reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam stałe bywalczynie :-)
witam również nowe koleżanki

muszę się na początku pochwalić o 6.30 nastąpił 10 minutowy poród i zostałam ciociom :-) 67 cm 3600

ale się cieszę :-D

mamo
co za sny lepsze niż ja mam :):)

asiu jesteś w 4 tygodniu więc teoretycznie od zapłodnienia może 2 tydz dlatego nic nie widać dokładnie nie martw się będzie dobrze,
dlatego nie warto iść za wcześnie na usg bo to tylko stres jest dodatkowy

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki i jak tu potem mieć szacunek i zaufanie do służby zdrowia jak oni nas tak traktuja ehhh szkoda słów :(

Agnieszka ja nie wiem ale jak tyle ci sie spuźnia to może nie ma to znaczenia na moim pisze że w dniu @ trzeba robic z rana a potem to juz nie musi byc z rana :)

Iwonka gratulacje :) mówisz poród 10 min to ja juz moge rodzić zrobie zaraz wracam i będe dziecie tulic :):)

Szczęśliwa Marylka dziękuję za odpowiedz.Też tak myślałam ale chciałam się upewnić.Idę zająć się domem i jak mnie podkusi to zrobię dziś test...
Wpadnę do was później...

Agnieszka to trzymam kciuki za jutrzejszy test!!! :tak::-)

mama bardzo rozsądne podejście :tak: zatem już niedługo staranka będę trzymać kciuki!!! :tak::-)
PAULA-dziekuje bardzo-staram ie byc rozsądną mamuśką,mam 31 lat i juz troche wiem co w zyciu ważne i na co zwracać uwage...:tak::-Ddaj nam znac po Twojej wizycie co tam u Karolka-mamy juz jednego Karola na wątku nasz Zapmarta ma synka o tym imieniu-ma 13 m-cy:-)
AGNIESZKA- daj znac jaki wynik testu,choc jak juz raz tak mialas to moze faktycznie hormony,ale skoro masz w domu to warto zrobic-pewnie!!:tak:
bb77- jak tam nadrobilas???:happy:
KING jak tam u Ciebie po wizycie??
SZCZESLWA a Ty masz na 11 to zaraz pewnie sie powoli zbierasz??trzymamy kciuki zeby ten drugi ginek.mial lepsze podejscie:tak:
ja chodzilam wczesniej tylko prywatnie i nie bylam zadowolona...a od czasu poronienia to juz wogole,wiec zmienilam na ginek na nfz i z nim dopiero udalo sie zajsc w ciaze-polecil jakie badania zrobic ,na co zwracac uwage,potraktowal jak kobiete ktora stracila dziecko-pamietam jak poglaskal mnie po reku i powiedzial-pani stracila dziecko i musimy sie dowiedziec dlaczego?? nie place Mu zlotowki-jest cudownym czlowiekiem i b.dobrym ginek.poprowadzil mi dobrze 2 ciaze i teraz jesli zajde tez jestem spokojna:-Dzycze wszystkim takiego cudnego lekaza-i przy dwoch porodach dzwonilam do Niego ze mam dzieci to cieszyl sie jak rodzina:tak:i gratulowal i wogole...

Agnieszkak.k- śmiało możesz zrobić test:tak:
Ja z Maciusiem robiłam koło południa i oczywiście był pozytywny i to było w dniu kiedy powinnam mieć @

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry