testu, trzymam kciuki !!!

Dziewczyny zrobiłam test i wyszła jedna kreska więc to nie ciąża.Moje hormony się mną bawią albo torbiele rosną...jeju jak sobie wkręcam:(
Idę zająć się domem i posiedzę troszkę z synkiem.
Zajrzę później...

nagapalma no mi sie ostatnio sniło że mąż chciał rozwodu i jak mu powiedziałam to z kolei on przezywał i cały dzien mi powtarzał że nie da mi rozwodu :) że mam to sobie z głowy wybić :):)

Agnieszka przykro mi i mam nadzieje że to hormony a nie żadne torbiele

NAGAPALMA- witam i milego dnia!!
IWONKA2B- czesc kobietko i gratuluje rozumiem ze parte miala 10 min?? ja mialam 11 min wiec tez express:))) i Domi mial 4100 i 57 cm wiec tez kawal chlopa:))
EWCIA3004- witam i Ciebie :) fajnie ze zaglądasz:))
AGNIESZKA- no to teraz wiesz ze trzeba dzialac z ginek.bo wesolo nie jest..nie wiem co moze byc przyczyna-moze torbiele..ale potrzebne jest usg i bedzie wiadomo...
JOSEPHINE- napisalam Ci komentarz na NK-Ty wygladasz jak starsza siostra Polkusia:)))

ja chce byc w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogarnia mnie szaleństwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam:) ja od rana krzątam się po domu i sprzątam:) nie mogłam spać i wstałam o 7:-p
mama tylko pozazdrościć takiego lekarza:tak: od razu czujesz się lepiej gdy opiekuje się Tobą ktoś kto się na tym zna i kto respektuje nasze uczucia:tak:
agnieszka szkoda, że jedna kreska
Szczęśliwa gratulacje:-). mam nadzieję, że usłyszysz u lekarza dobre wiadomości:tak:
a ja właśnie piję kawę i jem lody:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry