reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszko to jak wyliczyłaś sobie owulację skoro @ nie miałaś? oby to nie była torbiel! ale zawsze lepiej sprawdzić! miałaś już takie długie cykle? a może to fasolka? ;-) zatem powodzenia w obserwacjach :tak:

wpisałam datę ostatniej @ czyli 27 marca i tak mi wyszło_Owulacja jest pewnie nie dokładna,ciągle siebie obserwuje i czekam na @ jak tylko się pojawi to zmienie i pewnie suwaczek też się zmieni.Pierwszy raz mam tak długo cykl.

reklama
Witam :happy2:
Ale u Was ruch już od samego rana :eek::-)
Ja dzisiaj mam wizytę u gina więc zobaczę co słychać u mojego Maluszka (niestety bez usg).

mama ale sen! :szok: ale mąż będzie miał teraz!!! ;-) żartuje to przecież tylko sen wiec nie ma się czym martwić...a Wy staracie się już o 3 dziecko?

Pozdrawiam. Buziaki
PAULA25- tak,u nas ruch ze ho-ho!! :) my planujemy maluszka juz od dawna(prawie rok)ale nie chcialam zeby miedzy dziecmi byla za mala roznica wiec musialam poczekac-przy pierwszych dzieciaczkach tak planowalismy,zeby bylo 2 lata roznicy i udalo sie a teraz chcemy dzialac jak odstawie hormony jak widac po uwaczku i jesli sie uda zajsc to Zuza bedzie miala prawie 6 jak urodze a Domi prawie 4 i to mi pasuje-nie chce sie zarobic przy dzieciach tylko sie nimi cieszyc:)))))
KASIAWIE- czsc kobietko przy nadzieii:)) czekamy z Toba do wizyty!!! :)

maran-atha też mi się wydaje, że będą pasowac... cyrkonii na welonie wiele nie będzie, parę tylko no i one się pięknie błyszczą tak jak kryształki... no nie wiem co to robic...
Pysia będzie pasować :) będziesz pięknie wyglądac kochana :)
Witam:-)
Jestem mamą Wojtka. Synek ma już dwa latka i z mężulkiem stwierdziliśmy, że najwyższe pora na drugiego brzdąca:-D Więc rozpoczęliśmy staranka:-p
Już nie mogę się doczekać takiego drugiego malucha biegającego po domu:-D
Ja długo już o tym myślałam, ale czekałam aż mój M dojrzeje do tego sam i się udało!!!
Za długo nie musiałam czekać:-)
Sorki, że tak nie gramatycznie ale cieszę się, że do Was wracam....bo przez pracę już dawno mnie nie było...tzn nie mogłam być aktywna:zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki:-p a ja będę oczywiście za Was:-D
Witam Cie w naszym gronie pisz i zaglądaj do nas często bo dziewczyny piszą jak szalone :) Masz pięknego synka :) JA sie staram o pierwsze dziecko i jestem w trakcie 2-go cyklu :)

Czesc dziewczynki:) ale mi sie przyjemnie spało:):) Ja dzis sie wybieram do drugiego ginka bo ten co byłam wczoraj ani mnie nie zbadał bo powiedział ze za wczesnie a po drugie nawet nie zapisał mnie na usg z NFZ tylko prywatnie a takie usg 60 zł .... wiec ide po drugą porade do innego lekarza :)
a byłaś w przychodni i kazał Ci iść prywatnir robić usg?? jak tak to dziwnie bo jak sie idzie prywatnie to wiadomo że wszystko każą prywatnie robić ale jak w przychodni to powinien dać na nfz i jak nie masz do gościa zaufania bo Ci podpadł to lepiej idź do innego już teraz :) pozdrawiam :):):)
Twój tata chce wnusie a u minie mama by chciała wnusie :):)

czesc SZCZESLIWA;-)fajnie jak sie tak dobrze spi:tak:to daj znac po wizycie i dus o swoje:-)
BIBINKA,SOL- jak dziewczynki,leki dzialaja,nocka przespana???:sorry2:
PYSIA- bedzie pasowalo tylkona welonie to zeby tak delikatnie tych cyrkonii bylo bo jak bedzie za duzo to mozesz przedobrzyc,ale jak bedzie delikatnie to efekt bedzie uroczy-tak mysle:sorry2:
ZAPMARTA- jak tam synio pospal??jak dzis jajniki???temperature mierzysz juz w tym cyklu???
moje ranie czeka na rozwieszenie wiec mykam,ale ...mam Was na oku:tak:
a ja dzis mialam nocke do bani-przypomnialo mi sie ,ze mialam Wam napisac:sorry2:otoz ostatnio dziewczyny pisza ze snią im sie dzieci -no mi tez sie snilo dzis dziecko-3 letnia dziewczynka i okazalo sie,ze.....to dziecko mojego męża z inna kobietą-:szok::szok::szok::szok::szok:matko i corko co za sen i teraz nie wiem-wynająć detektywa....pierwszy raz mialam taki sen-niechno tylko moj wroci z pracy...
ty to masz sny kobieto :):):)

Agnieszka witaj :):):):)

kobiety ja jeszcze mam ponad tydzień do testowania a juz myśle jakby tu powiadomić mojego o pozytywnym wyniku, no co musze być przygotowana :):)

wiecie co wczoraj tak mi sie cały dzień odbijało że masakra a najgorzej to na koniec dnia asz małego pawika puściłam bo mi sie tak cofło a mój sie śmiał że ja zawsze na odwrót i mam wieczorne mdłości no ale wyprowadziłam go z błędu że mdłości wogule nie miałam tylko mi sie odbijało i że za wcześnie na objawy :)

Maryla - nioo byłam w normalnej przychodni a on mi kazał robić u niego prywatnie usg . Wiesz nie wiem jak to z tym zaufaniem bo on tylko tyle mi udzielił wczoraj mówie Ci nawet nie badał dlatego ide do innego dzisiaj :):) mam nadzieje ze dowiem sie czegoś wiecej :)

Szczęśliwa no mi sie zdaje że mugły chociaż przebadać no ale im zawsze ciężko zrobić badanie w przychodni bo im do portfela niec nie idzie ale myśle że on chciał naciągnąć cie żebyć chodziła do niego prywatnie

ja co prawda będe chodzic prywatnie ale to dlatego że nie mam możliwości iść do przychodni bo w tych godzinach pracuje i mam zaufanie do swojego gina

wpisałam datę ostatniej @ czyli 27 marca i tak mi wyszło_Owulacja jest pewnie nie dokładna,ciągle siebie obserwuje i czekam na @ jak tylko się pojawi to zmienie i pewnie suwaczek też się zmieni.Pierwszy raz mam tak długo cykl.
Agnieszka to trzymam kciuki za jutrzejszy test!!! :tak::-)

PAULA25- tak,u nas ruch ze ho-ho!! :) my planujemy maluszka juz od dawna(prawie rok)ale nie chcialam zeby miedzy dziecmi byla za mala roznica wiec musialam poczekac-przy pierwszych dzieciaczkach tak planowalismy,zeby bylo 2 lata roznicy i udalo sie a teraz chcemy dzialac jak odstawie hormony jak widac po uwaczku i jesli sie uda zajsc to Zuza bedzie miala prawie 6 jak urodze a Domi prawie 4 i to mi pasuje-nie chce sie zarobic przy dzieciach tylko sie nimi cieszyc:)))))
mama bardzo rozsądne podejście :tak: zatem już niedługo staranka będę trzymać kciuki!!! :tak::-)

MARYLKA- witaj no widzisz taki mi ie sen trafil ... :)
bb77- masz racje pogoda fatalne,rece mi zamarzly jak rozwieszalam pranie na ogrodzie-gdybym wiedzial ze az tak zimo to rozwiesilabym w domu i wyniosla suszarke na ogrod...
SZCZESLIWA- no fakt-poktaktowal Cie ginek raczej nie halo:( dobrze ze dzis idziesz do innego:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry